- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли във вечната любов?
Д1лготрайна - да
Вечна - Не...
Рано или к1сно хората си умр1зват.. и така... за това за тея разводи... тея караници и така натат1ка...![]()
moje da ima naistina silna lubov m/y dvama dushi,koqto nikoga d ane ugasne no tova ne ozna4ava 4e shte sa zaedno zavinagi,mogat da se obi4at mn,no ima mn pre4ki koito ne pozvolqvat da ima vruzka
вярвам!
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
вечната любов е най-красивата заблуда в този живот.
колкото и да обичаш даден човек, колкото и да си правил за него, както и той за теб, идва време когато тази любов умира. следват уважението, привързването, навика...
В ТОЗИ ЖИВОТ НЯМА НИЩО ВЕЧНО
съгласенПървоначално написано от anito.sl
и аз бях написал подомно мнение
![]()
глей колко сам хентелегентен![]()
Няма вечни неща
напълно съгласна.....Първоначално написано от slun4ice
![]()
НЕ
Виж са...вечно любов...трудно казано...правиш квото можеш , останалото само си идва..ако е писано ше продължи докъдето може...факта че възрастни се разделят и някои не мислят че имат деца и кво правят и постъпват като деца не е малък....за съжаление....
Иначе както казва едноприятелче - "Всяка една е курва...плащаш и сичко купуваш и глупости само за едното ебане..тва получаваш в замяна.."
По тая логика обаче баща му се е оженил за курва.. хах ...![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
"Любовта е като песента, пееш но няма песен без край".
Ама не сички песни са хубавиПървоначално написано от Take1nlov3
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
И все пак това не е причина да не се радваме на музиката, нали?Първоначално написано от Take1nlov3
Според мен вечена любов би имало само ако и двамата партньори се стараят по равно да й помагат да просъществува. Ако везните са наклонени и само единият от двойката влачи хомота, а другият не си дава много емоция за ставащото, то в един момент първия ще се умори. И все пак, колкото и да си разочарован от някоя връзка, ако е имало любов, ако е имало обич, още повече споделена, то винаги ще останат някакви чувства и дори ако се разделят двамата души, всеки път, когато се срещат, ще има поне едно леко трепване в стомаха и дръпване под лъжичката.
Любовта може да не е вечна (макар че съм по-склонна да вярвам, че е), но винаги оставя следи там където е била, понякога за цял живот.
П.П.
Нямам предвид за болка и отчаяние, а просто за приятно трепкане в стомаха при мисълта за нея.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Da napravq vsi4ko za nego...da!No chak vecha liubov...mislq,che su6testvuva samo i edinstveno po rozovite sapuneni serial4eta i v prikazkite...S vremeto,s dulgoto sujitelstvo s edin chovek,liubovta izblednqva i po-skoro se prevrushta v uvajenie i privurzanost kum dadeniq 4ovek...Chak..vechna ne mislq che su6testvuva!
Ne vqrvam!S vremeto horata si omruzvat,pisva im edin ot drug i pove4e nqmat ob6ti temi na razgovor.Nqma ni6to ve4no v toq jivot...
много ясно!
ще съм вечно самовлюбен, щот съм най-красив и умен, просто съм бог"а вий...вий сте идиоти!" - тука щот сте тъпи даже нема да знете кой велик човек го е казал хехе
SaglasenПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
аз не спаПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
така е предполагах ...Първоначално написано от assd
и как го постигаш този ефект ?
аз съм бог, не казах ли 2 поста по-нагоре?
ще ми се да вярвам....![]()
someone else...
да те издигна в култ ... ще жервам една слюнка в твоя чест
блажени са верующите...Първоначално написано от Ивалинка
смайл хепи мепи нещо си - ще те принесем в жертва пред олтара пред всемогъщия бог Гошоу
не богохулствай, анатема!анатема!