добрем .. имала съм 2 наистина трудни скъсвания с пр ми ..
с първия .. хм запознахме се на морето лятна любов сиг ви звучи познато (: да ама с него макар да бяхме за няколко дена заедно мале така го заобичах .. и съм сиг че и тои ме обичаше дори след раздялата не го е криел и не се е отрекъл да каже "аз не мисля че съм те обичал някога.." даже сега няколко години по късно още си се обичаме (: не го отричаме просто начина е различен.Когато тръгвах от Б-я тои специално доиде до Русе да се видим (: и то .. аз му казах дефакто 2 дена преди да тръгна и тои няколко часа след като му го казах каза "ок.. ще доида да се видим че явно скоро няма да имаме възможност"спр ми е миличак!ужасно много държа на него.. еи ако някои го нарани съм готова да го пратя ............ както е приказката :Р та причината беше .. че и 2мата сме от различни градове и просто сметнахме че нямаме бъдеще във връзката нищо че това което изпитвахме за мен (предполагам и за него ..) си беше доста силна любов.. за да го преживея това .... хм 1 година след това си седяях сама без пр (; и 1 год след това когато реших че съм готова да опитам пак дори когато бях с другото момче пак мислех за него.. та г/д година и 1 2 месеца ми трябваше .. като през това не сме се виждали но пък почти всеки ден се чувахме тцц голяма любов голямо нещо (:
с 2рия .. беше последнния ми екс бфр .. ходехме месец и седмица 2 .. тои скъса с мен .. мале доиде ми като гръм от ясно небе .. единия ден седим в парка разхождаме се хилим се заедно .. казваме си колко се обичаме и на следващия ден "аз мисля че не съм те обичал .." дъра бъра ..омг.. сериозно много изненадващо ми доиде... в последствие разбрах че причината е просто друго момиче.. като разбрах за това се разочаровах тотално от момчето и.. толкова хубавото мнение което си бях изградила за него рухна в 1 миг... та за да го преодолея това ми беше необходимо .. г/д 2 седмици съвсем го прпеодолях когато за пореден път ме разочарова като ми каза "аз не трябваше да тръгвам с нея беше грешка.." един вид ми каза че би останал с мен ако оставах в българия .. да де ма не мислите ли че е прекалено лесно да казваш неща които нямат никфо значение и така или иначе няма да променят настоящето.. аз заминах а това което ми остана като спомен от него е една лъжа.. е говорим си даже още като си говоря с него винаги има за какво да си говорим (поне аз така мисля..) но .. мнението ми за него......