.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Врачки.. :]

Врачки.. :]

Така хора моля ви само не се смейте,дори да ви се стори адски тъпанарска темата Ма кажете в кой раздел да я сложа,кат за никъде не е Както и да е ,просто ми е интересно какво е вашето мнение за т.н. "врачки",ходили ли сте,за какво бихте отишли,суеверни ли сте??Аз съм суеверна и са ми интересни такива неща и бих отишла.. Според вас какъв е шанса да познават или предсказаното да се сбъдне Примерно ако имате сериозна връзка,или дори просто сте влюбени бихте ли искали да знаете как ще се развият нещата за в бъдеще Оф станаха мн въпроси айде вие сте :P Иии пак се извинявам заа тъпичката тема
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ами когато съм била много малка, тамън съм отишла от едното село на другото и съм започнала много да заеквам. И баба ми е казала на майка ми да ме заведе там на някаква врачка. И завела ме майка ми и врачката ми ляла куршум, и казала, че ме уплашил мъж на кръстопът с чешма(къщата на другото село е баш на кръстопът с чешма ) и там водата дето бил куршума я сипала в бутилка и казала да се изсипе в течаща вода. Изсипала я мама още същия ден и на следващия съм спряла да заеквам.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ами когато съм била много малка, тамън съм отишла от едното село на другото и съм започнала много да заеквам. И баба ми е казала на майка ми да ме заведе там на някаква врачка. И завела ме майка ми и врачката ми ляла куршум, и казала, че ме уплашил мъж на кръстопът с чешма(къщата на другото село е баш на кръстопът с чешма ) и там водата дето бил куршума я сипала в бутилка и казала да се изсипе в течаща вода. Изсипала я мама още същия ден и на следващия съм спряла да заеквам.

и на мен ми ляха куршум, защото имах тикове ... не помага ... пълна простотия са врачките (повечето) ... мисля, че наистина има хора със способности ... но масата са шъшкъни

Мега фен Аватара на Spider4eto
    дам, за жалост само гледат да вземат парите на хората

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto

и на мен ми ляха куршум, защото имах тикове ... не помага ... пълна простотия са врачките (повечето) ... мисля, че наистина има хора със способности ... но масата са шъшкъни
    Йеее шъшкъни Май си прав
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Леля ми и майка ми са ходили при една преди няколко години и сега нещата които им е предсказала се сбъдват... От друга страна не вярвам че има нещо като съдба и че всичко е предопределено... Не съм сигурна...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Има такива които познават ЩЕ взема да отида някой път
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

z nikoga ne sum hodila ne sum posvetena v predskazaniq i tnt,no bih oti6la za interes

майка ми е ходила на "врачка" ... да тя "отгатва" неща ... но те са наши намерения ... за които не сме сигурни, но успяваме в последствение да направим ... но казват и много грешни "предсказания" ... просто проблемите с които отиваме при тях са по-скоро ... прозрачни ... и аз бих ви "предсказъл" същото ... хората просто се манипулират супер лесно ... въпроса е да усвоиш техниката ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не вярвам и не искам да знам как ще се развие връзката ми.В България хората които наистина познават са 2 3

qst

i az do skoro ne vqrvax.mislex kato vas 4e tva sa prosto xora deto iskat da ti zemat parite ,NO ima i nqkoi ,koito naistina poznavat.Neska na6te mi kazaha 4e xodili pri nqkakva babka ot edno sasedno selo i za moe u4udvane e poznala si4ko.na trygvane im kazala da poglednat ne6to ot pred na kolata 6toto bilo razvaleno.i naistina svetofarite ne raboteli.tva nai me u4idi... nz vie si pravete smetkata

Голям фен Аватара на alehole
    Майка ми ходи преди месец-два .. не ми каза какво е станало .. но я чух да разказва на баба ми .. и нещата които чух .. горе долу станаха .. Мама обаче каза ,че и отнело супер много време на тази гледачка да каже тези неща и то много малко били верни .. каза че много разпитвала за живота .. а попринцип нали някой може да ти кажат много неща само като знаят името ти..или рожденната дата..или като си до тях сичко им минава като филм .. АБЕ някой няма никаква дарба и само за ПАРИ е сичко .. но все пак съм сигурна че има и такива които предсказват вярно неща
    =>Относно зададения въпрос .. аз също мн се интересувам от такива неща.. но може би по-скоро не бих отишла да ми гледа за връзката с гаджето .. ми ако предскаже че утре ще скъсаме .. или нещо друго гадно .. не не не не бих отишла за такова нещо .. по-добре да си живеем живота пък каквото се случи .. ако трябва да знаем неща от бъдещето просто щяхме да ги знаем а не да търсим гледачки..

Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Shumen
    Lichno az vqrvam che mogat da poznavat.Bih otishla nqkoi pyt kato imam vyzmojnost.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    оохх... преди около 3 години ходих ... ляха ми коршум нещо ала бала .. акзха 44е имам страх от 4овек и заради това съм имала оня здравословен проблем ...... абе има такива с дарба ама ... има и такива дет са без .... и аз ли4но вярвам в тези неща
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Kakvo da ti kaja az li4no i vqrvam i ne za6toto v dne6no vreme tezi vra4ki stanaha mnogo 4esto qvlenie po nqkoi kanali se vartqt denono6tno s cel da se obaadite i da vi glatnat parite! Vse pak vqrvam 4e ima nqkoi istinski za6toto maikami e hodila i e poznala mnogo ne6ta za neq mene i moeto semeistvo NO ako stva duma za liobovta az ne bih posmqla da popitam za6toto iskam da izjiveq vseki edin mig bil toi lo6 ili mnogo 6tastliv moje da pravq gre6ki no to4no te me u4atat Uspeh
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Oxx никога не бих отишла тва са пълни глупости уе
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

да аз определено вярвам,но за съжеление надарените са твърде малко,а измамниците са многоо аз искам да отида някой ден ..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не съм суеверна, но вярвам във врачки, магьосници, природни звездобройци...

Град
    РЮАР
    Шарлатани..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Шарлатани..

мХм

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Аз вярвам,защото когато съм била малка мама e отишла при някаква баба,която и гадаела на кафе.И сега всички неща,които е казала на мама се сбъдват.Даже едно от предсказанията и е било,че аз ще искам да се оженя на 18г. и наще трябвало да мe спрат,защото после съм щяла много до страдам.Та ще видим колко ще се сбъдне.
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    malko sa instiski nadarenite....

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Повечето са наистина тъпи шарлатанки с кристални топки и махала.

Но човек сам си гради бъдещето.

ако си от стз мога да ти препоръчам тая жена е уникална-мария мъглова...мноо познава обаче и доста пари взима

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си