- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм ползвате?!
ти си много тъпа джадия, бе... какво и пречи на момичето да отиде и да си избере парфюм от парфюмерията, без да търси точно определен .. или пък да ги е получила като подаръжиПървоначално написано от Playlife_f
бахти тъпото селско к*рве с ник на най-селската марка дрехи
aixuiauxiaux na tewe puk kyv ti e problema we?! momi4e li si....mom4e li si....hemafrodit li si.....Първоначално написано от OtherDimension
exxxx da mu omrazne na 4ovek ot zavistlivi hora
vika6...s nick na selska marka sam a? selska selska....am sig nqq6 pari i na neq da si kupi6 nqkoq dre6ka?!
![]()
iiii ai ne me poznava6 ne govori kva sam ok?! ai sq ako ima6 nekav problem pi6i mi na LS ok? ne mi se prai na velik/a po temite
![]()
pffffff
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Оххх ако знаеш от кога го чакам да го пуснат пак в каталога че да си го поръчам...Първоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
toq e mn dobyrПървоначално написано от Sweet_Love^^
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
Ми сигурно...Първоначално написано от Playlife_f
![]()
При положение, че сигурно не си го и помирисвала...![]()
Някой по-долу спомена, че ползва 5th Avenue.
Хъх, това може би е най-отвратителният парфюм, който някога съм ползвала, ама просто ми беше подарък и реших да го пробвам.![]()
парички си имам и няма да дам и лев за дреха, на която с огромни букви пише PLAYLIFEПървоначално написано от Playlife_f
това се нарича "селяния"
и ако нямах възможности, какво???
да не те прави теб нещо повече от мен, селска пръчка такава...
opffff mili4ka....ne samo 4e sam go pomirisvala...a i sam go imala! i iam mn ne6ta....koito nqma da vidi6 ti prez celiq si jalyk jivotec! i pak ti kazvam....ako ima6 ne6ty da mi kazva6 pi6i mi go na LS nikoi ne e dlajen da ti 4ete prostotiite....ako ima6 ne6to...kazvai mi go na LSПървоначално написано от Emo Doll
![]()
![]()
О, да бе, нямала съм го, как пък не.Първоначално написано от Playlife_f
Ти като си го имала, аз го ИМАМ!
Цепиш ли?
Хах, едва ли.
Ти си егати и незацепващата.![]()
И колко много неща си имала?
Гъбички? Пъпки? Мазнини и сланинки?![]()
Ти нямаш нищо, в това съм убедена просто, но дори и да имаше, все щеше да ти липсваше най-важното нещо-МОЗЪК!
ЕВАЛА!!! Ей, писна ми вече от тия надути лигли... И верно, цепиш ли, или да ти го нацепим?Първоначално написано от Emo Doll
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
oxxxx mili4kata tq....ma svinioo to se vijda koi kav e ? kapi6?!Първоначално написано от Emo Doll
ai sq....kazah ti we debil4e mazno i grozno...ako ia6 ne6ty kam mene pi6i mi na LS - ``li4no saob6tenie`` da ti viime kaf ti e problema?! ne si izbivai kompleks4etata tyka...i ne mi se pravi na MNOGO 6toto ne si ni6to powe4e ot edna mazna,zaciklila,debela i grozna teen-ka ?! nali? daaa mn qsno! ai sq drisli4ke na 14 god ne mi se pravi na mo6tna i ako ima6 nqkav problem mi pi6i samo na mene....nqq smisal si pokazva6 v temite groznata i zalizana fizionomiika ``zacepi li``?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Такива като теб как взимат матурата по БЕЛ?![]()
iam o6te 1 god do matyrite....no badi sig 6te bade s ne po-malko ot 5Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
ей, клоун грозен с цици... като имаш пари, които не ти изкарваш за каква се мислиш? парите правят човека богат, но не и умен ...Първоначално написано от Playlife_f
за каква се имаш ти, бе смешка селска? мога да ти обещая, че хората, които сега си траят и нямат големи финансови възможности ще бъдат амбицирани и ще успеят ...
а ти ще правиш свирки за матури и др. работи цял живот
Avon - "Black Suede Touch" (for men) , "Extraordinary" , "Celebre" , "Pur Blanca"
Naomi Campbell - "Cat Delux"
Ivana - "Ultra Red"
Oriflame - "E C L A T" (for men)
Xpose - "Passion" , "Glamour"
Tom Tailor - "Speedlife"
!Всичките ги имам и са супер!
+1Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Аз обичам да съм натурален...
Пот + Чесън > Всичко
Burrbery-The Beat и новия аромат на Дизел,но сега не се сещам името му!![]()
ами аз сега използвам няколко Булгари-Омния (белия), Качарел и двата парфюма на Ивана
Pacific Paradise е страхотен,имах такъв,но мама без да иска ми го счупи и парфюма отиде ..Първоначално написано от Pasific_paradise
Сега съм с C-Thru Pearl Garden
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Nina Ricci - Nina
Mery-Kate & Ahley - Coast to Coast (не харесвам близначките, но парфюма е доста добър)![]()