значи , ползвах топла кола маска за краката и нали като започнах явно я бях затоплила доста и като нанесох от нея върху крака ми направо умрях от болка...изчаках да поизстине и тогава си продължих , но на това място сега имам 2 мехура...да ги пукам ли кво да правя? досега винаги съм ползвала студена кола маска сега нз нещо ме прихвана...а това боли...![]()
![]()
![]()
yjas q pitai nqkoi po kompetenten i sigyren polvinata otgovori 6e sa spam a tva e mn seriozno
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
По-добре не ги пукай,те са се получили от горещото...Но наистина говори с някой по-компетентен
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
НЕ ГИ ПУКАЙ!Толкова ли са големи?Или са по-мънички?Има мехлеми за изгаряния,по аптеките ги има.Може да използваш нещо такова.Може и с лекар да се консултираш за по-сигурно.успех и дано не стане белег и да се махнат безпроблемно![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Ооо балоните от изгаряния Не трябва да се пукат. Най-добре отиди на лекар или си вземи от аптеката един крем Дефламол се казва за изгаряния, има ефект но след около седмица. Надявам се да се оправиш бързо и следващия път първо провери каква е температурата на кола маската преди да си я сложиш на краката.![]()
Бъди МЪЖ УБИИ ГИ ! (знам че си момиче) Питаи баба и дядо за мехлеми , те знаят против изгаряне ако са само мехури без очастък от кожата ги Питаи иначе ако е петно изгорено ползваи Компрес със оцет и сол Значи като малък си запалих ръката :ДДДД и после дълго време ох ох ох ох ... Боли но помага
I wake up in the morning and I piss excellence.
изчакай малко...сигурно ще се махнат ... ако не се махнат до утре отиди на лекар![]()
В една тема , нокой изрично беше предупредил за последиците от тоя боклук ! Не ги пукай за сега , ами се консултирай със специалист , защото може като цяло да има усложнения !![]()
mnogo mi e 4udno kak 6te gi maje tezi mehuri kato sa tolkova golemi i ako gi namaje 6te se puknat![]()
aa az re6ih 4e sa nekoi ogromniemi maji se
![]()