- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм ползвате?!
Аз го давам скромно - Gabriela Sabatini - Ocean Sun
axaxxaxax kato gledam Omnia-ta e vseob6to haresvana....opredeleno klasika i si zaslujava parite![]()
a ina4e kato gledam powe4eto dobri parfiumi ispolzvate evala za koeto...kefq se na macki koito znaqt kakvo si zaslujava
:P
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
В момента на рафтчето имам Eau de Cartier, Emporio Armani Night и Boss Emotion.
И трите са много добри, като ги използвам по различно време и според настроението.
От женските аромати много ми харесва Liberte на Cacharel, но някак си няма да ми седи добре на мене![]()
Naomi Campbell-Sunset ,Paris Hilton-Just Me![]()
Be Sexy, Be Yourself!!!
ESCADA into the blue![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
![]()
BraY
Dolce & Gabbana Light Blue
Avon-Be kissible AnD Little Black Dress
Escada
Само тези ми харесват за сега
OnLy God CaN Judge Me !
Аз за парфюми съм много претенциозна,исползвам само маркови парфюми...Dior...Bvlgari....Davidoff...Versace...Escada...Do lce&Gabbana...абе се хубави...
![]()
Hugo Boss-Pure Purple
Armani-She
Chanel-No.5
и още много други ,ама са не се сещам
az polzvam cqlata seriq na parfyma na Paris Hilton
Escada зеленият и Gucci - Envy me, иначе имам и Pur Blanca на Avon и мн си го харесвах преди,ама ми омръзна :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
В момента имам 3:
I love love .. на MOSCHINO
Обожавам го!
Също и Deep Red на HUGO BOSS и 1881 на CERRUTI
само като прочетох заглавието на темата ми стана ясно че всички ще напишат парфюмите за който само са си мечтали, някой дори не са помирисвали и аромата!![]()
брей големи сте богаташи да си купувате парфюми от по 90 -100 лева ??![]()
Изполвам този и е страхотен
А относно горния пост парфюма е на майка ми и не мисля че има нещо нереално голяма жена да не може да си позволи 100 лева за парфюм. Пък и да си мислиш че лъжа все тая ми е...![]()
не казвам точно теб!Първоначално написано от Dark~Illusion
разгледай малко темата ...
Темата съм я чела цялата и знам че не визираш точно мен, защото досега не съм писала в нея.![]()
Versace-Bright Crystal
Armani-Code
Diesel-Fuel For Life
Sledvashtiqt v kolekciqta mi shte bude D&G..Ot odavna mu imam merak![]()
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от Vikitooo
koi na D & G:P
![]()
ДИОР shine addict
Bvlgari Crystaline
i drugi imam ama me murzi da izbroqvam
:P
Хммм... Еми не съм ви на нивото, но нямам пари за скъпи парфюми, а и тези, които ползвам са много хубави и не се измирисват никак бързо.
Моя аромат е AVON Urban Flowers New York, но иначе ползвам и пак на Ейвън - Summer White. И не смятам, че трчбва да давам пари много за парфюм... Нямам и възможност всъщност, но тези, които ползвам ги намирам за много свежи и в мой стил.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.