- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата
Verno 4e si ribi ama fr ti ne e ovenПървоначално написано от Vin Diesel
Do 21-22 april sa ovnetata :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Офф чай че се обърках тя е телец))
е и аз не че не съм де,ама ай сяПървоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
:P
Айде и моя ред дойде...аз пък не съм виждал момиче което да не се заглежда по магазините да не иска сичко което види да е нейно , не съм видял момиче което да не слага 3 тона грим за среща излизане или квото и да е , да не мисли само за себе си..не съм видял момиче което да мисли трезво и да разсъждаавпоне малко..да има малко мисъл в тая тиква проста...още повече че едно 99,99 % от сичките вече на по 12 години са се проебали ебати с извинение..как да намериш такова момче като до някъде вие сте си виновни...ходите на купон незнаете колко пиете два пръста водка и вече разбираш ли света е добре дошъл за вас..некое момче ви понатисне малко и айде почват се вече историите..такова поле предоставяте така сте добре дошли...ако момиче има достойнство няма да позволи тва да се случва..па после момчетата били курвари..е да то момчето като се е фанало с курва кво да стане...жалко да...има толко хубави момичета..нагласени дет се вика перфе...и кво..до там..една дума неможеш да завържеш с тях...и за жалост права си...момчетата са такива..искат секс....хормоналнмо задоволение нормално...вярно е и аз държа в моя връзка да има секс само че не съм нито за едното ебане нито за двете седмици...и аз търса сериозна връзка само че май нещо сичко живо го е фанало разгонката или незнам модата ли е такава да се сменят момчетата щото тоя е писнал а ония има парички носи се добре и незнам си кво...една връзка повече от 5-6 месеца неможе да завържете...
Може да се спори до утре...само че факт - момчетата имат един кусур момичетата друг..сичко е 50:50...с къв се събереш такъв ставаш
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
абе те мъжете казват няма идеална жените казват няма идеален
тва не е вярно аз съм идеален
хах не маитапче не съм идеален но как може да казваш че няма такива момченца като те са навсякъде просто не са излезнали от вкъщи тъи като и те не са намерили истинската любов
а има и друг вариянт - лезбо ооохх пинякога се гордея със себе си как ли ги измислям тия простотии![]()
Е как кой? Бате Васко.. как ще се зарадва като разбере че сме го уредили..Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
The Spark
повечето българи (в м.р.) са така (: сега не съм с българин и разликата е огромна .. и аз като теб си мислех че всички са такива но това е просто щото не бях попаднала на другия тип .. (:
и аз съм мн разочарована... но ги има и свеснитепоне в моя град ги има, но аз не съм заинтересована.....
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от 50cent
Тука също има малко истина...само че в случая тия момчета не са излезли от тях и са свесни щото не са си имали гадже и си разкатават майката по цял ден с WOW Дота , МУ , и незнам там кви беха още забравих ЦС и незнам си кво...за тва е така по скоро
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Privet ami ne sam sigoren dali otgovarqm na vsi4ki tezi ne6ta no opr si tarsex seriozna vrazka kogato sre6nax poslednata si prqtelka i tq uj tarse6e tova az opr mislex mn po malko za sex ot kolkoto tq i vob6te ne darja na tova no sqka6 vmesto tova da mi pomogne izleze 4e sam strannen :O tq si pada principno po "Bad Boys" a az vob6te ne sam takav az bqx dosta po 4uvstvitelen ot neq i pove4e izrqzaxvax kakvo 4uvstvam i sqka6 izvednaj mai tq re6i 4e ne si tarsi seriozna vrazka a prosto zabavlenie... na men nikak ne mi podapdna ideqta i tq mi kaza 4e sam budala zapo4naxme da si govorim za tova koi kolko sexualen opit ima i se okaza 4e tq e imala dosta ednodnevki a pak az sam imal vazmojnost 1-2 pati no sqka6 kolkoto pove4e mi se natqgaxa onezi Pa4i (sorry za izraza no si bqxa takivaПървоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
) tolkova pove4e mi iz4ezva6e jelaneto za kontakt s tqx ...Az sam spal s 2 momi4eta s koito naistina imaxme ne6to specqlno i na dvete im be6e za parvi pat kato i go kazox tq mi se izsmq i mi kaza 4e za 19 godi6en imam mn malko opit ..sled kato i kazox 4e za men sexat gubi istinskata si strast ako nqma 4uvstva..i nesmqtam 4e tozi na4in na jivot 6te i nosi mn xubavi spomeni za6toto pri ednodnevkite na sutrinta se obli4a6 i si tragva6...v kraina smeta zabavlenieto za 1 ve4er ne moje da ubie 4uvstvoto za samota ili kakvoto te e nakaralo da potarsi6 takav vid kontakt
tq mi kaza 4e sam prav do nqkade no sam mn stromoden sega se 4udq dali savremenite xora si prekarvat po dobre ot men v kraina smetka a za seriozna vrazka nz 4udq se dali ima smisal vob6te da si slagam nqkoe momi4e na sarce za6toto vse pak navqrno 6te smenq dosta o6te dali ima smisal da si slagam ne6tata tolkova prisarce?A predi tova po dobre da ne vi razkazvam kak sa postapvali razni momi4eta za6toto 6te se zapitate dali vob6te sam se vlubval ... a v interes na istinata sam se vlubval samo 1 momi4e i to si be6e slojilo maska v prodaljenie na 2 meseca sled kato razbrax kakva e tq naistina ostanax dosta iznenadan...! Ta da ima takiva mom4eta no dali si struva da bade6 takav..
dosega nesam izneverqval na nito edna moq priqtelka i az iskam momi4e koeto dane me laje no nema takiva qvno si4ki sme sasdadeni se lajeme edin drug![]()
Ами ако ти нямаш какво друго да предложиш какво да търсят момчетата.Еи ,осъзнайте се малко.Любопвта е в даване и вземане - а вие какво друго освен секс можете да предложите??Обедена съм че нито едно момиченце от тук присъстващите не излиза от в къщи без да се е наконтило и гримирало.Като лъхате на разврат какво очаквате??
Има, Аз.Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
![]()
Не че няма не си намерила..не си търсила...мислиш ли че точните момчета ше се завират по нета и ше се знаимават с глупости?ПОразтърси се малко не е трудно я гледай колко момченца са те харесали...като гледам ше се зимате :PПървоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.