По-скоро съм сигурен, че останалите българи в чужбина бягат от теб като те гледам и ти какъв си ми "убавец", напет левент с хамериканско самочувствие и самовъзвеличаване. С две думи комплексар от главата до петите, най-вече в мозъчето. Щото в Съединените еврейски щати ходят да работят и да живеят само комплексираните и пропаднали типове от другите държави. Неудачниците, които не могат да се наложат в Родината си, понеже хубава или лоша, тя изисква по-специално отношение в нравствен и морален аспект от теб, по-голяма отговорност освен за себе си, и за нея. затова всички посерковци, които не ви пука за България отивате в насрания САЩ, там където всичко е "идеално", там, където мечтите стават "реалност" само за хората на световното правителство в сянка, за които вие сте просто средство да си печелят милиардите. А за вас трохичките...
Искам само в заключение да кажа, че САЩ не е изключение, нито България. В целия свят като цяло системата е една и съща- богатите крадат от бедните, хвърлят им по някакви трохи в сравнение с това, което имат те и всички обикновени хора дружно живуркат. Проблема е там обаче, че тази система тръгва и се налага именно от САЩ чрез лъжливите приказки за "американска мечта" и други подобни неосъществими идеали. Ето затова мразя САЩ, защото акериканските икономически експерти Ричърд Ран и Ронълд Ът създадоха плана за американизацията на БЪлгария, плана за съсипването на България след 1990 година. Всичко това, което днес виждаме в България е "благодарение" на тези двама "хубостници" и техния план, наложен от правителството на САЩ, това е истината, която ако имате поне малко морал и акъл ще видите. Може да звуча наистина много крайно понякога, но съм се убедил с очите си в тези истини именно защото съм много надълбоко с проблемите в България в политически и всякакъв друг обществено-национален аспект.
А за мен не мислете и не се притеснявайте, аз съм достатъчно вироглав и непукист, за да успея в България да постигна нещо както вече до определена степен съм успял.