.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia

Растеж на косата

hmm 4udeh se dali ima opredelena duljina do koqto kosata raste i sled tova spira rasteja si?zashtoto az sum pochti na 18,grija se dobre za kosata si,no vse mi se struva 4e ne stava po-dulga ot edna opredelena duljina..ili si vuobrazqvam?

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
    moq nevinnost i greh.....

Сигурно си въобразяваш ... преди и аз си мислех, че не става по-дълга от една определена дължина, но сега си ми е по-дълга от преди

Цитирай Първоначално написано от veni7y
    Сигурно си въобразяваш ... преди и аз си мислех, че не става по-дълга от една определена дължина, но сега си ми е по-дълга от преди
    +1

Kolkoto po-dalag stava kosamat, tolkova po-baven stava tempat na razteja mu. Pri vseki chovek obache e individualno, v smisal, tempat na raztej kato cqlo.
    Τώρα είμαι καλά.

Ne,kosata ti ne e dostihnala opredelena daljina a ti si dostignala opredelena vazrast,v koqto kosata raste po-bavno ... zatova se polu4ava taka

Внушаваш си , че спира да расте , но колкото по-дълъг е косъма толкова по-бавно расте .

Някои коси достигат до определена дължина и после престават да растат.Това най-често се дължи на липса на витамини.Има и други причини но не знам какви са...
    Ти какви точно грижи полагаш за косата си?

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Внушаваш си , че спира да расте , но колкото по-дълъг е косъма толкова по-бавно расте .

sushto da dobavq,che kogato se postrije zapochva da raste dosta burzichko..no posle pak kakto predi..

Just laying on the beach and having fun...

Цитирай Първоначално написано от LoLi_PoP

sushto da dobavq,che kogato se postrije zapochva da raste dosta burzichko..no posle pak kakto predi..
    Така е ! За да си пуснеш дълга коса са н ужни доста нерви и грижи ! Аз лично нерви нямам , за това съм с коса до там , където се закопчава сутиена !

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Това не е вярно! Ако се грижиш за косата и подстригваш цъфналите краища на всеки 30 дена няма никаква разлика. Друг е въпросът ,че повечето от нас са свикнали да го правят веднъж на 2 или 3 месеца, което за мен е немърлива работа. А пък ако се мажеш и с хининова вода още повече се разрушава горецитираната теория.

Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Това не е вярно! Ако се грижиш за косата и подстригваш цъфналите краища на всеки 30 дена няма никаква разлика. Друг е въпросът ,че повечето от нас са свикнали да го правят веднъж на 2 или 3 месеца, което за мен е немърлива работа. А пък ако се мажеш и с хининова вода още повече се разрушава горецитираната теория.
    Еми аз тва се опитах да кажа , ама не се изразих както трябва . Исках да кажа ,че косата расте и в един момент започва да цъфти. Тя не я постригва и косата си расте бавно , или просто не расте !

И аз си въобразявам, че не расте, но расте-моята коса е нито дълга нито къса, но проблема ми е, че мн бавно расте И никога не съм имала дълга коса защото преди мама ме караше да се подстригвам леко късо и сега кат почнах да я пускам и тя расте суупер флегматично Слагам и маски и работи ама последно време спрях с маските, че нм ми омазняват косата, а тя така или иначе си е мазна

Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Еми аз тва се опитах да кажа , ама не се изразих както трябва . Исках да кажа ,че косата расте и в един момент започва да цъфти. Тя не я постригва и косата си расте бавно , или просто не расте !
    А в връзка с подстригването- аз или на всеки месец или на 2 месеца я подстригвам/щото не винаги за 1 месец има нацъвтяло/ и пак расте мн бавно.А преди време сигурно цяла година си е подстригвах на всеки месец и пак бавно си расте-мразя яяяя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си