- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм ползвате?!
Dolce & Gabbana червената капачка е ЖЕСТОК! Лубимият ми е. Инче в момента ползвам и на Kenzo- Amour, който също не е зле.
аз съм пробвала на davidoff -cool water страхотен иначе ползвам едни неизвести парфюми но съм много доволна като се има предвид че съм супер претенциозна за тия неща![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
на мен ми е интересно как си набавяте тези парфюми, подаръци ли са ви, примерно приятелите ви събират пари за РД, вие ли си събирате пари?
На мен ми е подарък от приятеля ми за рд. Аз не бих дала толкова пари за един парфюм..майка ми си позволява..
Az polzvam bulgari sas jasmin i lakosta rozoviq...mn si gi haresvam
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
DKNY - Зелена ябълка
Puma - Create
Missoni - Aqua
v momenta polzvam Magnetizm na Escada i sam napravo vlubena v nego!
Nina Ricci - Premier Jour
B. U. - Icy
Pur Blanca - Avon
и др. Не обичам всеки ден да съм с един парфюм защото свиквам с аромата и не го усещам, затова имам един по-скъп и другите обикновени и не мн скъпи за разнообразие
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
amii az ne polzvam skupi parfumi napisah gi po gora a ina4e za vuprosut ot kude sa mi ami maika mi i ba6ta mi rabotqt v avstriq i mi gi kupuvat ot tam...![]()
Be Sexy, Be Yourself!!!
В момента ползвам Benetton.![]()
axaxax za6to trqq sa ni podaryk?!Първоначално написано от OtherDimension
az obi4am da hvarlqm pari...i to nai we4e za markova kozmetika....a dosta vajen za mene e parfiuma
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
po mnogo!!!ama si zaslujava!!!Първоначално написано от indecent
az polzvam v momenta blanc na dupont,bianko na trussardi i chance na chanel
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
абе как става така,че ВСИЧКИ ползват скъпи маркови парфюмиструва ми се,че някой тук малко си поизмисля
![]()
Никъде не отивам без да си сложа Dolce & Gabbana Light Blue. Скоро си купих и Carlos Moya Black, което не е нищо особено, но все пак ми допада.
1-viq e mn gaden!!!Първоначално написано от Skylined
a do potrebitelq,koito se samnqva v istinnostta na temata iskam da ppitam kakvo pe4elq az kato napi6a v nqkakav si forum 4e polzvam prfum za 100lv i sam izlagala,glupavo e!!!nikoi ne me poznava za da mi puka kvo si mislqt za men taka 4e ne mislq 4e e alogi4no to4no na takova mqsto da se laje
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
http://www.parfumi.net/catalog/image..._Crystal_w.jpg сега съм с него и на4е преди
little black dres
No matter where you go, there they are...
Little Black Dress и Pur Blanca - ароматите са много нежни.
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Днес получих като подарък за рожден ден парфюм(или по-точно тоалетна вода) "Puma i'm going". Просто надмина моите очаквания за аромат, трайност и качество.
Puma po4ti si4kite sa mi puma mn me kefqt![]()
![]()
Versace red jeans woman & Celine Dion notes
mn si me kefqt
![]()
Lof YAaA..!
Black Laber.. мацките са доволни :P
wtf
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
MEXX![]()