- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли във вечната любов?
Няма нищо вечна камоли вечна любов дълготрайна да но вечна...
Помня когато още бях малък прощапуняк, на около 18-19 и за кой ли път ниюех физиката(водех се за сила там едно време). Стана дума за разните му там времеви континиуми и периоди на полуразпад, пълен разпад и т.н. Тогава ми обясниха концепцията за вечността(приложима и заа вечната любов):Първоначално написано от simonchety
"Единственото вечно нещо, което човека познава е времето, което от своя страна е 'относително вечно', поради факта че ако няма какво да измерва времето(бел.авт - ако не съществува нищо друго освен него*), то спира а в същността му е да не спира. Ако спре времето не съществува."
*Ако същесвува събитие измеримо с времето - приема се че времето съществува. Разпад на частици, йонен облак който си литка или дори електрон който се шматка насам-натам е достатъчно събитие за съществуване на времеизмеримо събитие
ПС. Измерете продължителността на любовта спрямо съществуването на една звезда(от онези на небето дето святкат нощем), съставете отношението им. Продължителността на любовта е пренебрежително малка, клоняща към нула? И на това му викате вечност? Ами ако го измерим спрямо някой по-дълъг период от време?
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
ne nqma takova ne6to pfffffffff
Няма нищо вечно.И тук ще лепна едно клише : "Всичко идва за да си отиде."...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Здравейте!
Това за вечната любов е доста банално,нали? Всеки ,който е срещнал човек, когото счита за единствения, ще каже че има вечна любов, защото се надява да е с него завинаги... тези ,които не вярват в любовта и са били само наранявали, не са изпитвали истинското чувство,наречено любов, ще кажат, че няма такова нещо и това са глупости.Аз лично нямам отговор на този въпро. Имм човек до себе си от 3 години,щастливи сме, имали сме проблеми,но сме ги преодолявали, но не знам дали той е точният човек и дали ще изживея живота си с него. Все пак съм на17 и има много време пред мен, може да се случат много неща. Затова не се заричам в нищо, животът се променя и т.н. Бих искала да успеем да останем заедно, но може би ще има много пречки, ще видим, ВРЕМЕТО ще покаже
![]()
Първоначално написано от DjuDjiTo
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Колкото и да съм голям романтик не вярвам във вечната любов!![]()
Всичко идва, за да си отиде..
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Аз да стига човека който е със смен да не ме остави по негови причини...
ako se privarje6 silno kam daden 4ovek i badete zaedno do kraq na jivota vi,i ako tova se nari4a ve4na lubov,sam saglasna,4e ima..noo ako govorim za strast i ludo privli4ane,spored men sas sigurnost (i e normalno),rano ili kasno iz4ezva.
+1Първоначално написано от alex_devv
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
spored men ima vechna liubov. vliuben sym v edno momiche... ne mi izliza ot glavata nito za sekunda veche cqla godina... i napravo se pobyrkvam. nie sme prosto priqteli za jalost![]()
Има!И аз я изпитвам...
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
аз вярвам че има толкова силна любов че никога да не ти омръзне.. има вечни чувства но е много трудно да намериш подходящия човек.. аз даже си мисля че никога няма да го намеряМного се радвам че ти си намерила подходящия за теб човек.. желая ви успех и да се обичате все така силно
![]()
Еми чесно да си кажа вярвам, но незнам до кога ще е така![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Мисля че има вечна любов поне в моя случай. Чакайки своя момент изминаха 5 години от както тя сменя приятелите си (гаджетата), а аз все още я обичам и мисля че няма дамога да спра, защото с колкото повече момчета я виждам толкова повече я обичам. това е![]()
Абе любов, любов ама няма вечни неща, дето викат, всико си има край. Колкото и силна и дълга да е една любов, тя винаги има край. С времето просто чувствата се изпаряват. Хората си омръзват и всичко рухва. Та исках да кажа: Няма вечна любов!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мале...гледам тука във форума...кажи ре4и 80 % са на мнението,4е няма ве4на любов...нз...семействата ли са ви се разпаднали или просто някой мн яко ви е разбил сърцето...майка ми и баща ми са заедно ве4е 25 годинИ!!! и до ден днешен като попитам майка,какво изпитва към него и тя ми отговаря :" знаеш ли още 4увствам тръпката когато го видя,още се вълнувам!",което озна4ава 4е още го оби4а! има ве4на любов,въпроса е да си направиш труда да е срещнеш,защото нищо не идва на готово в този живот
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...