- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Sonata Arctica в България!
http://www.sonataarctica.info/site07...k&by_year=2008
Гергьовден, 6 май.
Брато, какво става тая година бе?!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ЗАЩО В КАВАРНА? ЗАЩО???
Никога няма да ме пуснат чак там... а са ми една от любимите групи ;(
не е честно да съм на 15 и никъде да не ме пускат...![]()
уфффффф...![]()
И аз това се питам :/Първоначално написано от ScionOfStorm
Ще трябва да избирам м/у Apocalyptica и Sonata Arctica
we give it all.
Джонито ще се зарадва. Радвайте се за нея. (:
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Със сигурност няма да отида чак в Каварна, а са ми от любимите групи![]()
Искам да отида,ама...ебаси...едва ли ще мога,а тоооолкова искам,и тоооолкова ги харесвам.
Тц.![]()
Ебаси,тая година...
много,бре!
Sonata... никога няма да ги изпусна. Ама на тоя площад ще е ебати селянията, имайки предвид, че ще е безплатно... Все едно! Трябва да сме там, Циционе!!![]()
![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Има вероятност, по това време на годината да съм по морето...и ще отида...
иначе едва ли специално за концерта ще ходя до там...но ако съм там отивам 100%!
Tочно на именния ми ден..![]()
И аз, както винаги, няма да имам свещенното съгласие да отида..
Толкова много ще изпусна тая година..![]()
You are broken, I can fix you...
dori ve4e i da sum na 17 edva li 6te me pusnat ot burgas do kavarna..![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Брато, имам нек'ви проблеми с нашите, ама ще пробвам ги оправя. Ние сме малка ударна групичка (без ворлд най-вероятно), и мо'е те свием при назе, само трябва да ги навия тея пичове нашите ;>Първоначално написано от пор
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Искам на KISS, На 15 съм и наще не ме пускат до Б-с (най-близкия по-голям град от моя) Какво остава до София или Каварна....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДА!!!ДАААААААА!!!
ТАМ СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ!!!!
AAAAA de*a kolko me e qqqd...Towa e edna ot lubimite mi grupi i ne moga da ida??!Basi typoto ako iskat moje GornoIzvorovo da go izberat za kocerta..![]()
![]()
Na 16 sum i da me pusnat ot Sf do KaBapHa...Nikaf shans
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
Eb@asi kefa ... TAM S1M!![]()
Първоначално написано от SpeeD_FreaK
Същото! Само дето на мен са ми любимата групаааааааааа![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
и аз съм там !само ме е яд за новия албум.. не трябваше да го издават ! Много е слаб, а пък сигурно много от него ще свирят
![]()
Някой ще разкаже ли на една нещастна фенка, която не успя да отиде как е минал концерта?![]()
Доколкото знам тая година много групи ще идват и ще свирят в Каварна. Ако не се лъжа сред тях бяха Coal Chamber и Slayer,но не съм много сигурна.Иначе за Metallica е ясно,но разбрах,че и токио хотеловците ще ни удостоят с присъствието си ( пфф... ) Казаха ми,че най-новото попълнение сред гостуващите групи ще бъдат самите Linkin Park! Моите любимци,но вече съм почти 100% убедена,че е нищожен слух ...Ако някой знае кои банди ще пеят в Каварна (на 8. август доколкото съм информирана) да пише...
За Sonata Arctica пък сега разбирам,че са идвали
наистина много жалко ...
Бе мани ги тия, някой да разкаже за Соната, че и аз не можах да отида, деба...![]()
Oh, moon of Alabama,
we now must say goodbye!
We've lost our good old mama
and must have whiskey, oh, you know why!
Един от най-добрите концерти, на които съм била... УНИКАЛНО!!!!![]()
Тони има невероятно присъствие на сцената, забавен е и т.н. Страхотно изпълнение беше. :P
Инак.. 90% от населението на Каварна смуче! "Въй, таз вйечер имало сбор!" Хич не ми се връзваха и 5770235023 мазни мангала и още толкова хора, незнаещи за кво са пред сцената. Как да е.
Sonata Arctica![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мамка им, копелета!
В сетлиста нямаше реплика, да еба!
Гргххх, сега щото заебах Соната за Ин Флеймс, ако Андерс и компания се излигавят ще им срежа ташаците.
Поне ми звъннаха да чуя 30ина секундите от Репликата...Мамка му, тая песен ми беше в топ 5 да чуя наживо песни ВЪОБЩЕ.
Концертът общо взето стваше, но съм бил и на по-добри концерти.
А мен на концерта мама не ми даде бира (нямах и пари в себе си) и едно непознато 8 годишно момиченце ме черпи една бира. Брей, брей... Много прогресира нашта младеж.![]()