Edinstvenata-boleznena razdqla q prejivqh predi okolo godina i polovina.Bqh s choveka 3 godini...bqhme nerazdelni,razdelqhme se edinstveno,za da otidem do toaletnata,a ponqkoga dori hodehme zaedno Ne moga da kaja,che vsichko be6e perfektno,nqma perfektna vruzka,bez drazgi i skandali,bili te vajni i malovajni...Obichah go bezkraino mnogo,no ne ocenqvah tova,koeto imam!Znaeh,che toi me obicha i che kakvoto i da napravq,vsi4ko shte mi bude prosteno...izneverih mu 3 puti(kratki malovajni flirtove-No samo za men malovajni).V toq period ot vreme3 meseca predi da se razdelim,toi stana republikanski shampion po borba,nalagashe se da zamine za Teheran na evropeisko,no az zagubih baba si i toi ne zamina,za da e blizo do men i da me podkrepq... otnovo ne ocenih kakvo pravi za men,produljavah da si buda su6tiq magare6ki inat i da se durja s nego vse edno e hvanat ot ulicata...Kogato pravehme 3 godini,na men mi prosvetna kuhata leika i iskah da opravq neshtata...iskah da go iznenadam...kupih 100 sve6ti,6ampansko,bonboni,v zamqna na koeto poluchih sms,ot NEGO,che vsi4ko e prikliu4ilo i da ne go tursq pove4e,4e iska da sum istinski 6tastliva,che qvno toi ne moje da mi dade tova,koeto tursq... Izlishno e da spodelqm kak se chustvah i kolko mnogo me boleshe,ne mojeh da spq,da se hranq,samo placheh,ne mojeh da se ponasqm,pulna ligla!1 sedmica mass tarde se poqvi sega6niq mi priqtel...koito mi pomogna da preodoleq neshtata postepenno,produljavam da mislq kakvo napravih i kak zagubih golqmata si liubov,i jiveq sus straha,che shte zagubq i tozi chovek,shoto na momenti se durja kato v predishnata mi vruzka...