Какво само гледате и плюете хората там не мога да разбера! Щом като били мелези и не знам си какви още как са успели да изградят здраво общество, а? Как едни "тъпи" хора както ги наричате повечето живеят спокойно, как те могат да си зачитат законите и да ги прилагат ефективно, що не се замислите! Били сдухани и не можели да се забавляват- ми като работят по 14- 16 часа много ясно. Те там се събуждат с мисълта за работа и си лягат с нея, за това не се лишават от нищо и имат пари. Тук в България какво?- Да те е страх да идеш до магазина по тъмно, за да не те нападне някой мангал!Циганите имат повече права, а престъпниците ги изкарват едва ли не светци... А и к'во обвинявате САЩ за кризата, в България тя продължава вече 20 години!
![]()
stelenceto1 написа:
Да те е страх да идеш до магазина по тъмно, за да не те нападне някой мангал!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Discovery Chanell - цитирам:
''В САЩ на всеки 16 секунди се ограбва по един магазин.''
Да, много са спокойни и си спазват законите.![]()
Негрите крадат и убиват постоянно. И не само негрите. Неща от рода на случката с Дилън Клеболд и Ерик Харис хич не са рядкост в САЩ. Да не говорим, че 90% от серийните убийци са американци. Просто там е пълно с ненормалници и никой не може да ме разубеди.
@Seducti0n
А смяташ ли че България е по-добро място за живеене?
Ами я сравни площта и населението на САЩ с това на България,разбира се че ще са повече.И кво след 20 години като останат главно мангали в България тъкмо ще подобрите фактите от discovery channel.Айде замисли се,защо толкова хора напускат България и се преселват където и да е,а не е като в Америка,повече и повече хора да идват?Първоначално написано от gigaherz
А и наистина щеше да е добре псевдо-патриотите да спрат да коментират дето даже не са били в Америка и си нямат хабер за кво говорат,и си повтарят само някви коментари прочетени или чути от някой друг.Да видиме какво бъдеще имате във "великата България" и докъде ще стигнете.![]()
Моята мечта е да отида в америка и никои не може да ме спре освен здравето.Аз обичам БЪЛГАРИЯ ,но това не означва че немога да излезна от нея искам да вида живота от близо а не само да кометирам стати...които съм чел.Не че имам нещо против България ,но се пак те вече летят във космуса а ние караме в дупките по магистралите...
искам да ви питам един отделен въпрос по темата амерканите дали са готини не че аз съм некав playboy![]()
![]()
Първоначално написано от bubals
![]()
Американците са толкова МНОГО! Въпросът ти е неуместен.
Fall down seven times..
Stand up eight.
еми смисал по принцип щото съм челе и повечето пишат некви такива ,че не съ много хубави...дори и във тая тема го забелязох
тва са пълни простотии във всяка страна си има и хубави и грозни и дебели и слаби и по-тъмни и по-светли и тн. хораПървоначално написано от bubals
не може да се слагат всички под общ знаменател, а и според мен американците са мили(хаха не всички естествено).. и не като или да ти се мазнят или да те гледат лошо.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
oky![]()
А и в Америка едва ли някой ще те пребие задето си го погледнал(за разлика от в България)
--------------------------------------------------------------------------------
А и в Америка едва ли някой ще те пребие задето си го погледнал(за разлика от в България)
зависи![]()
В Америка още от летището започват да ви замерят със сто доларови банкноти![]()
смешници
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
--------------------------------------------------------------------------------
В Америка още от летището започват да ви замерят със сто доларови банкноти
смешници
Докато във Франция определено разделят на ние и чужденците.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Да не забравя...
Хайде молим,патриотчетата и други смешници от същия калибър да коментират но ЛИЧНО изживяни ситуации.
Тези копи-пейст на чужди наблюдения и прочетено от някой си не са сериозни и аргументите ви висят във въздуха.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Аз обичам роднината си , но ще замина за америка държавата не е винована за мизерята ни ....
Не ме интересува Америка, а само и единствено България и нейния интерес, тоест нашият, на всички българи!
еби си майката, прост човекоподобен маймун ! Ходи в McDonalds и си изживявай там американските мечти, в американска атмосфера, лъхашта на холестерол. Ти си бахти псето честно. Как може да си българин и да съдиш българите, които остават в България. Америка е държава с 200 годишна история, а България е държава, която е успяла да се съхрани толкова години и сега е пред геноцид, заради същества като теб. Отвори си очите, дете, Америка не е рая, режи си вените по-добре, имаш по-голям шанс за там. И тоя потребителя с аватар на маймуна Обама и 10 американски знамена в подписа, да земе да се разкара от тук, защото ми прилошава, шибан негро.Първоначално написано от shady_cent
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
WTF ?!
Еба ли ви майката на всички тая криза а, американофилчета гадни..и ще продължи да ви я ебава още много време и още по-мощно, недейте се притеснява![]()
^Криза в Америка имаШЕ.![]()
Кризата в Америка тепърва започваПървоначално написано от amk933
![]()
След няколко години най-голямата кражба в световната история ще излезе наяве(ако медиите имат смелостта, естествено), и тогава ще стане наистина интересно кой, защо и как го е позволил![]()
^Нека не си говорим наизуст и от разстояние - криза в Америка имаШЕ. Колкото и да не се харесва в Европа това е истината...
Пич ти си много зле.В Америка почти никой не яде макдоналдс в кви филми се вкарваш голям праз като макдоналдс идва от Америка.Разликата е че в България има неща от Америка а обратното не..И кво 200 години история,а България нали като има дълга история вечно е била в робство,тва не е много за хвалбаПървоначално написано от ReZoN
И сега сериозно,както Missky каза
Трябва да си много ограничен че като чуеш Америка да се сещаш за макдоналдсПървоначално написано от Missky
Криза не се оправя само с правене на нови хартиийки от Федералния Резерв, без никакво покритиеПървоначално написано от amk933
Кризата беше просто забавена, само че на Обама ще му трябват доста оправдания за наливане на още пари в държавата, че да не се усети каква инфлация всъщност ще предизвика същия този резерв..един съвсем свеж пример е 'реформата' в здравеопазването за която ще разпечатат още 800 милиарда (напълно нелогично и безполезно в 'условия на криза')
А пък и Европа е тръгнала по същия път по който върви и САЩ в момента със нейната централна банка и устройствените промени който ще правят..
Вземи се запознай най-после със системата на Федералния Резерв, че да разбереш в какви дълбоки лайна сте нагазили. Срамота е да не знаеш как работят парите в държава в която единственото което свързва гражданите е парите и консуматорството![]()