.
Отговор в тема
Страница 4 от 20 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 481
    Escada Into the blue .... вече ми е трети мн ме радва
    Aqua Di Gio pour homme
    по принцип парфюмите ми ги купува баща ми защото пътува много извън страната и така не ми се налага да си харча мойте пари

Град
    Blondeland
    Много често ги сменям.
    Сега съм с Bvlgari omnia crystalline , макар че отчаяно исках omnia amethyst ... ама така е , като не отивам аз да си го купя... много ме е яд...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Hypnotic Poison-Dior(tova mi e nai-lubimiq jenski parfum)
    Nina-Nina Ricci
    In Control-Britney Spears (ne se lujete ot imeto na sobstveni4kata,parfum4eto si e mn gotino)
    Live -Jennifer Lopez(toq nai-malko mi haresva,ama kakvo da napravq-ba6ta mi mi go kupi-trqbva da go polzvame,za da ne se obidi 4oveka)

ами...това са ми парфюмите или поне тези които ползвам... не са кои знае колко газарски,ама си ги харесвам

и за марковите на по-ниска цена-най-често са порсто добре направени ментета с по-краткотрайна миризма
    падам си само по оригинала

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    само като прочетох заглавието на темата ми стана ясно че всички ще напишат парфюмите за който само са си мечтали, някой дори не са помирисвали и аромата!

брей големи сте богаташи да си купувате парфюми от по 90 -100 лева ??
    аз майте не си ги копувам сама,наще често са извън бг и те ми ги взимат...никога не бих се сетила ,4е нещо с етикет бритни спиърс може и да е хубаво

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Imam mnogo parfiumi i vinagi pochvam da polzvam nainoviq ii starite taka i si sedqt Sega sum na Tommy girl mmm prednite mi bqha escada rockin rio , cindy crowford,seline dion,10th avenue,lancome,burbery i drugite gi zabravih aa i gucci envy toi e na maika mi de,ama i az go polzvam
    ~Remember,remember...25th of November~

В момента C-THRU лилавият.

Мега фен
    Конска пръдня с нотки на аромат от съсирена кръв на кравешко черво...
    Най-новата серия на марката "Пръц-пръц".

Виждате ли сега и аз съм ФйеШънНнН..

Clavin Klein - Euphoria .... prosto e velik!
    Ellen Tracy - Tracy
    Calvin Klein - HOT
    DKNY - Apple
    Sarah Jesica Parker - covet i lovely
    Chanel - #5
    Tommy Hilfiger - True star blue
    i o6te sumati imam .... kato mania mi e

Мега фен
    Ауе, вие тука се изкарахте, че имате по повече от 20 маркови парфюма, а съм убедена, че повечето от вас дори не са имали удоволствието да помиришат поне един от тях..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Ауе, вие тука се изкарахте, че имате по повече от 20 маркови парфюма, а съм убедена, че повечето от вас дори не са имали удоволствието да помиришат поне един от тях..
    не си интересна...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    не си интересна...
    Е, и?!
    Целта ми не е да се правя на интересна, а да кажа мнението си по въпроса.
    Ти не правиш ли същото?!
    И всеки, който се е регистрирал тук не прави ли същото?!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Просто го обожавам, и е точно 12 лева...

Emo Doll ,draznish me !
    Zashto puk da nqmame takiva parfiumi ? Tolkova li e nedostijimo tova .. neznaeh che ima tolkova umstveno ogranicheni hora .. no eto che ti si edin ot tqh ... Inache da ti otgovorq : Nqmam chak 20 no sa 13 markovite mi .. DA fukam se ! Za mene ti zavijdash .. hater !
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    Пловдив
    With Love - Hilary Duff ... обожавам го

Баща ми си взе Givenchy - Very Irresistible,мисля да му го гепя
    we give it all.

