Крадлива и фалшива? Що не земеш да се поогледаш малко бе пич!?От наща "майка-родина" по-крадлива няма на света бе!Такива като вас ме дразнят!Където незнаят за какво става на въпрос обаче веднага тича да си каже мнението!Като не ми предлага нищо хубаво тая мизерна държава кво да правя в нея бе?А пък тия където са на мнението "много искам да отида в САЩ ама знам 4е там е мн гадно и нз си кво" ЧИЙ ШЕ ДИРИШ ТУКА КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА БЕ?!А и неможеш да кажеш за една държава че не ти харесва докато не опознаеш всичко в нея!!!Първоначално написано от kristo
![]()
![]()
![]()
You are what you eat!!!
^ Предлага ти интернет и компютър, което е жалко наистина, позволява ти да си изсипваш задръстените мисли от затлъстелия мозък право тук...
България е крадлива заради политиците си, но за разлика от САЩ България не краде другите народи по света, а собствения си народ(не България, а нейните управници разбира се). А Америка именно затова е богата- понеже краде богатствата на света от както се е създала. Но на теб щом толкова ти харесва да се мазниш на американските глупаци, давай, отивай в Съветските еврейски-американски щати да им миеш чиниите щом е толкова голяма гордост за тебе, аз ще си остана в България и никога няма да я напусна и ще направя каквото ми е по силите през годините за нейния просперитет както и всеки един истински българин. А от такива критикари като теб, които не дават никаква идея и им е все едно бъдещето на България никаква полза няма за родината ни, така че приятно пътуване за АмерикаПървоначално написано от bigZ
.
Нито ги обичам мазните американци нито им мия чинийте.И все пак мисля че е по-добре да крадеш другите а не собствения си народ!Защото колкото и тъпи да са политиците им поне помагат на собствения си народ а не го крадат така видно както българските "политици".От 2 години и полувина съм в сащ и постигнах толкова колкото за 2 живота няма да може да направи никои в България!И на мен както на всички други ми е мъчно и кофти че не съм си в вкъщи.Но истината е че положението в България е критично и нито аз нито ти нито който и да е в тоя форум неможе да направи нищо по въпроса!Първоначално написано от kristo
България затъва все по надолу!Не затъвайте и вие с нея!![]()
You are what you eat!!!
К'во си направил бе, дечко? Постигнал си лош метаболизъм с лайняните храни, които ядеш там...
[quote="Fuckin'Hostile"]К'во си направил бе, дечко? Постигнал си лош метаболизъм с лайняните храни, които ядеш там...[/quoteПо-добре си трай когато незнаеш за какво става на въпрос.![]()
You are what you eat!!!
От 1 месец съм в Америка и България наистина много ми липсва , но bigZ е прав за това , че тук има много повече възможности. Всеки тръгва от някъде. Въпроса е до къде ще стигне човек. Сега нямам какво да предложа на България, но един ден надявам се ще се върна. Тя ще си остане наша родина.![]()
Не съм длъжен да обяснявам на който и да е какво съм направил и постигнал.В крайна сметка въпроса е "Америка" а не става въпрос са мен.Първоначално написано от exploitedteen
You are what you eat!!!
Първоначално написано от bigZ
You are what you eat!!!
Излиза, че си отишъл на майната си и даже няма с какво да се похвалиш?![]()
Спирам да пиша по темата поради простата причина че съществото наречено "българин" е устроено така че когато му се каже нещо дори и да няма представа за какво става на въпрос винаги знае всичко.![]()
You are what you eat!!!
ю ар уот ю ийт
Биг Мак, за тук или за вкъщи?
![]()
Да, съществото наречено българин го е имало още от преди близо 3000 години, а съществото хамериканец го има от има нема 2 века... Ебати и "величието" има хамериканската "нация", съставена главно от евреи, араби, негри и кви ли още неПървоначално написано от bigZ
.
Когато България и българите сме имали държавност, култура, цивилизация и сме били най-голяма сила в Европа и една от най-големите в тогавашния свят, къде са били тези американци бе? Великия чичо Сам? Ще ми разясниш ли?
Ti v koi svqt jivee6?Predi 3000 godini ili sega?4e sme bili nai-veliki bili sme no sega sme naciq ot pomqri koito ne se ineresuvat za nikoi drug osven sebe si.Kogato doide6 tuk togava 6te razbere6 kakva e razlikata!A tq e o4evidna!Първоначално написано от kristo
You are what you eat!!!
i az taka vikam.. az iskam da utida f madrid.. iskam da si razviq fotbolnite ka4estva i da treniram f real tfa e moita me4taПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Нация от помияри?! Помияри са управниците ни, факт, но повечето от тях не са българи или са комунисти и затова положението е такова. А САЩ изкуствено го поддържат с пари масони, ционисти и от рода световни финансови паразити и затова е толкова мощна страна поне за момента. И винаги са я поддържали, иначе сама "великата" Америка е няма нищо мога да ти кажа. Без да се стичат повечето световни богатства в американската икономика САЩ ще загине за няколко години мога да ти гарантирам. А България поне се бори и оцелява въпреки такива като САЩ и ще оцелее. И ти гарантирам, че изкуствената масонска държава САЩ ще просъществува още 100-тина години, а България ще я има до края на света... Понеже изкуствените държави като СССР, Югославия, Македония и други подобни няма как да просъществуват дълго време, със САЩ е същото положението.Първоначално написано от bigZ
И какво има да ми говориш за помияри, та американската "нация" е най-голямата паплач, та те столиците на щатите не си знаят, президентите не си знаят, нищо не знаят, това са най-тъпите парчета, които в главите са им само простотии. Най-роботизираното общество е това на САЩ, там хората не могат да мислят, те са роботи, свикнали само да изпълняват нареждания, да работят от сутрин до вечер, а в свободното си време да не могат да се забавляват като нормални хора, а да седят да гледат американски футбол, тъпчейки се с бургери, пържени картови и чипс. Ето това ти е "прекрасната" американска "мечта", за която ти толкова жадуваш. Не ми е нужно да живея в САЩ, за да знам как стоят нещата в тази скапана държава. Не, благодаря, в България въпреки беднотията за момента се чувствам свободен и като истински човек. Това че няма пари не е най-важното, има и други много по-важни човешки ценности като това да не губиш човешкото си лице, превръщайки се в робот и машина за пари, в човек който няма забавления, няма свободно време, няма нормален човешки живот. Общество подвластно само на материализма и парите, ето това е американското общество... За това никога не съм мечтал и не го искам. По-добре цял живот да живея така, както живея сега, но да си се чувствам като нормален човек, отколкото да стана това, в което са се превърнали американците.
И да завърша само, че поне едно 70% от българите сме с пъти по-образовани, интелигентни и начетени от американските коне с капаци, които са супер тъпи парчета. Американците са хора, които израстват в изкуствено общество, подвластно на материализма и култа към Златния телец, това са те. така че за Америка просто не ми говори, такава държава за мен не съществува, никога не бих отишъл за друго в Америка освен на една екскурзия най-много и то за ден-два. В Европа и България сме хиляда пъти по-нормални и с акъла си.
Съграсен съм с твоето мнение.Америка-Нацията на промитите мозъци.Първоначално написано от kristo
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
ок. ние сме направили избора да доийдем тук. оставете ни тогава да си промием мозъците. всеки има мечта и си я следва. вашата е да останете в България и да работите. ок, лично за себе си аз искам нещо повече от парти и напиване всяка вечер. да липсват ми приятелите и дома, но е време човек да се осъзнае и да разбере какво иска от живота. американците били такива и такива...какъв е точно вашия личен проблем с тях? засегна ли ли са вас или вашите семейства??? познавате ли изобщо американци? не съдете толкова сериозно хората около вас зареди избора който са направили. не осначава , че щом сме тук не обичаме родината си. просто всеки прави своя избор и следва мечтата си. намерете и вия вашата.![]()
Почти няма страна която да не е била засегната от АмерикаПървоначално написано от super_keks4e
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Засегнати сме лично от американците и техните юдейски приятели и още как. Нима САЩ не е толкова богата страна на гърба на такива като нас- българите и БЪлгария и разбира се много други страни и народите им? Разбира се че да. Къде мислите се стичат голяма част от данъците, които плащаме? Нима само в джоба на нашите управляващи? Не определено, понеже една немалка част от тези пари отиват в джоба на господарите на нашите управляващи, а те са именно от САЩ, но и не само, има такива, които дърпат конците и на САЩ и имената им все са все от рода Леви, Бехар, Коен и прочее...
да, добре съгласна съм, нека САЩ да е богата на гърба на България и на другите страни. Аз мисля за сега да остана тук и да използвам възможността за просперитет в живота си. Да..мисля че голяма част от данъците ни отива в политиците именно затова курорти като Слънчев Бряг вече приличат на Маями , а за политиците ни кой е виновен? Пак ли САЩ? И защо мислиш че в България и в политиката и няма хора с имена Леви, Бехар, Коен и прочее...![]()
Kato tolkova ti burka v zdraveto tozi problem za6to ne izleze6 nqkude da se bori6 za predotvratqvaneto mu a pi6e6 v nqkakvi glupavi forumi koi kakuv e i kakvo bil pravil sus sveta?Keks4eto dobre go kaza!Vmesto da ni pliuete ni ostavete za6toto v "AMERIKA" vsi4ko se postiga s trud a ne s bezdelni4estvo po kafenetata i napivaniq v diskotekite!Vseki znae da vika "az si obi4am rodinata"no v kraina smetka kato se pozamisli6 malko se vijda 4e vsi4ki prosto se potupkvat edin drug vmesto da si podadut ruka.Ako ne drugo pone tova im uvajavam na amerikancite za6toto sa si nacionalisti v istinskiq smisal na dumata moje da sa sbir6tina ot celiq lainqn svqt no kogato trqbva da sa edinni sa takiva!Ne sa kato nas. i ne6toto koeto e nai govoreno spored men na izborite tuk a v ulgariq nikoga ne sum 4uval nikoi da go e kazval - COUNTRY FIRST!Първоначално написано от kristo
Keks4e![]()
You are what you eat!!!
Оф, все едно споря с някакъв първолак, толкова наивно мислене имаш, че повече от това не може да бъде...Първоначално написано от bigZ
Как мислиш, дали сам ще мога да се преборя Америка, или да викна аверчетата от квартала?! Знае ли се, заедно не само САЩ, ами и целия свят може да победим, нали, все пак 20-30 човека сме![]()
![]()
![]()
Аз затова като казвам, че американските филми ви промиват мозъка с простотии, вие не ми вярвате...
А за другите неща- виж какво, на дискотеки в последните 3-4 години доста рядко ходя, а в дискотека не съм се напивал никога, аз и по принцип не пия да ти кажа. Също така и по кафенета не ходя често, понеже излишни пари нямам и не ми се дават по 60-70 стотинки за някакво умряло кафе или за кола или нещо от рода. Също така въобще не безделнича- пет години вече уча и завърших вчера следването си, вече съм дипломиран магистър по история, а ти какво си постигнал бе умник такъв?! Освен да ми се перчиш по форумите колко голям непукист си и как си се интегрирал във "великото" и "прекрасно" американско общество? И как е, приятно ли е да миеш чиниите и да чистиш кенефите на тъпите американски помияри? Щото едно 80% от българите в САЩ това правите, не знам, ти и кексчето може и да не сте така, но като се има в предвид, че сте ученици предполагам и нямате повече от основно или средно образование, едва ли ще работите в някоя банка или в офис в Щатите...
И накрая- аз точно затова ратувам- за обединение на българите, ама вие сте тези, които не искате да се обединявате с нас, патриотично настроените българи, а ни плюете, че сме патриоти и не бягаме като вас в чужбина. А затова, че плюете ръката, която ви е изхранила и ви е направила хора- България, ей това най-много ме дразни. И мога да ти кажа, че винаги, когато мога съм подавал ръка на свои сънародници, без значение какви са, дори ако ще и да са комунисти, все пак на първо място сме българи. И съм помагал, може и да е малко, но с каквото мога съм помагал, на никого не съм завиждал, че е постигнал повече от мене и не съм пречел на никого. Така че обвиненията ти срещу мен са смешни. И от приказките ти излиза, че уважаваш американците, понеже са националисти, а българските националисти не ни уважаваш, смяташ ни за тъпи и ограничени, така да те разбирам?!
Kristo,ne me razbirai pogre6no no tova 4e smqta6 4e 80% ot bulgarite tuk miqt 4iniii i kenefi e gre6no.bih kazal 4e 80% sa da ne kaja uspeli za6toto e mn otnositelna duma no si jiveqt dosta dobre.Uvajavam amerikancite za tova 4e naistina sa nacionalisti v Bulgaria pove4eto "nacionalisti" mai ne sa mnogo takiva.Tam vseki iska da precaka drugiq.Dobre ne hodi6 po diskoteki i ne se napiva6 i ne izliza6 po kafeta.Nadqvam se 4e pone se razhojda6 po ulicite e sledva6tiq put kato go napravi6 molq te poogledai se kolko du6i NE sa kato teb.Kolko mnogo hora degradirat i pove4eto 4akat mama i tate da im podnesat nagotovo.Nqmam ni6to protiv teb no pone si otvori o4ite za nqkoi raboti za6toto ne kazvam ne6ta koito ne sum vidql s o4ite si.Otnosno za rukata koqto me e hranila te vsu6tnost sa na maika mi i na ba6ta mi a ne Bulgaria.Za6toto ako sbudem 4estni nito na tqh nito na men Bulgaria e predlojila ne6to osobenno hubavo.
You are what you eat!!!