Kristo , съгласна съм, че сам Америка няма да я пребориш ама дето викаш за аверчетата от квартала и обединението на Българите може да пробваш. Да, мисля че Американските филми промиват доста от мозъците не само на българското но и на голяма част от населението на света. А и мисля, че не само американските а и другите филми не показват съвсем реалноста. Но тук вече зависи от човек как възприема. Чудесно, че не си от хората които ходят по кафета и се напиват всяка вечер като свине. Това може да е само в твой плюс. Хубаво е , че си имаш и магистър по История и да прав си аз съм ученичка, имам средно образование и смятам да продължавам да уча и да работя. Съгласна съм, че 80% от Българите са тръгнали от това да мият чинии и да чистят маси, да сервират или да работят нещо не толкова престижно, но защо ти говориш с такова пренебрежение за това?Въпрос на личен избор е за всеки човек дали ще мие чинии или бърше подове. Винаги ще има такива хора.Бил си на училище, виждал си как лелчетата чистят пода? Нима това е осъдително? Ако не бяха те ти щеше да ходиш в боклуци. Трябва да не бъдем толкова критични към това което правят другите. Всеки сам решава с какво да се захване и каква да му е целта. Ти си решил история. Чудесно. Никога не бих те осъдила за това защото първо,че признавам, че историята не е най-голямата ми сила, второ ,че това е твой личен избор. Твое е решението до кога искаш да се занимаваш с това. Имам мечта и в момента работя варху осъществяването и. Казваш, че подаваш ръка на сънародници независимо какви са. Радвам се, че още има такива хора, защо обаче не се опиташ да подкрепиш нас и нашия избор, нашата мечта?! Мисля ,че никъде не съм оплюла теб, държавата или сънародниците си. Да, американците са националисти и ги уважавам за това. Уважавам и твоето мнение и се радвам, че все още има истински националисти в нашата държава.
Отностно мнението на bigZ, съгласна съм с това ,че доста от младежта в България деградира и че, повечето разчитат на семейния бюджет за дрехи, кафета, дискотеки и т.н. Но тези хора просто нямат цел. НЕ говоря като цяло за Българското население , kristo не ме разбирай погрешно, но не може да отречеш, че в момента страната се разделя на 367439469234 групички...било то фешъни, емо-та, рапъри , метъли...и прочие. Казваш ,че ратуваш за обединение на българите...радвам се, че искаш ние да се обедим с Българите в България, но пробвай първо да обединиш населението като цяло, а после ще се присъединим и ние. Подкрепям те в това да обичаш родината и да бъдеш националист и когато повечето сънародници станат нациоанлисти като теб тогава вече ще има за какво да се върна в България.