- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм ползвате?!
Bvlgari Omnia Crystalline- изтъркано , но ми харесва. На Oriflame много харесвам два-Midsummer i Elvie и са си ми редовни. И Mango-MNG
Trueglow Nightfall на Avon![]()
True Glow/Fire me up на Avon![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Morgan - Love Love De Toi
Escada - Moon Sparkle, Island Kiss, Sunset, Rockin Rio
Cynthia Rowley - Petal
Guerlain - Aqua Allegoria Mandarine - Basilic
Benetton - Paradise Inferno ili Inferno Paradise ne moga da my raz4eta opakovkata
Christina Aguilera - po stariq parfum
Avon - Celebre, Wish of Luck
имам супер много прафюми, защото по празниците само парфюми ми подаряват
ми мен ме кефи даже за коледа подарих такъв на баща миПървоначално написано от dido90
amiiii sega6nite mi sa Benetton Pure sport i Benetton Energyno se glasq da si vzema Replay ili D&G The one
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Avon - Crystal Aura![]()
Magnitation! - imitacia na Britney
Avon - Tresselle
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Be Delicious...![]()
![]()
![]()
zelenata qbulka.... twa e prosto moq aromat .. luda sum po nego a i wsichko swurzano s zelena qbulka obojawam ... cweta aromata samite zeleni qbulki kogato sa kiseli ... prostoo MANIQQQQQQ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Apple`` na Nina Ricci i Benetton Paradiso Pink
В момента сам с Christian Dior от време на време използвам Dolce & Gabbana - Light Blue![]()
хохо тея са страшниПървоначално написано от OtherDimension
![]()
А по темата, хмм имам доста парфюми, но най на сърце са ми:
Elvie от Oriflame
Enigma от Oriflame
Attraction от Lancome
Omnia Amethyste от Bvlgari(и Crystaline
)
Тези са женски, а иначе парфюма на приятеля ми е ...![]()
![]()
![]()
Aqua Di Gio от Armani
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Най-често ползвам Chanel Coco Mademoiselle![]()
По-добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!
има ли го още този 12 калибър, помня тати имаше такъв и аз много му го харесвах , страхотен еПървоначално написано от dido90
![]()
най-добрияПървоначално написано от cerise
![]()
В момента съм с тези двата:
http://images.indiaplaza.in/Stores/c...omen_Feb07.jpg
http://img.nokaut.pl/p/27/0d/270d315...d71500x500.jpg
А имам и един подарък от вчера - така пише на шешето - Giordani Gold Eau de Parfum и мирише доста хубавко.![]()
в момента ползвам Givenchy Ange ou D
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
na maika mi za rd-to i na 07.01 i podariha Bvlgari Omnia Crystalline
i g-d i az go polzvam ina4e az sega imam
Escada-Incredible me (v komplekt s du6 gel i losion za tqlo)
Pacco Rabanne-Black XS (inlove)
ba6ta mi polzva Pacco Rabanne-1 milion ve4e ot godina i mu e omruznal i sq naskoro si vze predi 1 mesec Gucci by gucci mujkiq (pour homme)
![]()
da suglasna sum, mnogo e qk i naskoro mislq da si go vzimam, 6te mi stanat 3-4 parfiuma ama karaiПървоначално написано от brokeninside13
zabravih da kaja, 4e maika polzva i JLO-Glow nai-stariq deto i go podarih za rd-to. Mnogo e hubav, kato malko mn go haresvah, a kato bqh na 5 godini (sega sum na 15) si spomnqm, 4e maika polzva6e mn 4esto toq JADORE i togava mn go haresvah. Ne6to mu se zavurna modata ama ve4e e banalen da vi kaja, ina4e e gotin, 6to gode![]()
![]()
мм вмомента ползвам Versace The Dreamer..иначе попринцип си харесвам много Black XS for men :P