Четвъртък ден на ученическото самоуправление- ще водя 3ти клас!
Как да им грабна вниманието?![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
xaxaxx da ti e 4estitos nqkolko hap4eta pritiv gvobolie za teb
![]()
![]()
Първоначално написано от Meri_Popins
![]()
Сериозно страх ме е! Много са луди нашите третокласници.
![]()
Е па тя госпожата трябва да присъства, за да ги усмирява. Ако ли не... тежко ти!
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Тя ще е там, споко. :P Но разбирате ли, не искам да съм от тия даскалки дето влизат в час преподават и излизат. Искам да съм от готините даскалки. Ще си говоря с тях, ще пускам шеги, но дайте още някой съвет. Ако се панирам? УЖАС!Първоначално написано от fire_of_dreams
![]()
По-спокойно я карай. Ако те харесат- добре за теб, защото ще пазят тишина,а и ще им е странно, интересно...де да знам. Плюс това при двама души.....остава и да не мълчат... резил.![]()
Подметни нещо сексуално, но в по-умерена доза и ще им потекат лигите![]()
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Ама те са само трети клас...
На 10 години демек!
![]()
Аз с още 1 приятел сме избрани за охрани на 9-ти нямам кво да кажа...
а по твоя случей си нямам и на идеа само 1 път преподавах по химия обаче пред моя клас и така![]()
Какво ще се занимаваш да им грабваш вниманието ...Грабваш ги целите и бегаш , ама може да си вземеш селскостопанска количка в случай , че има деца с наднормнео тегло !![]()
По какъв предмет ще преподаваш и кой урок?
ee kak mina![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Да наистина-паникьоса ли се?Какво стана?Първоначално написано от elitssa_
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Съжелявам, че чак сега отговарям. (Проблеми с нета)Първоначално написано от BOOK_FAN
БЕШЕ СТРАХОТНО! Като ги попитам нещо и 99% с вдигнати ръце, много умни дечица, изобщо не ми създаваха проблени и госпожата помагаше и сега като се видим на коридора и си говорим. Направих си приятели и съм много доволна. :PЕ ся, не бях най-добрата даскалка, ама биа, не се впрягам.
![]()
оле хора аз никога не съм била в трети клас бе
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Vdiga6 bluzata....i vsi4ki 6te posledvat.
Offfff skuka..........
ти имаш яки третокласници, докато наще са отвратителни заедно с тия от 2ри и от 4ти клас, мене ме е страх да сляза на първия етаж до лавката- само некви се спускат 43579587654 изчадия към мене и почват да ме обарват и тем подобни, мн шамари ядат ама не спират бе мама им мръсна. Мн са разгонени, представям си като станат на мойта възраст....