.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Пак за космите,но този път малко по-различно

Понякога след като съм се обезкосмявала имам косъмчета,които се виждат през кожата,те са под кожата и не мога да ги махна.Тези гадни косъмчета ми излизат най-вече в областа на триъгълника,но имам и малко по краката и подмишниците.Обезкосмявам се с епилатор или самобръсначка.Мажа се и с крем.И не мога да разбера защо ми се появяват тези косъмчета. знаете ли как мога да предотврата тяхната поява?
    Моля без нападки!

Ми нз как може да ги предотвратиш, ама като се появят ги махай внимателно с една игличка/или пинсетка/^^

Понякога , когато се епилирам и аз забелязвам ,ч е имам такива косъмчета , но ги махам като с острата страна на ножичката ми за нокти ги разчувъркам и след таво епилаторът ги тегли. Но те предупреждавам ,че може и да те боли . Мен не ме де , но много зависи от това каква ти е кожата !

Ба си, тука да няма събрание на Йетитата

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    az gi 4ov1rkam s pinsetata no ponqkoga se poly4ava rani4ka
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    +1
    А може да пробваш докато се къпеш да си изтъркаш добре краката с гъбата. С няква по-груба гъба, за да се махнат мъртвите клетки на кожата и да се покажат косъмчетата.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    na men ot epilatora mi se polu4avat i za tova mn se draznq i veche ne si maham kosmite ot krakata s epilatora,ot samobrusna4kata ina4e e normalno da rastat na vutre. az gi 4ovurkam s nokut
    няма любов

ami na men lelq mi mi kaza 4e tova sa podkojni kosum4eta kogato se epilira6 postoqnno s epilator kosum4etata iztunqvat i ne mogat da probiqt epiderisa(gorniq sloi na kojata) zatova mi kaza na menli4no da reduvam kremdepilatoar s epilator za da ne se polu4ava taka

p.s. nadqvam se da sum ti pomognala

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    ami na men lelq mi mi kaza 4e tova sa podkojni kosum4eta kogato se epilira6 postoqnno s epilator kosum4etata iztunqvat i ne mogat da probiqt epiderisa(gorniq sloi na kojata) zatova mi kaza na menli4no da reduvam kremdepilatoar s epilator za da ne se polu4ava taka

p.s. nadqvam se da sum ti pomognala
    nz kolko e vqrno tova,no sum sigurna,che se poluchava ot epilatora..ponqkoga az kato imam vreme gi maham s pinsetkata,no rqdko se sluchva tova... i men me draznqt mnogo

Just laying on the beach and having fun...

епилаторът накъсва голяма част от космите и наистина, както казахте повечето, той е виновникът за тези подкожни косъмчета. Моето мнение е, че кола маската е най-доброто средство за обезкосмяване
    ако не искаш да си правиш пробвай да ексфолираш проблемните места със скраб и душгел, съдържащ ексфолиращи частици.

V nikakuf slu4ai ne se 4ovurkai s igli i pinseti 4e staa e*ati ranite Tva e ot epilatora i az bqh predi taka ama segfa samo s kola maska i si4ko e 4uk

Голям фен
    Блаааа,разбирам те напълно!Тези ксоми се получават от епилаторът.Гадно е,аз на единият си крак имам ранички,понеже преди когато използвах епилатор ми излизаха и аз с целия си патешки акъл ги човърках да излезят над кожата.И сега направо не мога да се гледам.Използвай кола маска-от нея определено не излизат.А и от време на време редувай със самобръсначка.Не е болка за умиране Дам,тук някой го каза,но аз ще повторя-кола маската е най-добрият вариант за обезкосмяване

Ima si krem4e za podkojni kosym4eta .Potyrsi pove4e info za tqx v neta [/quote]
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Окосмяването е нещо много нормално и естествено, ти ако нямаш, по- добре отиди на лекар, може да е сигнал за нещо много по- сериозно

mi na men v na4aloto kato po4nah da se brusna mi stava6e taka. sega se obeskosmqvam s kola maska i nqmam problemi!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Окосмяването е нещо много нормално и естествено, ти ако нямаш, по- добре отиди на лекар, може да е сигнал за нещо много по- сериозно
    Ами аз си имам ама съм момче и ми е простено

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    +1
    А може да пробваш докато се къпеш да си изтъркаш добре краката с гъбата. С няква по-груба гъба, за да се махнат мъртвите клетки на кожата и да се покажат косъмчетата.
    +1

^Santra^

Tazadar написа:
    Ба си, тука да няма събрание на Йетитата Surprised

suglasna sum s tebe :P
    По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си