- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм ползвате?!
Petal by Cynthia Rowley
Ungaro
Mexx High Fligh
Много са добри всичките![]()
Нереален живот, нереални мечти, нереална любов, а реално боли! ;(
pls кажете нещо за F на Salvatore Ferragamo, чудя се дали да не подаря такъв на приятелката или да заложа на сигурно и да и взема Gucci by GUCCI или the one(който не мога да понасям). Колебая се между тези 3-те, но никъде не намерих мнения за "F", някой от вас да го е ползвал случайно?
Nina Ricci, Chanel, Hugo Boss, Tommy Hilfiger....
Fall down seven times..
Stand up eight.
ползвам няколко:Refan 193 , да не е марков,но те са имитация на маркови и ога да ви кажа че страшно много си приличат миризмите...Имам също и Fa Rice dry, той е много готини още един който не го знам какъв е защото ми го подариха докато бях във Франция.И сега пролетта ако пак отида до Франция ще си взема Chanel #5 защото предпочитам да не си взимам от България парфюми.И това че половината пишете имената на някакви маркови парфюми,не значи че всичките ги притежавате.
п.п Ай със здраве.
pls кажете нещо за F на Salvatore Ferragamo, чудя се дали да не подаря такъв на приятелката или да заложа на сигурно и да и взема Gucci by GUCCI или the one(който не мога да понасям). Колебая се между тези 3-те, но никъде не намерих мнения за "F", някой от вас да го е ползвал случайно?
Има един много хубав на Ейвън- Island Vibe, i Dolce & Gabbana Light blue (за мъже)
Amarige
Armani
Sitro
Mazumi blue
D&G
J`adore
Gucci
C-THRU Black Diamond![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Да, същият ^^Много е хубав
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
По принцип обичам тежките парфюми.Пробвала съм Gucci by Gucci на една приятелка, но не ми харесва..Стария ми беше Nina Rici.Сега съм с наливни D&G и Chanel.
http://prikachi.com/files/428934T.jpg
На първият ред са по-хубавите ми парфюми, от ляво надясно :
Escada - Siganture; Tommy Hilfiger - Dreaming; Mango - Delirium; Estee Lauder - Pleasures; BVLGARI - Omnia Crystalline; Christian Lacroix - Rouge; Davidoff - Cool water
http://prikachi.com/files/428942R.jpg
Тези са парфюмите на Avon, с който се пръскам по-рядко![]()
B.U. Trendy
Christian Lacroix - Rouge
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
На колко години е приятелката ти,да знаеш какви парфюми ползва???Първоначално написано от Hardcore_Man
Dior Pure Poison и Miami Glow на JLo
Не вярвай на онова, което си чул.
Не вярвай в традицията, само защото се
е предавала от поколение на поколение.
Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
Не вярвай на догадки.
Днес започнах първо шишенце Banana Republic - Rosewood![]()
Ще го видим колко е траен, но като за подарък си е идеален![]()
Плс някои може ли да ми каже откаде в Плд мога да си намеря този парфюм и да ви кажа не ми пука дали е марков или не просто адски го харесвам и много го искам![]()
http://www.basenotes.net/photos/st/26125693.jpg
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!