- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам са загубеняк пред нея
Абе няма невъзможни неща. Когато ти не ходиш на дискотека , дискотеката идва при теб. Съберете се с твоите приатели покани въпросното момиче и някой друга приателка и купона е готов.
saglasna s1m prosto nqma kak sledkato ste korenno razli4ni..Първоначално написано от zaraaa
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Да това никога не го прави ... за съжаление преди 1 година направих тази грешка и вече за мое съжаление мога да кажа, че съм останал почти без приятели ... или просто имам само познатиПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()
![]()
Първоначално написано от Bang bang
Пичага виждам че си ми набор...сичко тва дето каза знаеш ли едно време и аз бех така..вида момиче ходещо по дискотеки и т.н. и викам а не тая не е за мене тия батковци незнам си кво и си търсех момиче от моята черга... аз като тебе като по малки такива играме жмичка ходиме в гората играеме си на реката ритаме караме колела после мотори и така..ясна ми е пределно добре ситуацията..само че знаеш ли неска си говорихс едно приятелче като бяхме на кафе..щото иа з не хода по дискотеки и т.н. мраза смисал не ми харесва и той вика едн път нали е бил на кафе с неговото сегашното гадже още преди да тръгна ти вика че просто като я гледам и си викам тая не е за мене пада си по некви напомпани и такова кой знае кво си мисли къв е тоя смотаняк..само че се оказа точно обратното..та така и ти не се отказвай..само че 1-2 разговора не са нищо..само че ако момичето си е закоравяло щото по думите ти квото и да си говориме ми става ясно че е доста повече от теб смисал и финансово и изобщо по открехната е за нещата а ти си си точно момче с различни виждания и т.н. точно като мене...ако моичето е просто по такова...нес е занимавай няма смисал да изглеждаш смешен в очите на някво си момиче...няма да е последната...живота е пред тебе има още много ехее....не си заслужава просто..често пъти майка ми ми е казвала да си търся момиче от моята черга и аз се се заничам само че вече няма такива...90% от момичетата или са деца или са лигли или са некви курви или просто си търсят точно батковците и там тия паралиите....за жалост е факт и не веднъж да не кажа секи ден се доказва..ти само като видиш как се обличат "привлекателно" и може лошо да ти стане...па се почват енди походки едни жестове едни маниери едни гримове щуротии...мани...не си е работа..
ziky прав си , че повечето днешни малки "момиченца" (по-малки и от вас даже) си търсят само батковци , които да им плащат сметките и да ги водят по кафенца/дискотеки и тн ... , но не си прав , че трябва да е забрави ... Да ви разкажа един мой такъв случай. По цял ден играех Counter-Strike/Warcraft , бях затворен в себе си ( срамежлив ) ... Бях се засичал с това момиче 1-2 пъти по кафетата и то не защото исках да ходя , а защото братовчедка ми едва ли не ме завличаше и виждах , че тя е много повече от мен ( тоест отракана ) , но ето , че идва на баща ми имен ден и всички се събираме в един ресторант , аз на масата на баща ми , тя на масата с братовчедка ми. По едно време се озовавам и аз на тяхната маса и всичко е 6 , купонът тече и е гледам и си викам , че просто няма никакъв начин даже да ме забележи пък камо ли да тръгне с мен. Бях погълнал доста количество алкохол и забравих за нейното "ниво" и за моето "ниво" , всичко се изравни и отидох и е поканих на танц ( бавна песен ) и така от приказка на приказка , излязохме още няколко пъти на кафе и от там нататъка ви е ясно...
В момента продължавам да си разцъквам Counter-Strike , но вече просто за развлечение ( не вманиечен като преди ) и си излизам по кафетата и си ходя по барове и всичко се подрежда просто перфектно!
