- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-нежното нещо което са ви казвали по време на секс?
Това наистина не е лошо.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Но от това:
ще ми падне ерекцията веднагически. ебаси сдуханото тъпо клише.Първоначално написано от Diablue{F}
"Искам да станеш моя жена"преди 4 дена
![]()
По време на секс? това ще е най-краткият брак в историята! ще трае точно 1 тек...Първоначално написано от the_hottie
Ооо напротив. Тогава са най-силните емоции. А и после имаше продължение, но както и да е. Това не е важното. Ние си знаем.
Ами честито тогава!Първоначално написано от the_hottie
кога е сватбата?
Ох, хоти дано не забравя да ти пратя 1 ЛС да те питам нещо.....
МерсиИначе сватбата... ами не веднага. Нещо не мисля, че е сега моментът. Не съм готова да се хвърля в организации. Охх и аз не знам
Абе странно ми е сватба сега. 24 не е ли рано. Всъщност то си е един документ и една рокля и купон. Ама все пак. После ако трябва да казвам "моя съпруг"
звучи странно. Малко офтопик излязох май
![]()
Ако забравиш за ЛС ще те подсетя споко!
Бих се наела с всичко това веднага, ама за жалост предложение все още нямам......Ама ако скоро не го получа, ще предложа сама.
Бтв мъжа често казва обичам те по време на любовната игр и ерекцията му не пада. Странно![]()
Не си говорим по принцип по време на секс ,но наскоро ,беше баш на рожденният му ден ,а той избяга от тях ,за да ме види . . . докато го правихме не беше ,но като свършихме ми каза - Това е най-прекрасният ми рожден ден ,не защото правих секс ,а защото в момента приятелката ми лежи до мен![]()
Това беше мило ,защото той по принцип не говори такива неща![]()
Винаги ми се е струвало тъпо говоренето на 'по-особено мили думи' по време на секс. Не за друго, ами защото каквото и да ми каже ще се чудя 'дали го казва, защото го чувства или просто го е завладял момента и е заради секса, който правим сега'.... Според мен по-искрено би било, когато е известно време след това... моментите, когато наистина се отдаваме на нежности и ласки 'от чувства', а не заради 'якото клатене'.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
За това общо взето нежните думи са преди започването на всякаква любовна игра или след секса. Но да ме опъва на задна и да ми казва, че ме обича ми е леко гротеско.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
При мен е все по време на оргазъм ! супер яко е!
za men obicham te ne e banalno dori i da my go kazvam po 2000000 puti na den za6toto kogato my go kazvam naistina vlgam cqlata si lubov i du6a v tazi dyma kakto i toi a ina4e po vreme na sex nai-miloto ne6to koeto mi e kazval e "tolkova si krasiva obicham te ujasno mnogo " nqma da napi6a 6epne6kom 6toto sami moje da se dosetite 4e edva li mi e kre6tql![]()
![]()
![]()
"Ъмм... ти се занимавай тука, аз отивам да ти забъркам една супичка"
tiho na u6ence,"obi4am te"
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
"говори ми мръсотиии , чукай ме чукай ме бе "
после си гълтат езика за ся само с 3 съм бил коментара относо хуя ми е бикл "СТАБИЛЕН"
инфо на скайп :>
4 и 12т. от правилата
" Мило... ходи ми се до тоалетната "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
чочко извади си бобчето уморих се![]()
Вкарай го отзад!Първоначално написано от House^mania...
![]()
ЧЕСТИТОО!Първоначално написано от the_hottie
![]()
сори че не е по темата ама![]()
хьхахььхахьа +2Първоначално написано от RyAn
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН