- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със и без презерватив ?
ima razlika estestveno, 4e bez e po qko ,no samo s sigoren 4ovek prezervativite ponqkoga namalqvat yse6taniqta.Първоначално написано от EddieLomax
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
чуството с презерватив е
като целувка през стъкло.
Ами има мн я разлика.Мн по-яко е без ма е мн и по-опасно не само за забременяването,а и за болестите,които са мн по-лошото.Пък и после ако стане нещо тря да се наливаш с хапчета we луда раота иначе е мн по-яко,но от др страна има вече такива ултра тънки презервативи,с които се усеща по почти същия начин!Иначе опиташ ли веднъж без и да ти кажа че е като наркотик....![]()
![]()
![]()
Аз не намирам особена разлика със и без. Приятелят ми естествено харесва секса без предпазни средства, но твърде рядко му се отваря парашута в тази насока. Предпочитам да се пазя.
OMFGВиж сега... аз също не съм го прайла... но от толкова постове ТУК... (който съм прочела за тази тема или подобна) а и приятели/приятелки (който са практикували секс) ... който съм питала казват едно: "Че с капут удоволствието се намалява, а без съответно е по яко... но и по-опасно, за болести за нежелани дечурлига... и т.н." Мисли му...
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
има!! и по хубаво е без (предполагам) но пък момичето може да забременее може да хванеш някаква болест така че по добре със щот без нз какъв е патрниора ти!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
opredeleno BEZ!!! dosega sum go pravila samo 1 put sus no be6e ujasno, ne use6ta6 hubavo relefa na 6maizera i ti e nqkvo izkustvenno, no bez e vurha![]()
![]()
spq samo s edin i za tova nqmam namerenie da probvam 2ri put sus guma....
![]()
![]()
![]()
Ами не мога да кажа дали с презерватив е по-хубавото,защото до сега не съм пробвал с предпазни средства.![]()
![]()
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
Само веднъж го направихме без презерватив преди доста време .. И така се развиха нещата, че накрая се наложи да пия шибания Ескапел ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Защо направо не изпробвате кой е най-сигурният начин за правене на бебета? Така ще решите проблема на много бездетни двойки, а и ще увеличите населението на държавата с няколко милиона.
Без презерватив усещанего е по готино и за 2-та![]()
Greek music makes me lose my mindddd...
Приятелката ми пие противозачатъчни и вече 4 месеца го правим без! Така е супер яко!![]()
Има и други предпазни мерки от забременяване и от венерически болести, освен презервативите!!!
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor