.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Вярвате ли във вечната любов?

poneje 4eta tuka mn hora sa napisali,ta spored vas naistina li ima samo edin 4ovek v jivota vi koito da obi4ate tolkov amn 4e da napravite vsi4ko zaradi nego,i dali tazi lubov e ve4na

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

В моя живот имаше такъв човек,но любовта беше дълготрайна,но не вечна :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    BurGasSs 8-)
    няма нищо вечно..... ама "докато смъртта ни раздели" ..... да има

Град
    Behind You... BOO o_O
    Мисля че има... но не и за мен...
    Не си падам по вечните и осигурени неща...

em moje bi prosto ne si sre6tnala 4oveka koito da obi4a6 taka,az naistina mislq 4e sum go sre6tnala i dori i da sum samo na 15 4uvstvam 4e toi e edinstveniq,vupreki 4e pove4eto kazvat "a vie sled vreme nqa da se pomnite" 4e tfa e prosto vremenno,no az ne go 4uvstvam taka ;] i naistina nqkak si vqrvam 4e vinagi 6et go obi4am malko ili mn

ммм според мен е въпрос на психическа нагласа .. Ако добре успееш да си наумиш,че можеш да обичаш някого до смъртта си-с доста голям успех ще го постигнеш .. И за жалост вече не вярвам във вечните неща и едва ли са останали хора,които биха направили всичко,за да са с любовта на живота си .. Нравите се променят .. Това е моето мнение

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    em moje bi prosto ne si sre6tnala 4oveka koito da obi4a6 taka,az naistina mislq 4e sum go sre6tnala i dori i da sum samo na 15 4uvstvam 4e toi e edinstveniq,vupreki 4e pove4eto kazvat "a vie sled vreme nqa da se pomnite" 4e tfa e prosto vremenno,no az ne go 4uvstvam taka ;] i naistina nqkak si vqrvam 4e vinagi 6et go obi4am malko ili mn

Емм добре тогава да се надяваме,че винаги ще се обичате
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    dali lubovta e istinska shte pokaje vremeto,a dali e ve4na syshto shte pokaje vremeto. Lubovta ne e pridobivka,za da sreshtnesh istinskata lubov spored men ne e nujno da sreshtnesh nqkoi opredelen,a tozi opredeleniq da byde s teb v dobro i lo6o i da te uvajava i podkrepq vyv vsqko tvoe na4inanie...Sled godini vryzka s tozi 4ovek razbirash dali tazi liubov e ve4nata lubov! T.e da ima,no dali sega sme q sreshtnali e trudno da se kaje..moje bi sled 10 dori 15 godini mojem da kajem,ima li q ili ne?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Не вярвам....
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Вечна любов може и да има, ама само тя не е достатъчна за една връзка. За съжаление.

вярвам , но ако намериш този човек...когато знаеш , че това е Той...ако не го намериш...няма вечна любов има само дълготрайна...

много зависи от хората, които си мислят,че се обичат. аз лично не вярвам в нещо (любовта), което не е доказано точно какво е. и не вярвам във вечната любов...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Вечна любов има,но това не означава,че ще сте заедно завинаги или "докато смъртта ни раздели".
    Мои приятели имаха гаджета от детските години,ходиха с тях по 5-6 години,обичаха се,разделяха се,сдобряваха се,пак се разделяха,сега едни такива не ходят,но излизат пак заедно.Може да не знам всичко,но след такива случки,знам,че нищо не е както преди.
    Така е и с моето момиче,с което се познавам от 1 година.Обичам я,но това не ми пречи да бъда с други момичета и да запълвам празнотите в живота си,правя го защото между нас има много пречки,но обичам само нея.И ако някой си мисли,че не я обичам,греши много,защото наистина си я обичам,просто проблемите между нас не ми позволяват да бъда само с нея...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    dali lubovta e istinska shte pokaje vremeto,a dali e ve4na syshto shte pokaje vremeto. Lubovta ne e pridobivka,za da sreshtnesh istinskata lubov spored men ne e nujno da sreshtnesh nqkoi opredelen,a tozi opredeleniq da byde s teb v dobro i lo6o i da te uvajava i podkrepq vyv vsqko tvoe na4inanie...Sled godini vryzka s tozi 4ovek razbirash dali tazi liubov e ve4nata lubov! T.e da ima,no dali sega sme q sreshtnali e trudno da se kaje..moje bi sled 10 dori 15 godini mojem da kajem,ima li q ili ne?
    Съгласна съм
    Вярвам че има такава любов и съм сигурна че ще си срещна и аз половинката.
    Момичета след като не сте вече с "любовта на живота си" значи не е била любовта на живота ви! И не се надявайте да обичате всяко следващо момче така както предишното защото просто няма да се получи. Обичайте всеки нов за това което е и по специален начин а недейте да виждате в него бившите си и не си мислите че нещо не е наред просто защото не е същото като с предишния. Докато живеете в миналото няма да бъдете щастливи.

разбира се 4е има 1 4овек който страшно мн оби4аш и би направил вси4ко за него,...за ве4на любов... ако любовта из4езне то спомените не се зали4ават.....и аз вярвам 4е ако си оби4ал някого истински то никога не можеж да го забравиш напълно...

вечната любов е по-скоро вечна безкомпромисна отдаденост към някой ... в 1 момент това вече не са бурни емоции а душевна зависимост ... сладурско е като идея запазваш обичта

съгласна съм,с това че Времето ще покаже..;[
    Желязна Девица

вярвам,но не всеки намира своята подходяща половинка
    ... Just smile...

Голям фен Аватара на Ice
    Аз не вярвам в нея, рано или късно всичко става навик и уважение към човека до теб.
    Everything happens for a reason..

Няма нещо вечно в тоя живот

Супер фен
    Само съдбата си знае работата, дето се вика...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз лично вярвам във вечната любов,но знае ли човек,дали му е писано да я срещне и изживее...

ami spored men nqma ve4na lubov..tyikato v dne6no vreme nqma i tolkova seriozni hora koito da q 4uvstvat..ve4e vsi4ki kazavat obi4am te kato zdravei..horata se lyjat edni drugi...i za men tova e prosto edin mit v koito vlubenite iska da vqrvat za da imat nadejda 4e ne6ata vinagi 6e sa ok..no ne6ata nikoga ne sa za dylgo takla..

Да, вярвам
    we give it all.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз вярвам във вечната любов. Искренно се надявам да съм я срещнала. Вярвам, че всеки има своята половинка в света и трябва да я открие. но това не пречи по пътя да обикваш и други.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си