Това са такива, ама такива глупости. Първо, в Америка икономистите и финансистите не са достатъчно прости, за да напечата още пари. Аз съм 10 клас и знам, че това ще докара хиперинфлация, какво остава за едни хора, които са завършили икономика в Харвард, Уортън, Стърн и т.н. Това, че се носят легенди как се печатат пари е много хубаво, ама няма нищо вярно в него. Аз много добре знам Федралния Резерв и МВФ какво правят и определено не е да седят и да печатат пари, камо-ли 800 000 000 000.

Второ, когато Dow Jones лети нагоре както е в момента, няма какво да се коментира. Борсата в момента достига върхови стойности и почва да се връща към старите нива, въпреки че е далече все още от върховните нива. Трета, здравната реформа изобщо не е ясно дали ще се случи, какво ще обхваща и колко пари ще са нужни, пък ти си мисли, че те ще печата 800 000 000 000. Те не знаят още какво точно и колко точно ще е, ама са тръгнали да печатат...В момента има по-важни въпроси пред Обама за решаване, като войската в Афганистан.

Но тези митове и легенди за умиращата американска икономика се дрънкат само отвъд океана от хора, които не знаят за какво точно става въпрос и какво се случва...Кризата удари най-силно и най-напред Америка, но докато удряще най-силно Европа, Америка излезе от стегнацията... Дори бизнеса с недвижими имоти вече се съживява.