.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Re: Със и без презерватив ?

Цитирай Първоначално написано от EddieLomax
    Здравейте Въпроса ми е към всички. Има ли разлика дали го правите със или без презерватив. За защитата ясно ... имам предвид в усещането айде чакам отговорчета

П.С. аз все още не съм го правил нито със нито без и не бързам

ПП.С съжалявам ако има друга такава тема или подобна ама търсих и не можах да намеря за това написах
    ima razlika estestveno, 4e bez e po qko ,no samo s sigoren 4ovek prezervativite ponqkoga namalqvat yse6taniqta.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Голям фен
    чуството с презерватив е
    като целувка през стъкло.

Град
    на кънда мънда в дивия

....

Ами има мн я разлика.Мн по-яко е без ма е мн и по-опасно не само за забременяването,а и за болестите,които са мн по-лошото.Пък и после ако стане нещо тря да се наливаш с хапчета we луда раота иначе е мн по-яко,но от др страна има вече такива ултра тънки презервативи,с които се усеща по почти същия начин!Иначе опиташ ли веднъж без и да ти кажа че е като наркотик....

Град
    Белград/София
    Аз не намирам особена разлика със и без. Приятелят ми естествено харесва секса без предпазни средства, но твърде рядко му се отваря парашута в тази насока . Предпочитам да се пазя.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    OMFG Виж сега... аз също не съм го прайла... но от толкова постове ТУК... (който съм прочела за тази тема или подобна) а и приятели/приятелки (който са практикували секс) ... който съм питала казват едно: "Че с капут удоволствието се намалява, а без съответно е по яко... но и по-опасно, за болести за нежелани дечурлига... и т.н." Мисли му...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

има!! и по хубаво е без (предполагам) но пък момичето може да забременее може да хванеш някаква болест така че по добре със щот без нз какъв е патрниора ти!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

opredeleno BEZ!!! dosega sum go pravila samo 1 put sus no be6e ujasno, ne use6ta6 hubavo relefa na 6maizera i ti e nqkvo izkustvenno, no bez e vurha spq samo s edin i za tova nqmam namerenie da probvam 2ri put sus guma....

Ами не мога да кажа дали с презерватив е по-хубавото,защото до сега не съм пробвал с предпазни средства.
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Само веднъж го направихме без презерватив преди доста време .. И така се развиха нещата, че накрая се наложи да пия шибания Ескапел ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Защо направо не изпробвате кой е най-сигурният начин за правене на бебета? Така ще решите проблема на много бездетни двойки, а и ще увеличите населението на държавата с няколко милиона.

Без презерватив усещанего е по готино и за 2-та
    Greek music makes me lose my mindddd...

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    чуството с презерватив е
    като целувка през стъкло.

+1

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    Приятелката ми пие противозачатъчни и вече 4 месеца го правим без! Така е супер яко!

Има и други предпазни мерки от забременяване и от венерически болести, освен презервативите!!!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си