Цитирай Първоначално написано от sladky_bonbonche
Zdraveitei Az sam na 15 i iamam priqtel na moqta vazrast hodim ve4e godina i mislim da go napravim.No do sega nito toi nito az sme go pravili Ako mojete da mi dadete nqkakvi saveti kak da podhodim i kak vsichko goredo dolu da e idealno.Mnogo shte sam vi blagodarna ako mi kajete kak e bilo pri vas i da mi dadete savet kade e nai dobre da go napravim kakav prezervativ da izpolzvame i po dobre li e parvo da me otvori s prasti ? Blagodarq Vi prevaritelno (mnogo se izvinqvam ako ima takava tema)

7 точка от правилата
moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Много просто:
1. И двамата трябва да го искате.
2.Нетрябва да се притеснявата
2.1 Може да не го дигне от притеснение
2.2 Може да си останеш суха от притеснение и да си скубеш косата от болка.
Ако преудолеете притеснението трябва да пристъпите към пълна възбуда.
От негова страна:
1.Нежни целувки по врата
2.Нека си играе с усните ти /на лицето де /
3.Съвсем бавно да те съблича
4.После те целува докато бърка с пръсче долу , след време вкарва и втори и може да се каже , ако се уважниш си готова.
5.Гаври ти зрънцата на млекоцентралките

От твоя страна:
1. Сваляш му дрешките и го оставяш по гащички
2.Гъделичкаш го с косата си /ако е дълга по гърдите и гърба е супер възбуждащо/
3.Повдигай мръсничко вежди
4.Минавай бавно с пръсти по тялото му няколко пъти
5.Бръкни в хангара и го хвани за манивелата
6. Ако имаш дълги нокти прокарай ги по главичката му все едно че го гъделичкаш /нежно/ - и се наслаждавай на ефекта аз лично се гърча от кеф
7. Ако не си много гнуслива завърти му една свирка /помага му да издържи повече като го дигне пак/
8.Нахлузваш му гумата като гледаш да неостава въздух в нея че може се скъса

И се яздите ....
Като начало е хубаво да те пусне отгоре .Сама да контролираш проникването но от друга е добре да стинеш зъби първите 1-2 пъти и да си вкара пениса докрай щото иначе може да те боли а като сте от горе се панирате и немърдате....

Колкото до кондомите:
Препоръчвам Дюрекс /оранжевите/ - грапави са и предизвикват допълнителна възбуда у жената което гарантира частично подмокряне => по малко триене