Град
    Добрич :o)
    Не мисля да изреждам 50000 парфюма по простата причина,че не ги трупам,а изчаквам 1 да свърши,че да си взема друг За сега съм със C-THRU розоФкото

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Boss - Femme си взех вчера, иначе основно Адидас ползвам
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ti ne se li yse6ta6 4e we4e prosto ne si interesna....ne samo 4e ne si int...ama si i typa!!! ne stia 4e si i typa a si i grozna ...nali te vidqhme v edna tema kooolko si ``hubavka`` kat ne te kefi koi kakvo pi6e....nikoi ne te kara i ti da pi6e6....ili pi6i po temata ili po dobre si traikai seki moje da si pi6e kakvi parfiumi haresva....nezavisimo dali gi ima...ili prosto gi e pomirisal ili e 4yval za tqh...ti pyk si posledniq 4ovek koito sh kazva na vsi4ki dali imat markovi parfiumi ili ne!? sq razbra li? ...pfff kfo se zanimaam to si li4i 4e si qko typi4ka i ograni4ena...i nai ve4e zavistliva aii pista
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    Ti ne se li yse6ta6 4e we4e prosto ne si interesna....ne samo 4e ne si int...ama si i typa!!! ne stia 4e si i typa a si i grozna ...nali te vidqhme v edna tema kooolko si ``hubavka`` kat ne te kefi koi kakvo pi6e....nikoi ne te kara i ti da pi6e6....ili pi6i po temata ili po dobre si traikai seki moje da si pi6e kakvi parfiumi haresva....nezavisimo dali gi ima...ili prosto gi e pomirisal ili e 4yval za tqh...ti pyk si posledniq 4ovek koito sh kazva na vsi4ki dali imat markovi parfiumi ili ne!? sq razbra li? ...pfff kfo se zanimaam to si li4i 4e si qko typi4ka i ograni4ena...i nai ve4e zavistliva aii pista
    Я земи погледни заглавието на темата и тогава да гледаме кой тъп и кой не...

Град
    sofiq
    v momenta izpolzvam bulgari -omnia i versace crustal noir

lacoste for women
    hot( benetton ) и някаква имитацийка на adidas

Град
    По света и у нас :)
    На теб незнам каква ти е целта,като гледам почти във всяка тема си намираш с някои да се заяждаш...верно ти кфа си?!?
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Mexx-Ice Touch и Puma - Create много ми харесват,свежи..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Emo Doll ,draznish me !
    Zashto puk da nqmame takiva parfiumi ? Tolkova li e nedostijimo tova .. neznaeh che ima tolkova umstveno ogranicheni hora .. no eto che ti si edin ot tqh ... Inache da ti otgovorq : Nqmam chak 20 no sa 13 markovite mi .. DA fukam se ! Za mene ti zavijdash .. hater !
    Хахах, да бе, завиждам, няма що.
    И за кво са ми 15 маркови парфюма, при положение, че като си купя един /но хубав и такъв, който лично на мен ми допада/, ми е просто достатъчен. Свършвам го и си купувам нов.
    Не ме разбирайте погрешно, мога да си купя марков парфюм и го правя, но просто мразя да парадирам с това, което имам, че дори и да си измислям.
    В момента карам на Benneton-един мъжки, страхотен е!
    И е адски евтин. Само 30 и няколко лева.

Охх, мама му стара, как харесах най-новият мъжки на Trussardi!

Имам изявен афинитет към мъжките аромати. :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    Ае, маа, убавата, минала през фотошоп и сто пласта грим!
    Я наистина направи това, което My`OwN ти каза и чак тогава ме обиждай, ма!
    Само ми кажи защо да ти давиждам?
    За грозотията ти и за изкуствения ти вид?
    За тъпотията?
    За неграмотността?
    За...?
    Ти като си толкоз неограничена в пространството, вземи се научи да пишеш правилно или поне като пишеш като първобитен, ръси смислени неща!
    Аз че съм грозна, грозна съм, ама ако не си забелязала не слагам снимка на дебелите си кълки за аватар, нали?/те поне моите да бяха дебели.../
    Ти вземи по-добре и тая да я махнеш, че земам да проклинам света що се раждат такива урунгели като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си