- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За тези, които са изживяли раздялата..
Половин година ходих с момче което много обичах , но беше от друг град и един ден получих имейл от него с това как ми е изневерявал и никога не ме е обичал а съм била играчка . Бях съсипана , отидох на село да си ближа раните от него и близо пак половин година не исках да видя момче . Сегашния ми приятел /с него сме 2 години заедно / ме върна пак към ... живота така да го кажа , но раните никога няма да зарастнат .
Втория удар беше когато сегашния ми приятел ме беше зарязал и аз се напих като прасе с ракия и после се сдобрихме .
Разделих си с бившия си приятел заради непрекъснатата проява на недоверие..честно бях унижавана и обиждана.2 годишна връзка-но я приключих и не ме болеше-просто не си заслужаваше да ме боли-дори бях свободна и щастлива...имах чувството-че се бях отървала от огромен товар от гърба си!И дори..в самотните и тъжни нощи-мисълта за нашата раздяла ме кара да се усмихвам и да бъда щастлива!Сега съм с много по-добър във всяко отношение човек!
Последната ми раздяла беше отдавна....с бившия ми ходехме 10 месеца.....Не ми се говори защо скъсахме,много ме нарани и няколко месеца ми трябваше да го забравя.Когато го забравих срещнах момчето,с което съм досега и не ми се мисли за раздяла!![]()
при раздялата особенно ако единия все още има чуства в момента на скъсването.. сам се подлага на унижение.. колкото и ние моми4етата да си повтаряме .. 'за един мъж!?' но истината е че в такъв момент когато ти го обичаш а той теб не правиш и говориш много грешки и глупости.. но общо взето за 2-3 дни като се поусафериш ти минава и почваш на чисто тея 2-3 седмици за които чета по горе.. ми се струват ужасно много време![]()
първата си раздяла я преживявах сигурно към година и половина...ходехме цели няколко дни ( ако може и ходене да се нарече), ама аз бях много хлътнала и мн време ми трябваше да го преодолея...последната си раздяла я преживявам в момента... връзката ми беше 5 месеца...той е всичко, което искам от едно момче...разделихме се,защото не можем да прекарваме достатъчно време заедно.. и тай...засега няма изгледи да го преодолея скоро...щото съм бая Ин лоф тъпачката...
Дори не съм чела темата...но само като видях заглавието и се отегчих... ВСЕКИ Е ПРЕЖИВЯЛ РАЗДЯЛАТА,МАМКА МУ...![]()
![]()
Ем причина за раздялата беше....Първоначално написано от A`time`for`us
![]()
ам.... и аз незнам.. То даже не беше точно раздяла... беше си "да си починим за известно време"... Както и да е.. Доста тежко я изживях, щото си го обичках много и ми беше трудно след 6 месеца да се осъзная, че вече няма да е с мен...Но след около ... ам... /да сметна/ година и половина, може би го преудолях и ми мина... Е, естествено през това време имаше ту събиране, ту не, уж само сме си приятели, но и нещо повече... може би той ако ме беше оставил .. по-рано щях да го преудолея..
Е, че така![]()
![]()
Ами последната беше ...и аз нз защо, негови си там филмина мен ми беше гадно .....хм......около седмица (идиотче съм,знам :P ) и ся съм супер щастлива, че съм се отървала от такъв човек....За всички страдащи - смело напред и нагоре, едно момче/момиче живота не свършва!
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ако кажа ще се засмеете.......но така и така нищо не губя...
Ходих с едно момиче 6 месеца...след това още близо 6 месеца изпитвах любов към нея....Може би година и 3-4 месеца съм изпитвал обич към нея..
Раздялата я преживях лесно,първия месец ми беше лесно,но след това разбрах какво съм загубил...
Едит:Тя ме заряза,няма да казвам причината щото.....
ami 8 meseca i predi vakanciqta svarshi si4ko ami kak kato izlizah pove4ko zabavlqvah se i nqmah mn vreme da se mislq za tova pak i gledah da ne mislq i sega ve4e mi e se edno (: pak i vremeto lekuva si4ko
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
mi da trudno e za6toto po princip do sega az sam skasvala i ne e priqtno da kaje6 na nqkoi ne te obi4am ve4e
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
скъса ме заради един селянин... според вас дали ми е гадно или ми е смешно?![]()
IdveteПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
всичко зависи от самата връзка, от смият човек . Имала съм връзки, при които не съм страдала от раздялата. В други случеи ми е трябвало време за да се оправя.. Е ама то с всяка следваща връзка имам чувството , че по- добре приемам нещата![]()
ami....gledam da sym tvyrd i silen i se opitvam da si jiveq jivota kakto sym si go jivql predi..samo 4e bez neq
навремето бях доста мекичак и малко трудно преживях всичко... обаче си взех доста поуки, а и с бившата сме приятели ;] готино беше и не съжалявам за нищо.. после по много неща разбрах, че наистина е имало любов между наси от тогава насам намерих една по-особена мацка дето бях луд по нея и тя беше втората ми истинска любов.. ест тя си имаше приятел тогава и аз си имах приятелка.. ест нищо не ни попречи да кръшнем малко извън трасето
даже беше навита за повече работи... не знам как обаче тя беше щастлива с нейния приятел който е от друг град и аз оставих всичко... с течение на времето някой и наговори простотии или тя си помисли нещо и си развалихме контактите... от там насетне само свалки ;] ами така де, като не мога да намеря точната поне "отстрелвам" всеки "дивеч" на хоризонта
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....