- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам са загубеняк пред нея
Проблема ми е следния.Харесвам едно доста хубаво момичe.Разбирате ли тя е от момичета,които ходят по дискотеки,имат за приятели повече големи момчета абе изобщо далеч от моята категория.Аз си имам приятели,но ние не ходим по дискотеки и барове и такива места...Познаваме се от малки 4-5 момчета и си движим заедно от малки,ходим на риба,на кино,цъкаме фоотбал абе изобщо неща толкова далечни от нейното ежедневие,че няма накъде.Та проблема,е че пред нея се чувствам като загубеняк и дечко,да не говорим,че обкраженията ни са страшно различни.Аз съм на 17 тя на 16.Хлътнал съм страшно много,но просто не знам какво да правя.Разговарял съм няколко пъти с нея,но само толкова.Просто някак си разликата е твърде голяма тя е красиво момиче заглеждащо се по батковци и ходещо по места където никога не бих стъпил,а аз съм момче с детския си алкъл цъкащ на компа и занимаващ се с доста по-различни неща.До сега съм си нямал приятелка,но и никога не съм хлътвал така.Приятелите ми не могат да ми помогнат защото и те са на това дередже горе-долу...
Междо другото веднъж с 1 приятелка отидохме в 1 дискотека в студентски и нея я пуснаха(тя е на 17),а мен не щото съм нямал 18,смятаите за къв дечко са ме взели...
т.7
krem4et0
така ... ти си ми себеподобени аз имам интереси подобни на твоите ...
и аз се влюбих в такова момиче ...
за мен такава връзка е невъзможна ... остави нещата така ... има земни момичета ... които ще им пука за теб а не за клубчета и батковци ...
Еи такива като вас чакам...защо гиняма тук...
![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Щом няма какво да си кажете май я харесваш силно физически (може и само някои части да харесваш ) така че просто я забрави и намери някоя риболовка (познавам една)
Хахаха адреса да му искам...![]()
![]()
![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Позната история пич...
Даже прекалено![]()
Начи щом мацката е яка и те кефи отиваш и я заговаряш. Ако те е срам измисляш няк'ъв супер пъклен план да го направиш. Заговаряш я и цап отивате на кафе. Колкото и да си щур поне по кафета ходиш, нали? Другия вариант е да идете на разходка в парка и да пиете там кафе...примерно...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Shtom e taka, ako stane neshto m/u vas vrazkata vi e prosto obrechena, ti sam kazvash, che nqmate ednakvi interesi, mislite po-savsem razlichen nachin, tq ne e za teb, ti ne si za neqSavetat mi e da si namerish nqkoe zemno momiche,s koeto da imate obshti interesi, s koeto da si podxojdate i da mislite po ednakav nachin
![]()
дам,намери си себеподобна,има толкова истински,земни хора,за кфо си се затичал по тая,такава лъскава лигла знаеш ли кога ще ти обърне внимание ...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
май сам се сещаш..
Ааа може и да се получи нещо м/у вас,но първо спечели от тотото,купи си лъскава количка и фешънски дрешки ии мое да стане
А най-напред слез на земята
Успех в любовта
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Защо загубеняк? Да й имам и ежедневието на тази мацка. Ти си в пъти по-добре - гарантирам!
И смея да твърдя, че човек с таква балансирана самооценка не може да е загубеняк или мижитурка. Хубаво е след този анализ да си направиш изводи. Седемнадесет не е много, но не е и малко. Време е да се постегнеш леко и да не прекланяш глава (дори и пред себе си) като се сблъскваш с подобни проблеми, а особено пък с жени.
Предлагам ти да се опиташ с всички сили да направиш нещо по въпроса. Не защото тя си заслужава, а защото ще ти е гадно, ако един ден се събудиш и осъзнаеш, че е могло да се направи нещо, а ти си го проспал.
И все пак първо реши за себе си дали наистина си заслужава. Дали просто не харесваш как изглежда тя без да се интересуваш от същността й. Ако мислиш, че я познаваш достатъчно и искаш да бъдете заедно - добре.
Няма точна формула, няма рецепта или решение. Добре знаеш, че за всеки и при всеки е различно. Някои хора са по-шегувити, а други по-гениални в определена сфера. Трябва да откриеш себе си и в какво най те бива. Спортен тип ли си, лесно ли разговаряш с хора, които не познаваш, от какво се интересуваш, какво би правил с момиче.
Основните правила са както следва:
1. Винаги се усмихвай и показвай на другите, че ти е лесно дори и да не е така. Никой не търси човек с проблеми.
2. Бъди уверен. Дори по-уверен от колкото мислиш, че заслужаваш. Скромността краси човека, но прекалената скромност е просто скучна.
3. Запомни, че винаги има друга. Сега си още млад(то не, че аз съм стар) и нямаш много опит. Помня какво си мислех и аз на твоите години, но нещата се измениха. Една си отива, друга идва. Няма жена на този свят, която е "единствената". Това са изгнилите идеали на Холивуд и човешката слабост. Та мисълтта ми е, че трябва да се държиш с нея така сякаш вече си имаш приятелка, която те чака вкъщи. В противен случай просто ще я отблъснеш.
5. Бъди какъвто си. Да клиширано е, но е що годе факт. Не можеш да бъдеш един от нейните приятели, които спортуват, излизат, пият и т.н.(примерно)
Имаш си собствен живот, собствени приятели и интереси - гордей се с това.
Като си около нея се старай да бъдеш спокоен. Опитвай се да я разсмиваш със истории от риболова или нещо друго. Можеш дори леко да и се подиграваш, за това или онова. Например зелените кецове, с които е на училище днеска. Въобще дръж се така сякаш тя има малко значение за теб и е просто още един от приятелите ти.
И най-важното - опитвай се да я докосваш. Когато я разсмееш можеш леко да я побутнеш, а по-натам и да я прегръщаш съвсем по приятелски. Момичетата придават огромно значение на физическият контакт.
От мен толкова. Успех!
He who runs with aggression walks with no dignity
Eй кой ми поправи заглавието.Бях написал "помощ" ама карай и това става.Та по въпроса, тя не е лигла,а доста сериозно момиче,разговарял съм с нея,но бариерата все още си я има...
Първоначално написано от zaraaa
Каквото и да става не се отчайваи ядосваи и самосажалявай, НЕ го прави в никакъф случай, това само ще влоши нещата.
а какво да прави ??? Момчето сам си каза... не е бил с мадама досега , движи точно с 5 човека... а тя... сигурно секи ден през седмицата е с различна група от 20 човека...Първоначално написано от a3c1M
Нищо лично ... просто ... Малко е късно да се издигаш , но опитай ... Днес се убедих , че от пълното леке може да се стане невероятния пич >.<
I am not an artist I am a fucking work of art!
абе смок ... ти идиот ли си е ? пич да става ... ти в момента му каза ... цитирам : заеби приятелите си ... стани " дупе" и може да имаш тая мацка ... той няма нужда от това ... не всички са "публични" хора и целта им е да си фръцкат задниците по баровете и дискотата ... той е пич във нормалната част от населението ...Първоначално написано от xercu^es
Нещо не си ми зацепил мисълта ... >.< Не съм му казал да си заебе приятелите - те ще му останат завинаги... просто да е малко по контактен... Като му звънне някой за дискотека вместо да каже "Ся не мога , ще правим raid на WOW-a и ще трябва да присъствам иначе няма да зема най-яките итеми!" да се надъха, да иде да танцува и да си легне в 4-5 ...
Не знам защо не можеш да приемеш , че не всички са неконтактни , затворени в себе си хора... И да наричаш хора , които общуват с точно 7-8 човека - нормални ... или си се объркал нещо или си сдуханяк ...
Нямам намерение да ти се обяснявам пак , тъй че ... Айде... Със здраве !
П.П. Нищо лично към автора на темата ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
За мен ти не си загубеняк, а здраво стъпил на земята човек. Именно заради начинът на живот, който водиш ти в момента, нашите родители са по-здрави от самите нас. Докато татковците ни са ритали топка като малки, ние си пържим мозъците пред монитора и телевизора. Това ли ни е зрялото?
Факт е ,че вие сте от две различни планети и вашата връзка би била трудна отначало със сигурност, но не и невъзможна. Това е моето мнение. Освен това надявам се момичето да е земно и да не разчита единствено на външния си вид и на популярност, защото това отшумява и накрая остава само личността.
Не искам да ти повлиявам за решенията, които ще вземеш, но ще ти дам един съвет. Колкото и да си влюбен в това момиче, никога не пренебрегвай приятелите си. Нека те бъдат номер едно за теб. Нека те ти дават смисъла на съществуването. Не позволявай едно момиче да разруши това, което си градял с години, защото после може да бъде късно , за да се обърнеш.
П.с. Ако имаш нужда от допълнителен съвет, който те притеснява и за който никой не може да ти помогне - можеш да ми пишеш на ПМ.
Херкулес WoW не играя...На дискотека съм ходил 2 пъти,при което 2 път не ме пуснаха(и как да ме пуснат като детската ми физиономия си личи от километри).Приятелите ми са добри и не изкам да ги губя,познаваме се от малки с тях и са ми скъпи.Проблемът е там,че не мога да осигуря на момичето това,на което е свикнала.Това с 7 човека и дали било нормално,еми извинявай ама трябва ли да познавам цяла софия за да попадна в параграфа нормале?
А такаПървоначално написано от xercu^es
. Някой трябваше да го каже! Самочувствие се гради още, когато си дете. Някой, който изобщо не си е имал приятелка, е малко нагличък да иска най-хубавото парче торта
![]()
Гадничко си е. Знам колко е тъпо да ти обяснявам, че трябва да се откажеш от мацката, ама ти май сам си го виждаш. Трябва да разбереш - за повечето момичета не е толкова важно ти сладур ли си по принцип, или не... важно е да си "някой" и това не е толкова жестоко и гарантирам, че е истина.Първоначално написано от Bang bang
Първоначално написано от xercu^es
хахаха дупе завирай се в дупката си ... да не получиш една стилна металска хранилка за глазура на загубената ти псевдо личност ... и ти явно не зацепваш какво искаш да кажеш ... това, че той не е лайно като теб да кисне по кафетата и дискотеките и да е толкова тъп, че единствената му тема на разговор да е фитнеса и присмехулно описание на всеки клиент влизащ в съответното заведение ... много ме е яд на такива като теб батезаври си самочувствието в гъза ... само те прави надменен
ЩОм харесваш момичето направи първата крачка. Щом си говорите покани я на кафе, ако приеме ок. Ако не стане така и ти откаже не се отчайвай просто и си намери по-земно момиче както казаха и другите,което ще разбира твоите интереси и ще те приема такъв какъвто си. Желая ти успех все пак!![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Аз съм същия като тебе...
Абе, пич, заеби я кифлата.Можеш да имаш 4-5 приятеля, ма знаеш, че са ти истински такива.Тая, ако ходи в група с по 15-20човека, сигурно само първите имена си знаят...А и след 2-3 г., ако си зел книжка, кой знае на кой булевард или магистрала ше иска да ти се продаде без да те помни кой си и къв си...
А и има някои свестни, дето търсят точно такива...
ее, и аз ходя на фитнес, ма само, за да се поддържам...иначе говоря съмвем малко за тва.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Бахти тъпия ник имам
А да си чувал,че притовоположностите се привличат?
За мен тази връзка изобщо не е невъзможна,стига да подходиш към нея достатъчно смело и уверено и да й покажеш,че знаеш какво точно искаш.И естествено трябва да има привличане и от нейна страна,без него не може.
Пък може и да те отреже,ако е няква превзета кифла,ма то ако е такава за кво да се хабиш?![]()
Няма какво да губиш,така че давай!![]()
Всяко момче може да има всяко момиче ако има правилния подход.
Като ти харесва дай и това,което иска и бъди с нея.Не бъди човек с животното,няма го оцени!
От опит ти казвам,дълго ще съжаляваш,ще си спомняш за нея,ако не пробваш.Бъди пич за една вечер,такъв какъвто иска тя,дай и това което иска,остави я сама да влезе в капана си и бъди с нея.Наслаждавай се на момента докато можеш или докато искаш,а после я забрави,защото не е момиче,което си струва.Едва ли някой ден бих имал чувства към подобно момиче,да не говорим да се оженя за такава.
Разликата между това да ти харесва и да си влюбен е огромна,любовта е споделена,макар и моментно а другото е просто увлечение.Просто не можеш да си влюбен в нещо,което не си имал дори за миг.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес