- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата
Айде и моя ред дойде...аз пък не съм виждал момиче което да не се заглежда по магазините да не иска сичко което види да е нейно , не съм видял момиче което да не слага 3 тона грим за среща излизане или квото и да е , да не мисли само за себе си..не съм видял момиче което да мисли трезво и да разсъждаавпоне малко..да има малко мисъл в тая тиква проста...още повече че едно 99,99 % от сичките вече на по 12 години са се проебали ебати с извинение..как да намериш такова момче като до някъде вие сте си виновни...ходите на купон незнаете колко пиете два пръста водка и вече разбираш ли света е добре дошъл за вас..некое момче ви понатисне малко и айде почват се вече историите..такова поле предоставяте така сте добре дошли...ако момиче има достойнство няма да позволи тва да се случва..па после момчетата били курвари..е да то момчето като се е фанало с курва кво да стане...жалко да...има толко хубави момичета..нагласени дет се вика перфе...и кво..до там..една дума неможеш да завържеш с тях...и за жалост права си...момчетата са такива..искат секс....хормоналнмо задоволение нормално...вярно е и аз държа в моя връзка да има секс само че не съм нито за едното ебане нито за двете седмици...и аз търса сериозна връзка само че май нещо сичко живо го е фанало разгонката или незнам модата ли е такава да се сменят момчетата щото тоя е писнал а ония има парички носи се добре и незнам си кво...една връзка повече от 5-6 месеца неможе да завържете...
Може да се спори до утре...само че факт - момчетата имат един кусур момичетата друг..сичко е 50:50...с къв се събереш такъв ставаш
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв