ами незнам бате кво да те посъветвам . аз много избирам солариумите на които ходя ... от 1 месец ходя много често и мога да ти кажа няколко неща .

1. Гледай соларното студио да е ново и най-вече солариума да не е някакъв стар понеже те са стисни и не сменят лампите достатъчно често поради простата причина че една лампа е 60-70 лева а 1 солариум има 40 лампи поне .... а стара ли е лампата е вреден и солариума .

2. Аз понеже мн трудно горя и съм мн податлив на тен се пуснах първо на 10 минути и зависи от солариума се пускам на 10-15 минути ... и ако мислиш да се пуснеш на 5 после на 6 после на 7 минути и така нататък за 5 ходения до 10 минути ще стигнеш но няма да имаш никъв тен . Ще имаш 1 приятен загар ако си мн бял така че ти препоръчвам ако не си наистина мн мн бял се пусни на 8 минтути 2 пъти да са последователни и вече ако на третия ден си зачервен и ти упъва кожата леко го пропусни ако ли пък не те боли и не си зачервен отиди пак да направиш серия от 3 ходения по 8 минути ... 4тия ден си дай почивка . 5тия ден се пускай на 10 минути и ако то ти понася на 6ти пак се пусни на 10 ... направи още 1 ден почивка и според тена си реши дали да не отидесх на 12-13 минтуи 1-2 пъти..
прави си солариума на обяд вечер се къпу и се мажи тоалетно мляко или някав крем такъв без аромати и нещо друго ....

3. Можеш да си купиш и козметика за засилване на тена ( те съдържат мелатинин) или пък за бронзов тен ... има по 25 лева по 50 - 70 лева . Аз не позвам понеже не ми трябват но има 1 на "Евелин" - тен активатор което е 5 лева и мисля че ефектът е същия ...
Ходи на солариум : MegaSun или Sunline Turbo и 2та са добри .. първия е на жетони по 4 - 8 - 12 минути ... ако ходиш на него само промени серията и 1вия ден се пусни на 4 минути ...

Ако ти е мн сложно отиди на солариум 3пъти по 6 минути
да фанеш базов тен и после 2 дни преди бала на Витошка на пръскащия солариум за бронзов тен .. 25 лева идеален ефект ... държи 8 дни
Ако имаш още въпроси пиши ще ти отговоря