![]()
![]()
![]()
По-скоро съм сигурен, че останалите българи в чужбина бягат от теб като те гледам и ти какъв си ми "убавец", напет левент с хамериканско самочувствие и самовъзвеличаване. С две думи комплексар от главата до петите, най-вече в мозъчето. Щото в Съединените еврейски щати ходят да работят и да живеят само комплексираните и пропаднали типове от другите държави. Неудачниците, които не могат да се наложат в Родината си, понеже хубава или лоша, тя изисква по-специално отношение в нравствен и морален аспект от теб, по-голяма отговорност освен за себе си, и за нея. затова всички посерковци, които не ви пука за България отивате в насрания САЩ, там където всичко е "идеално", там, където мечтите стават "реалност" само за хората на световното правителство в сянка, за които вие сте просто средство да си печелят милиардите. А за вас трохичките...
Искам само в заключение да кажа, че САЩ не е изключение, нито България. В целия свят като цяло системата е една и съща- богатите крадат от бедните, хвърлят им по някакви трохи в сравнение с това, което имат те и всички обикновени хора дружно живуркат. Проблема е там обаче, че тази система тръгва и се налага именно от САЩ чрез лъжливите приказки за "американска мечта" и други подобни неосъществими идеали. Ето затова мразя САЩ, защото акериканските икономически експерти Ричърд Ран и Ронълд Ът създадоха плана за американизацията на БЪлгария, плана за съсипването на България след 1990 година. Всичко това, което днес виждаме в България е "благодарение" на тези двама "хубостници" и техния план, наложен от правителството на САЩ, това е истината, която ако имате поне малко морал и акъл ще видите. Може да звуча наистина много крайно понякога, но съм се убедил с очите си в тези истини именно защото съм много надълбоко с проблемите в България в политически и всякакъв друг обществено-национален аспект.
А за мен не мислете и не се притеснявайте, аз съм достатъчно вироглав и непукист, за да успея в България да постигна нещо както вече до определена степен съм успял.
i samo edno ne moga da razbera za6to tazi tema q obra6tate na spor ? da zamine6 ili da ostane6 e lichen izbor na vseki i zavisi ot vazmojnostite. radvam se za gospodina s 2 vis6i ama ima i takiva s po 2 vis6i deto rovqt v kazana za da namerqt ne6to za qdene deto nqmat kade da spqt i sapqt po spirkite i ako e zima znaete kakvo stava, za tova balgariq nqma da se opravq zashtoto nqma koi da se pogriji za neq, mladite hora trqbva da se iznasqt dokato ne e stanalo kasno, kakvoto i da si govorime znaem che e taka , mi ti deto si s magistar po istoriq s dva 4ivta made li si che vse zashtitava6 taz balgariq kolkoto i da ti e skapa trqbva da progledne6 kakvo stava okolo nas . az deto sam na 17 godini veche mi e qsno che tuka ne se jivee
, vseki obicha balgariq tq nie rodina vinagi 6te q obichame ama 6tom ne moje da ni predloji nishto nqma smisal da stoime tuka .....
![]()
САЩ е тъпа държава.Вече там няма нито един чист американец -всичките са някакви мелези-от смесени бракове.Най ме дразни това,че се мислят за най-великита нация на света.Това,че правят най-много филми(от които 90% са пълна боза),че произвеждат най-много музика не се отнася към графа величие.Нямат история,воюват за щяло и нещяло.Дане говарим за потресаващата статистика,че в САЩ на всеки 16 секунди се ограбва по един магазин.95% от серийните убийци са от САЩ,а да не говорим за негърските гета,където се убиват за един хляб.Освен това,болшинството са някакви дебелаци.Само плюскат в Макдоналдс и в Дънкин Донътс и пият Кола като луди.Аз никога не бих отишъл там за повече от три дни.
хаааааааааа ти маи забравяш 4е и не са много много умни... математиката им куца яко и повече от половината не могат да идат в университет .... да не говорим че на възраста на 16-17 още играят онези детски игри които (сигурна съм че поне 90% от потребителите ще се съгласят..) аз играех когато бях последно ниво на детската градинаПървоначално написано от gigaherz
![]()
Единият ми братовчед е в Америка от близо 10 години. Брат му от 3-4 някъде, а родителите им от 1-2.. 3 макс.
Те са ми казвали, че там също е трудно да се живее, но предпочитат там отколкото тук.
Сега криза и там има.. Магазините затварят, братовчед ми дори си изгуби работата.
Казвали са ми, че България страшно много им липсва, какво и всички роднини тук, но нямат избор. Не могат да се върнат вече за постоянно отново тук..
Аз нямам мнение за Америка, честно казано. Бих искала някога да отида за месец-два, да видя какво е там.. Но не бих се задържала по-дълго.
Ако ще ходя в чужбина, то ще е някъде из Европа.. Америка не си заслужава по мое мнение.
