1-во Здравейте на всички.Искам да споделя за раздялата ми преди малко с моето гадже...Всичко започна да се разпада още преди една седмица.Тя почна да се държи хладно с мен.По-принцип когато наближи да и идва и става доста раздразнителна но такава не я бях виждал.Постоянно за тая една седмица се нервехме все аз посягах да я целувам и т.н. Вчера сутринта бяхме на екскурзия до Априлци тя се напи яко , бяхме в една стая и като си легнахме естествено на мен ми се прийска.Тя каза лошо ми е остави ме. Така малко там я поцелувах все едно целувах робот.После тя ми каза лошо ми е остави ме намира вари наеби някоя друга. Тази сутрин беше ебати ада за момент се оправи но после ... в автобуса нищо не си говорихме . След като се прибрахме от екскурзията почнахме да си пишем смс-и и й казах че така неможе да продължаваме и по-добре да скъсаме.Тя почна да го поовърта такова.Преди малко пак и зададох въпроса и тя каза ,че вече чула 2 мнения споделила с майка си и с нейната фр и така скъсахме.Уш ме обичаше а се стигна до тук.Аз и казах ,че вече ние не се познаваме.Иска ми се да сме заедно но единственото нещо което може да ни сабере е тя да иска да се върне при мен което ме съмнява да направи защото не ме е обичала....
Код:
Съжалявам за моя неграмотен правопис и че много дълго писах и може и да е оплетено.Благодаря на хората които ще го прочетат МЕРСИ