- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм ползвате?!
Това страхотен аромат ! По-миналата седмижа си купих тоалетната вода и всеки ден си q мириша ...Първоначално написано от deedee_laboratory
![]()
Имам едно питане : помирисах парфюма на Fabio Verso - Ocena Fun и много ми хареса , но не мога да го намеря в нито една парфюмерия ... Ако някой знае от къде мога да си го купя , моля да ми каже . Освен това ще помоля да ми кажете и колко струва все пак . Благодаря предварително !![]()
paco rabanne ULTRAVIOLET MAN![]()
Ами ежедневния ми е Ескада Магнетизъм , а при специални поводи се пръскам с Булгари Омниа Амистес .
Преди бях с Ферагамо , ама нещо ми стана сладникав.
А пък понякога , когато ходя на гости на приятелки се пръскам и Би Ю
Няма да си фъскам хубавите парфюми за тях , я![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
зелената ябълка на dkny
перфектен за лятото![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Kylie Minogue darling
не мога да не се похваля,страхотен е и крема за тяло е супер![]()
;]
dam po princip DKNY imat sveji parfiumi...perf za lqtotoПървоначално написано от ЕPu
![]()
:P
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Първоначално написано от BallFace
Подарих на баща ми такъв...
УЖАСНО МИ ХАРЕСВА!!!Май аз ще го свърша преди той да се е пръснал за 2 път.
![]()
Иначе аз използвам на Си Тру-светло виолетовия...![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
Ми аз използвам C-thru червения и лилавия,и Costa Rica и Amor Amor.Аммм междудругото Fabio Verso e хубав.![]()
(<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)
Любимият ми е BlackXS на Paco Rabanne, в момента ползвам него,
Lacoste(розовия)и J`adore на Chriastian Dior
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не съм манячка на тази тема и си имам само едно парфюмче на "Дева". Не е кой знае какво, но ми върши перфектна работа.![]()
Sega si vzeh STR8 и мн ме кефи как мерише![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ти вземи ти да се осъзнаеш!Първоначално написано от Baby_b
Ми да, гаден е за мен, но никъде в моето мнение не съм споменавала, че трябва да е гаден за всички.
Случайно да те е подгонила параноята?!
Гледай в какъв свят живеем, вече даже свободно мнението не можеш да си изкажеш.
Ами в моя град го има в почти всяка парфюмерия.Първоначално написано от dark_sw
Дезодорантът е евтин-3 лева, но за съжаление не се сещам за парфюма.
На мен лично не ми харесва, защото е прекалено сладникав.
Иначе е имитация на ESCADA.
Dolce&Gabanna - Light Blue![]()
Little Black Dress ..![]()
B.U. - Ice![]()
Expose![]()
Много съм си доволна от всички . Най-много си ми харесва B.U.-Ice , за всеки ден.
В момента ползвам на D&G The one for women и Jadore На Диор
Като ходя на зала се пръскам с Бон-Бон черешка![]()
edit : sry ;/
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
преди не държах мн мн какъв е ..
сега карам на Cerruti , Nina Ricci (червената ябълка) .. туй то .. а и Lady Speed Stick 24/7 дезодоранта е мн луд ;D
пък мъжките 'сички радват .. ама друго си е Bvlgari (soir май) и Lotto .. forever в сърцето ми ;d
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
еми сега съм с новия и май единствен на кристина агилера,черути и на кензо един с макче- много си ги обичам- по странен обрат на събитията тези всички съм си ги купувала само а подаръците ги свършвам бързо- нз защо.
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
"Emo Doll" stiga se zaqjda we momi4e...mai ti si taq koqto ima problemi s po4ti seki![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
tui donqkade e vqrno- dosta ludo momiche eПървоначално написано от Playlife_f
![]()
![]()
pak i v toq spor ti si prava, shtoto tq kaza che ne si pomirisvala tozi parfum defacto tq se napravi na interesna purva i ti prosto nanese udara
![]()
Lottooooo... любимият ми парфюм, в момента съм с него. И дамския, и мъжкия ми харесват.Първоначално написано от desiiito
Не знам защо, но дамският е досущ като Light Blue на Dolce and Gabbana.
парфюм - Fabio Verso My style
a дезедорант имам пак на Fabio Verso - My fashion и на Адидас Fruity Rhythm
обожавам ги мн са сладки![]()
![]()
![]()
п.п.: Ocean fun дезедорант е 3 лева и нещо някъде , а парфюма около 10 лева![]()
Моят е Fabio Verso Nice Pearl. Не знам колко струва - подарък е.![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...