- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LP RLZ
Харесвате ли LP
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Не
;]
Не
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не![]()
Заглавието на темата ме забавлява. xD
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Не ме интересува кой какво мисли. Linkin Park са най-най-най-любимата ми група.Много си ги обичам![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
Това клипче за тях аз съм го правила > http://www.zazz.bg/play:ea885559
![]()
Linkin Park forever in my heart![]()
![]()
![]()
Не. Позьори. Правят комерс, всичко за пари.
Музика? Никой от вас, 13 годишни "метълчета" не знае какво е музика... слушате LP и се мислите за Хард.
Твърдо нйе!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.
В сравнение с умопомрачително якия ти лак бледнеят...![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А ти?Първоначално написано от fuck_me_pls
Обръщението беше към авторката на темата и LINKшит или какъвто е там...Първоначално написано от exploitedteen
Теб като те гледам какво слушаш в темата за метъл ой и тн. , си пример за подражание ;p
Първоначално написано от ^Santra^
За мен ли говориш? Ако не забелязваш НЕ аз съм авторката на тая тема.Освен това не съм на 13 и не се имам за хард,нито за метълка.Не съм "LINKшит или какъвто е там".Никът ми е LINKNOT. Какъв ти е проблема?Първоначално написано от Freak.
![]()
Фрийк, полъскана съм от подписа ти
ne![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
АХАХ.Първоначално написано от LINKNOT
Ти за мойте проблеми не се притеснявай... надалеч... ;p
Първоначално написано от ^Santra^
кефят ме отделни песни на linkin park, иначе ме кефят пойче Godsmack..но обожавам Whitesnake
Хах.. гледаш всеки пише "Не.. не ..не, не..". Аз не ги слушам има само 2-3 песнички горе долу добри .. иначе общо взето .. не стаат![]()
и аз мн ама мн обичам WhitesnakeПървоначално написано от isedd
;]