Първоначално написано от
Bang bang
Проблема ми е следния.Харесвам едно доста хубаво момичe.Разбирате ли тя е от момичета,които ходят по дискотеки,имат за приятели повече големи момчета абе изобщо далеч от моята категория.Аз си имам приятели,но ние не ходим по дискотеки и барове и такива места...Познаваме се от малки 4-5 момчета и си движим заедно от малки,ходим на риба,на кино,цъкаме фоотбал абе изобщо неща толкова далечни от нейното ежедневие,че няма накъде.Та проблема,е че пред нея се чувствам като загубеняк и дечко,да не говорим,че обкраженията ни са страшно различни.Аз съм на 17 тя на 16.Хлътнал съм страшно много,но просто не знам какво да правя.Разговарял съм няколко пъти с нея,но само толкова.Просто някак си разликата е твърде голяма тя е красиво момиче заглеждащо се по батковци и ходещо по места където никога не бих стъпил,а аз съм момче с детския си алкъл цъкащ на компа и занимаващ се с доста по-различни неща.До сега съм си нямал приятелка,но и никога не съм хлътвал така.Приятелите ми не могат да ми помогнат защото и те са на това дередже горе-долу...
Междо другото веднъж с 1 приятелка отидохме в 1 дискотека в студентски и нея я пуснаха(тя е на 17),а мен не щото съм нямал 18,смятаите за къв дечко са ме взели...
т.7
krem4et0