- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пак за космите,но този път малко по-различно
Понякога след като съм се обезкосмявала имам косъмчета,които се виждат през кожата,те са под кожата и не мога да ги махна.Тези гадни косъмчета ми излизат най-вече в областа на триъгълника,но имам и малко по краката и подмишниците.Обезкосмявам се с епилатор или самобръсначка.Мажа се и с крем.И не мога да разбера защо ми се появяват тези косъмчета.знаете ли как мога да предотврата тяхната поява?
Моля без нападки!
Ми нз как може да ги предотвратиш, ама като се появят ги махай внимателно с една игличка/или пинсетка/^^
Понякога , когато се епилирам и аз забелязвам ,ч е имам такива косъмчета , но ги махам като с острата страна на ножичката ми за нокти ги разчувъркам и след таво епилаторът ги тегли. Но те предупреждавам ,че може и да те боли . Мен не ме де , но много зависи от това каква ти е кожата !![]()
Ба си, тука да няма събрание на Йетитата![]()
az gi 4ov1rkam s pinsetata no ponqkoga se poly4ava rani4ka
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
+1Първоначално написано от my baby love
А може да пробваш докато се къпеш да си изтъркаш добре краката с гъбата. С няква по-груба гъба, за да се махнат мъртвите клетки на кожата и да се покажат косъмчетата.
na men ot epilatora mi se polu4avat i za tova mn se draznq i veche ne si maham kosmite ot krakata s epilatora,ot samobrusna4kata ina4e e normalno da rastat na vutre. az gi 4ovurkam s nokut
няма любов
ami na men lelq mi mi kaza 4e tova sa podkojni kosum4eta kogato se epilira6 postoqnno s epilator kosum4etata iztunqvat i ne mogat da probiqt epiderisa(gorniq sloi na kojata) zatova mi kaza na menli4no da reduvam kremdepilatoar s epilator za da ne se polu4ava taka
p.s. nadqvam se da sum ti pomognala![]()
епилаторът накъсва голяма част от космите и наистина, както казахте повечето, той е виновникът за тези подкожни косъмчета. Моето мнение е, че кола маската е най-доброто средство за обезкосмяване![]()
ако не искаш да си правиш пробвай да ексфолираш проблемните места със скраб и душгел, съдържащ ексфолиращи частици.
V nikakuf slu4ai ne se 4ovurkai s igli i pinseti 4e staa e*ati raniteTva e ot epilatora i az bqh predi taka ama segfa samo s kola maska i si4ko e 4uk
![]()
Блаааа,разбирам те напълно!Тези ксоми се получават от епилаторът.Гадно е,аз на единият си крак имам ранички,понеже преди когато използвах епилатор ми излизаха и аз с целия си патешки акъл ги човърках да излезят над кожата.И сега направо не мога да се гледам.Използвай кола маска-от нея определено не излизат.А и от време на време редувай със самобръсначка.Не е болка за умиранеДам,тук някой го каза,но аз ще повторя-кола маската е най-добрият вариант за обезкосмяване
![]()
Окосмяването е нещо много нормално и естествено, ти ако нямаш, по- добре отиди на лекар, може да е сигнал за нещо много по- сериозноПървоначално написано от Tazadar
mi na men v na4aloto kato po4nah da se brusna mi stava6e taka. sega se obeskosmqvam s kola maska i nqmam problemi!![]()
Ами аз си имам ама съм момче и ми е простеноПървоначално написано от ^Santra^
![]()
^Santra^
Tazadar написа:
Ба си, тука да няма събрание на Йетитата Surprised
Окосмяването е нещо много нормално и естествено, ти ако нямаш, по- добре отиди на лекар, може да е сигнал за нещо много по- сериозно
suglasna sum s tebe :P
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!