- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момиче от класа. Трябва ми сьвет от компетентен.
НЯКОЙ ако има нерви да го прочете това нека ми помогне моляНачи трябва ми някой оригинален сьвет. Има една полякиня от класа ми, която я видях още пьрвия ден и много ми хареса. Обаче аз сьм един тьпак дрьпнат такьв правя се на ударен и че нея виждам. Гледам я че си говори с едно боксиорче дето е по голям от мене ама неса гаджета и тоя само я закача нещо деба глигана. Аз сьм лека категория ама тва няма значение
![]()
И ЗНАЧИ!!! Си говоря с един дето я познава много добре, И му викам човече тая много ме кефи ше полудея на края искам гадже да си хвана, и тоя ми вика.
-Абе тая само говори за тебе като сме на работа че си готин тва онова, и аз направо ми падна шапката, викам абе несе ебавай копеле верно ли бе!!!!!??? Той ми вика заклевам се бе тьпак!
И аз направо се побьрках отидох си сьщата вечер у нас и си викам баси якото излезе ми кьсмета са ше си я забия тая поне сьм сигурен че ме харесва.![]()
И отивам аз следващия пьт на училище. И е тука ми идва да си тура патлака на главата и до там. Нещо ми става бе кат некав ултра дебил се права на ударен че нея виждам някак си ме е срам ли незнам кво да права да се еба у тьпака. Кажете ми кво ми става кво да и кажа??? Оня ден почнах да чета един вестник и тя ми вика дай да го чета и аз фанах откьснах страницата дето я чета аз и и дадох останалото!!!! Незнам се едно някой друг ме оправлява. След това си викам абе аз тьп ли сьм вместо да се направа на мил и да и кажа да заповядай аз права некви глупости. Още несьм водил с нея никакьв разговор дори несме се запознали. А е в моя клас. Кажете ми как да почна кво да и кажа???? Моля ви се!
Ще ви призная че още сьм девствен, ама не това ми е проблема, има няколко момичета дето са по грознички ама с тях не се притеснявам вьобще да говора и мога да си ги хвана за гаджета, ама не искам пьрвото ми момиче да е някво грозно с пьпки. Сто пьти са ме карали да хода на курва някой от приятелите ми ама неискам така. Искам с гаджето ми да се чукам за прьв пьт!
![]()