- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Врачки.. :]
ее не съмПървоначално написано от marencetuuu
но много искам да ида при някоя,която наистина да е добра
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
До известна степен вярвам, но само на доказали се, а в днешно време повечето са шарлатани, както казаха преди мене. А иначе дали бих ходила на врачкамне, защото каквото си е писано, това ще се случи иииии няма нищо случайно
според мен не трябва да се месим в съдбата и да се опитваме да я променяме... А между другото прабаба ми е баячка ииии помага там за каквото бае
![]()
Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!
Принципно не вярвам във врачките , но съм ходила на баба Купойка/не че е врачка../ ля коршум, гърмя - трещя и каза доста неща които бяха истина. Без да и кажем от какво съм се стреснала - тя каза.. /няма да ви кажа кво беше, щото е доста кофти/.
Не искам да знам бъдещето, то подлежи на промени , а и вече там не вярвам, че могат да ми кажат. Приятела ми вярва - и е ходил при 2ма-3ма, които са му казали едно и също. И аз вече съм доста объркана..
Мисля че повечето лъжат .. даже може би 70% от всичките че ако не и повече..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
не бих казала, че вярвам. ходила съм, не за да ми леят куршум както повечето сте разбрали въпроса, а точно за това да ми кажат нещо за в бъдеще. по принцип нещата някъде стават, някъде се разминават. ако питате мен това си е чисто и просто забавлениеда се похилите после с приятели какво било, що било
![]()
единствено Ванга съм признала, защото жената, Бог да я прости, наистина имаше невероятни способности
бе вия луди ли сте... няма ли за какво друго да си давате парите че за врачки...![]()
![]()
ха ха как ли пък не... според мен това са пълни глупости.... би ми било инт да ми кажат нещо за миналото да видим дали е вярно и да се посмеем ест
![]()
![]()
(това е целта
) , но за бъдещето... то си зависи само от мен и аз мога да го променя когато си искам!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
bila sam i spored men sa palni 6arlatani!
AgreeПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Не вярвам в тези неща. Нашите са ходили, но не съм и питала за това, не ме интересува. Най-добрата ми приятелка също беше ходила и врачката й била казала, неща за които никой не знаел. Е да де може, но аз пак не вярвам на тези глупости.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Моляте били ми казала в кое село са ходили и как се казва жената която им е казала всичките тези неща МОЛЯТЕ? детето на един мой приател изчезна вчера и сега търсим начини да го намериме. полицията са гола вода тях дори и не ги интересува. Моляте? Благодаря ти предварително!
каде живее тази жена?
Не вярвам в такива неща. може би единственото нещо в което вярвам е дежа ву-то (когато сънуваш нещо то да стане) на скоро сънувах 1 работи и те станаха точно както ми бяха по съня ... та така иначе съм ходил на врачка да ми лее куршум заради страха от кучета и всичко мина както трябва ...![]()
моляви помогнете имам нужда да се срешна с врачка. Ако някой случайно знае адрес и име ще съм му много благодарна!
врачка? Иди със снимка на приятелка и кажи това е сестра ми болна е от ракпримерно лекарите не са сигурни колко живот и остава и нещо там омотай дали ще се оправи и евентуално след колко време ще е някви такива и ако почне да си бае начи ше разбереш колко е врачка..най лесно - чети си хороскопа..спестяваш време пари и простотия!![]()
Иди при СветлинаПървоначално написано от лублиана
Имаше там на витушка една живеее незнам точно къд бях слушал може и точно тая да е .. бая врачка си е сигурно :d А ако ти е олкова зор за врачка - кажи аз ше ти гледам
![]()
![]()
е ТУКА трябваше да я сложиш
Ех ми сигурно има хора,които могат да предскажат нещо..но има таквиа,които просто гепят money :d НАЛИ 4атка6? Аз лично не съм суеверна..и не бих ходила при някой за да ми казва бъдещето..искам всичко to be .. suprise!![]()
офф Да и аз Съм Ходила на тей Наречената Гледачка Най-добрата В моя Град .. и Като Отидох Ми Каза че ще Скъсам С Приятеля Си .. че ще имам нов през юни-юли с 3 год. по-голям от мене .. и то взе че стана .. скъсах с приятеля с който ходихме 9 месеца ии сега някаф георги ме зарибява .. (с 3 год. по-голям) както каза тя .. не трябваше да ходя защото ми обърка сичко ...
•°•sO°•°• .•BeAu†!FuL•. aNd •°•.sO°.•°•. •°•a††®a©†!vE•°•
Майка ми ми беше казала, че като съм била по малка е ходила и врачката й е познала сичко, без тфа че ше има 2ро дете. Ама на другата година вече имах сестра![]()
Maма и тате са ходили при баба Ванга и тя е казала,че точно след 7 години ще имат дете,момиченце.Вярно е,тука съм![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Разбира се че има хора с такива способности.Бих отишла стига да знам че не е някоя шарлатанка.