.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Проблем със звука-тонколоните пращят постоянно

Имам проблем със звука .
    Тонлоните пращят нонстоп,когато са включени.Като пусна игра/филм/мърдам мишката/или кактовото и да било пак пращят(даже по-силно).Преинсталирах си Windowsa преди 2-3 месеца и се оправи (преди пак пращеше). От седмица някъде пак се появи. Драйвера за звука го преинсталирах няколко пъти.. и продължава да пращи.

-- Преди пращяха само когато пусна игра (почти не се чуваше звука на играта от пращенето) , затова играех игрите без звук --

-- Като изключа компютъра и го включа след известно време , първите 10-20 мин. не пращи. После почва да пращи леко и се засилва пращенето.

--Изключих тонлоните и включих слушалки --> и те пращят по същия начин (т.е. мисля че проблема не е в тонколоните)

Дъното ми е A7V600-X
    Driver-a ми е SoundMAX
    Аудио картата -- незнам каква е --

Някой може ли да ми помогне ?

Град
    София
    отвори си оп6ана на аудиото и като ругаш кабела на колонките си ги нагласи според тфа кви са ти....ако имаш две колонки и си сложил опциийки за 5.1 сърраунд сиорно ше ти пращат

Град
    Почти нищо не разбрах от обяснението ти.
    Имам 2 колонки и буфер.
    Барниках Volume ,не се оправи.
    От SoundMAX си е нагласено на Stereo Speakers , а не на 5.1 съраунд.Не е от там проблема.

Re: Проблем със звука-тонколоните пращят постоянно

ami kogato se kupqt tonkoloni parvite 1-2 meseca ne trqbva da se uveli4avat na pove4e ot 70% ot vazmojnostta za zvuk Ako si go pravil... sorry

Град
    По горе съм споменал че този проблем ми го дава и със чисто нови слушалки. Те си работят перфектно по принцип. На Logitech са.
    Не е от от усилването проблема.

Град
    Русе
    Просто са евтини
    Never Back Down!

Град
    Хм... проблема явно е хардуерен.Блъснах щайгата няколко пъти и се оправи. Звуковата карта явно издава багажа. Благодаря за съдействието Моля модераторите да изтрият темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си