.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Няма нищо вечна камоли вечна любов дълготрайна да но вечна...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Няма вечни неща
    Помня когато още бях малък прощапуняк, на около 18-19 и за кой ли път ниюех физиката(водех се за сила там едно време). Стана дума за разните му там времеви континиуми и периоди на полуразпад, пълен разпад и т.н. Тогава ми обясниха концепцията за вечността(приложима и заа вечната любов):

"Единственото вечно нещо, което човека познава е времето, което от своя страна е 'относително вечно', поради факта че ако няма какво да измерва времето(бел.авт - ако не съществува нищо друго освен него*), то спира а в същността му е да не спира. Ако спре времето не съществува."

*Ако същесвува събитие измеримо с времето - приема се че времето съществува. Разпад на частици, йонен облак който си литка или дори електрон който се шматка насам-натам е достатъчно събитие за съществуване на времеизмеримо събитие

ПС. Измерете продължителността на любовта спрямо съществуването на една звезда(от онези на небето дето святкат нощем ), съставете отношението им. Продължителността на любовта е пренебрежително малка, клоняща към нула? И на това му викате вечност? Ами ако го измерим спрямо някой по-дълъг период от време?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Голям фен
    ne nqma takova ne6to pfffffffff

Няма нищо вечно.И тук ще лепна едно клише : "Всичко идва за да си отиде."...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравейте!
    Това за вечната любов е доста банално,нали? Всеки ,който е срещнал човек, когото счита за единствения, ще каже че има вечна любов, защото се надява да е с него завинаги... тези ,които не вярват в любовта и са били само наранявали, не са изпитвали истинското чувство,наречено любов, ще кажат, че няма такова нещо и това са глупости. Аз лично нямам отговор на този въпро. Имм човек до себе си от 3 години,щастливи сме, имали сме проблеми,но сме ги преодолявали, но не знам дали той е точният човек и дали ще изживея живота си с него. Все пак съм на17 и има много време пред мен, може да се случат много неща. Затова не се заричам в нищо, животът се променя и т.н. Бих искала да успеем да останем заедно, но може би ще има много пречки, ще видим, ВРЕМЕТО ще покаже

Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    няма нищо вечно..... ама "докато смъртта ни раздели" ..... да има
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Колкото и да съм голям романтик не вярвам във вечната любов!

Вечната любов - не...но вечната привързаност - да!

"Вечност" и "Любов" са твърде разтегливи и относителни понятия.Любовта след време се видоизменя в други чуства.Май си е почти невъзможно
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Всичко идва, за да си отиде..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Аз да стига човека който е със смен да не ме остави по негови причини...

ako se privarje6 silno kam daden 4ovek i badete zaedno do kraq na jivota vi,i ako tova se nari4a ve4na lubov,sam saglasna,4e ima..noo ako govorim za strast i ludo privli4ane,spored men sas sigurnost (i e normalno),rano ili kasno iz4ezva.

нищо вечно няма на тоя свят

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    нищо вечно няма на тоя свят
    +1
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    гр. Монтана
    Общо взето да.

spored men ima vechna liubov. vliuben sym v edno momiche... ne mi izliza ot glavata nito za sekunda veche cqla godina... i napravo se pobyrkvam. nie sme prosto priqteli za jalost

Има!И аз я изпитвам...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

аз вярвам че има толкова силна любов че никога да не ти омръзне.. има вечни чувства но е много трудно да намериш подходящия човек.. аз даже си мисля че никога няма да го намеря Много се радвам че ти си намерила подходящия за теб човек.. желая ви успех и да се обичате все така силно

Има. Позната е още като любов към чашката.

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Еми чесно да си кажа вярвам, но незнам до кога ще е така
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

а ти вярваш ли в дядо коледа ?

Мисля че има вечна любов поне в моя случай. Чакайки своя момент изминаха 5 години от както тя сменя приятелите си (гаджетата), а аз все още я обичам и мисля че няма дамога да спра, защото с колкото повече момчета я виждам толкова повече я обичам. това е

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Абе любов, любов ама няма вечни неща, дето викат, всико си има край. Колкото и силна и дълга да е една любов, тя винаги има край. С времето просто чувствата се изпаряват. Хората си омръзват и всичко рухва. Та исках да кажа: Няма вечна любов!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    мале...гледам тука във форума...кажи ре4и 80 % са на мнението,4е няма ве4на любов...нз...семействата ли са ви се разпаднали или просто някой мн яко ви е разбил сърцето...майка ми и баща ми са заедно ве4е 25 годинИ!!! и до ден днешен като попитам майка,какво изпитва към него и тя ми отговаря :" знаеш ли още 4увствам тръпката когато го видя,още се вълнувам!",което озна4ава 4е още го оби4а! има ве4на любов,въпроса е да си направиш труда да е срещнеш,защото нищо не идва на готово в този живот
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

не вярвам да има вечна любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си