- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата
Nima nqma mom4eta ,koito da ne iskat samo sex ? Razocharovana sam ! Do sega nesam sreshnala momche , koeto da iska seriozna vruzka , da ne luje priqtelkata si i da ne i izneverava ! Mnogo li iskam ?!
Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на кирилица!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз до сега не съм изневерявал на нито едно гадже.. Сегашното ми гадже не съм я лъгал и не ходя с нея заради секса това че ти не срещаш свестни момчета незначи че няма ...
еми има сякфибед лък ... и аз примерно си търся свястно момиче, но няма ...
Nqma nali ?!tupa rabota
![]()
да ... ае се зимамеПървоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
![]()
welcome to da clubПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
we give it all.
Няма идеален човек на земята просто не сте намерили подходящ човек спрете да търсите нещо сериозно то само ще дойде![]()
zПървоначално написано от Vin Diesel
офф ... да е на 18 почти станах и не мога да намеря сериозното ... писна ми да съм сам ... а навсякъде около мен да няма 1 серизно, мило и добро момиче ... писна ми да чакам ...
Navita samПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
![]()
Sreshtala sam super nogo mom4eta za 17 godini . Zashto edin pone ne e bil to4en ?! E verno perfektni nqma ma .. ne mi trqbva idealen ... samo tva deto sam napisala po-gore iskamПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Питайте tuzaro, той е свободен и беше пуснал обява...
The Spark
ne e taka ima i momcheta,koito ne sa samo za tova,prosto mislq,4e oshte ne si sreshtnala podhodqahtiq..moq priqtel naprimer e nai-dobroto i miloto momche,koeto poznavam. Absoliutno nikoga ne me e nasilil za nishto,a za sexa..tova e neshto,koeto i dvamata BI trqbvalo da iskat!!! ako naistina obichash nqkoi shte iskash da bydesh s nego,ako li ne zna4i prosto ne si dorasla za seriozna vryzka...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Оф като почнете така ми иде да ви набия...
Животът е адът описан в Библията!
Zainteresova meПървоначално написано от 5StaR
koi tos?
![]()
![]()
Има разбира се!
Просто това им е всякаш главно, да така е!
Но си има и обяснение - защото са момчета...![]()
Няма такива,защото ти не ги забелязваш.Момчетата, които не искат само секс - обикновено или са задръстени или си имат от кой да получават секс и те искат като приятелка.
Ето го и определението за мъж, за който секса не е чак толкова важен - масова женска илюзия
Пак ли такава тема...старите разсъждения наново...айде пооплаквайте се и пак си търсете,дано все някога да намерите,дано![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
sorry .. neznaeh 4e e imalo takava tema :\Първоначално написано от krisi_bep
eh dano se nameri takuf![]()
Само нидей слага и мен в това "всички",щот ни съм кЪт другите момчета,където искат само *** и за т`ва говорат.И аз искам някоя нормална,да не е первезна,да не лъже,да е вярна жена и т.н. ама нема,май са се свършила(ама да НЕ е зУбЪрка,с цайси и прегърбена,някЪф батал
)
много ли искам?
BaD-LuCk аз лично колкото и тапо да звучи гаджето ми предложи .... обаче аз отказах просто мястото небеше подходящо ( дискотеката ) апак и не се чуствам още готов не и изневерявам защото просто не обичам така наречените авери да се целувам с някоя без да и знам името като съм с дадено момиче съм само с нея ...
Значи аз и аз съм на 18 и февруари месец тръгнах със сегашното ми гадже тогава бях на 17 и на 14 март направих 18 не че е толкова важно но за тия 18 години тя ми е гаджето от което най-много съм доволен и я обичамПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Sorry .. nemoga da ti pomogna :\ Imam probelimi s perverziqtaПървоначално написано от NeDkY
ina4e drugoto gu moga
![]()
Q ! Oven4eПървоначално написано от Vin Diesel
i az sam oven :P Mnogo se radvam za vas (iskrena sam ! :P )
Приятелката ми е зодия овен и сега на 8 май има РД аз съм зодия риби най-добратаПървоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
![]()
К'во бе аз с1м такова вярно момче... нито л1жа приятелка..нито изневерявам ( оп изл1гах, само 1 п1т )... не с1м някои секс маняк.. у седмицата по 1 п1т.. Не искам много!![]()