Ето и един съвет от мен.Правиш го това някое от междучасията, в които тя не прави нещо с някого.

Отиваш и казваш:

Здравей,имаш много хубава коса (или нещо много хубаво от облеклото ,но не много си хубава,недей директно нея), няма как да изпусна да се запозная с теб. (подаваш ръка и се представяш).Ква музика слушаш (ако слуша нещо на плейър още по добре).Тя ще ти каже нещо.А така ли - аз такава и обичам да я слушам докато си пия кафето с 4 захарчета ^^ .Знам, че вече изгаряш от желание да дойдеш с мен, за да си взема кафе.Ако е готин човек - ще приеме.Може да се наложи да вметнеш едно (хайде де, нуждая се от компания).Ако ти откаже - нулево ниво на интерес към теб.Ако все пак отидете побъбрете си за каквото и да е, надали не можеш за даскало да разговаряш.Подмятай някви абсурдни работи, че те харесва и че те иска.Казва ти нещо за себе си, ти й отвърни с "ооо значи вече се нуждаеш да споделяш работи за мен.Искаш ме ^^" . Все пак нека тя говори.Говорете си докато се върнете в класната стая, искай й номера и 100% като й звъннеш за среща ще иска да излезе с теб.

Успех!