Та мисълта ми е , че не всички момичета са недостижима цел ... Просто трябва да откриеш правилният път![]()
Първоначално написано от G-StaR
Въпрос на много голям шанс...и знаеш ли кое е най хубавото в тоя случай?Точно изненадата..отчаял си се съвсем и то се случва..само че виж има просто момичета които си търсят момче на тяхното ниво...или иска пари от неог или иска компания от него за да ходи по магазините щото парите си ги има..само че точно тая компания тряаада разбира от мода тряаа да се увлича от нейните работи разбираш ли..такова момиче няма да се хване никога с един от нас (по обикновените така да кажа) Ако има такова момиче смисал щото съм чувал де начи тва е 1:110010290323490 % Иначе аз не съм по игрите смисал да играя игри изградил съм си едно мнение и като слушах че си дават парите от закуска за да си плащат да играят в оригинални сървър на WOW нааай интересната игра разбираш ли просто ми призляваше бахти глупостите...
Но просто когато едно нещо е ясно няма смисал да става по сложно...няма смисал да се скапваш още толкова..оставаш си с въздишането и с мечтите за такова момиче...и без това се чувстваш жалък..защо трябва да го показваш и да и дигаш самочувствието на няква си там "перла на красотата" с две маламашки фондюден , прическа от типа "кой косъм на къде видел фанал" очилата чантичката маниерите полите бутушите до коленете и темподобните кифленски изпълнения...то чесно казано на тия мн не им тряаа..те знаятсамо едно Теранова , пари , дискотеки , кафенца , лакове , гримове , щуроти и и т.н. Кво можеш да очакваш от ендо такова момиче..нищо ама абс нищо...надменни с некво небесно кафяво достойнство ама направо едва ли не изтъква с него по някъв начин и си мисли че цяла софия и дължи пари е така..дъ БеСТ от Дъ дАбъл Шитс...а да и да не забравя обръщенията - братле бате копеле и т.н...аре как и да е ние момчетата сме си убитаци ама момчие дами говори на братле...заееби...
Иначе твойта историика ми хареас добре се е получило..по точно интересно...Замислял ли си се преди применро занапред как би се получила евентуална следваща такава среща?!Ако не си просто недей..няма смисал тва съм го остановил..остави нещата да си дойдат сами...точно когато не очакваш и точно с човека с който най малко очакваш..тва е интересното...![]()
Поздрави
Все пак си правЗатова отбелязах , че има и момичета с които просто не може да се има нищо общо , едва ли не са от различна планета
Е пак явно съм попаднал на по-земно момиче и всичко е станало в точният момент
А колкото до това дали съм мислил за бъдещи подобни срещи... както каза няма никакъв смисъл да си тормозя мозакът за такива работи , то просто се случва!
Айде със здраве и лека нощ![]()
Първоначално написано от G-StaR
Ако попаднеш на още едно свиркай че аз вече пропаднах да търса...![]()
Успех с момичето!!Всичко най!![]()
Ами изглежда сте доста различни (не казвам, че хората, които нямат еднакви интереси не бива да са заедно), но все си мисля, че ще е трудноТи си от момчетата, които вече са рядкост, затова не си струва заради някакво увлечение да загубим един от тоя вид
Но все пак... ако се престрашиш - опитай...
![]()
еlsy![]()
Според мен пък има огромен шанс с момичето, стига да се стегне малко и да не се самосъжалява. Може да и е писнало от целия тоя начин на живот и т.н. - тогава идва "автора" иии тадаа! xD Добре, може да съм прекалила с американските филми, но никой не трябва да губи вяра, най-вече вярата в себе си. Към автора - по-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си. Абсолютно нищо няма да изгубиш.
Аз пък си мисля че и сам можеш да си прецениш дали ще се получи нещо все пак ти я познаваш ама нали хората се променят както казават ако се получи нещо между вас пожелавам ти го може тя да се промени и да разбере че тия дискотеки и тем подобни газариики неса най важни в живота и т.н всичко се случванай добре направи това което смяташ за правилно а не после да си биеш главата и да си казваш защо ги послушах и прочие .....