Здравеопазването в САЩ
http://zamunda.net/details.php?id=104970&hit=1
Един потресаващ филм на режисьора Майкъл Мур, които съвсем скоро излезе по кината и бързо завладя публиката. "Sicko" (Недъзи) влезе в тройката на най-печелившите и успешни документални филми в момента. Лентата представя всички недъзи и порочни неща в некачественото и потресаващо американско здравеопазване. След като гледате този филм няма да посмеете да се оплаквате от българското здравеопазване!
Филмът е забранен за излъчване в щатите.![]()
Аз не знам защо се водят тези спорове. Хора сме - различни сме! Всеки според интересите си
Иначе и двете държави имат някъкви минуси... Никой и нищо не е перфектно
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Сестра ми живее там от 4 години.Била съм там поне 4-5 пъти и знам какво е...В колежа,в който учи не са чували за България...Американците учат само и единствено своя история,както във филмите-и тя е мажоретка,имат баскетболен клуб,клуб на "Блондинките" и т.н....Учителите не са кой знае какво-в часовете само се замерят,а директора си пие кафето и ту влиза,ту излиза....Кеф му,завързал връзка с учителката,клюки се разнасят,но училището не взима това под внимание....Или те гонят,или просто не гледат какво става наоколоВ същото време се натискат в тоалетната,а сестра ми както винаги всичко се върти около нея....
Ама ти сериозно ли? Това, което описа по-скоро ми изглежда на лош сюжет на американска комедия за гимназията... Иначе и аз съм студентка вече втора година в САЩ и досега не съм виждала да се натискат в тоалетните...все пак сме големи хора вече...няма нужда да се крием...И да американците наистина учат само тяхна история, но пак повтарям в ГИМНАЗИЯТА! В университета си се учи вече и друга. И тъйПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Америка е шитня, хората, които се стремят към нея са меко казано заблудени.Всеки търси своя път към по-добър живот, разбира се, но не мисля, че щатите са най-добрата дестинация...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от kristo
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
kvo e tva ?
vanksta, ти от кога почна да говориш от името на целия америнаски "народ" бе, мръшляк?
Тръгнал да мие чинии в САЩ и се хвали пред бабите в селото колко е успял, ама то всеки кръгъл идиот може да отиде до летище София.
По-голямата част от американците са роботизирани отрепки, заменили духовното с материалното и ревностно поддържащи Мултикултуризма, гей парадите, расовото смесване и куп други извратени неща...
Колкото по-бързо изчезне чифутският експеримент - САЩ, толкова по-бързо нещата в нормалния свят ще се нормализират.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Елементарен етикет ви липсва мили братя!
Темата е за изказ на Българи живеещи в САЩ,не за Българи живеещи в България които не са били никога в САЩ,явно някой персони няма да имат промяна в закоравялите си възгледи за Щатите,разбира се нужно е да сте тук за да имате и думата за някаква дискусия,такава каквато водят повечето Български инати в тази тема,която няма нищо общо със съответсващото! Ето едно мото което е разпространено,сред повечето Българи тук :Америка е за всеки,но не всеки е за Америка. Интерпретирайте си го както желаете!
Поздрави от Чикаго!
Какво има да гледам в тая мултиетническа кочина?Първоначално написано от amerikanec
Я им виж президента.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
хахахахахаха! Извинявай просто не успях да се сдържа! Това е мнението на седмицата!Първоначално написано от Goebbels
Американец: наистина за съжаление псевдо патриотите никога няма да разберат...
Иначе последния: В смисъл не разбрах, проблема е, че е черен ли? Наш Гоце като е бял ко? Ко става?
Иначе аз никой не карам да идва тука или където и да и било извън България, ама не ви ли е срам такива глупости да пишете само да се излагате...![]()
хейтъри!![]()
Някой да е помислил защо ние трябва да сме тук? Ако в България беше добре нямаше да сме на другия край на света. Не ме разбирайте погрещно, мъчно ми е за България, мъчно ни е на повечето от нас и си идваме когато е възможно. Но тук всеки има възможност да успее, a в България не е така.
Някои се зачепа че еди си кой бил мияч на чинии. Да, така се почва защото като дойдеш с 1 куфар в ръка нямаш много избор, но въпреки това ще има повече пари в джоба от колкото ако vzema 300-600lv в България (то май ако взимаш 400-500лв не ти остават за джобни, am както и да е)
kAK во му е хубавото на америка нищоооооо не там е чисто сичко е сто ама хората са самотни имам роднини там и те с никой не общуват къщите са отдалечени по 500 метра километър елати си в родината и на вашите близки и родители ще им е спокойно че сте си вкъщи
Роднините са спокойни че не се мъчим как да вържем 2-та края.
Що се отнася до хората, си абсилютно прав
Била съм много пъти в Америка и смятам да се връщам още много, но не бих живяла там. Хората са ми прекалено студени, дръпнати да не кажа сдухани. За щастие в България хората са много по-печени. Аз лично искам да ивея в Осака, Япония, понеже съм 1/8ма японка пък и хората там са много въспитани и усмихнати.
Всички вие,пешлеменцата,които плюете САЩ,колко време сте живели там?
Това лично ме интересува,за да изясня позициите ви.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
=D>Първоначално написано от riddick
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last