.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 149

Тема: Америка

Америка

Искам да попитам тези които живеят в Америка, чувствате ли се късметлий , че живеете там или искате да се върнете в родината си.
    На мен лично ми е мечта да живея в Америка но за жалост мечтата ми няма да се сбъдне

Град
    варна
    Ти,затова ли нямаш амбиция да научиш българския език?

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Fire_Wing
    :P
    Ще приема това като категорично "ДА"

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Xexe Eeee Amerika vechno shte si ostane v suznanieto na horata v Bulgariq kato stranata mechta! Ne e taka, makar i tuk az chustvam nostalgiq i mi stava tujno kato se setq za BG..

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Bih se chustvala kusmetliika ako imah vsichko tova tuk v Bulgaria
    ♥ ♥ ♥

Определено не се чувстам късметлийка,но сигурно ще остана поне още няколко години
    §~How can I go on, from day to day
    Who can make me strong in every way
    Where can I be safe, where can I belong
    In this great big world of sadness...~§

Живея в Канада.. не е САЩ но обикновено под общ знаменател ги слагат.. ем и аз си мечтаех да живея тук но като завърша 12 клас .. и да доида в някои университет тук и така .. да ама стана малко преждевременно и може би заради това не ми харесва.. хората са студени и повечето са някфи .. мега хипер детги гледаш по филмите - пълнички ... ии ауе не е си работа

Amerika

оооооооооооо нз на колко години си, но поне докато завършиш даскало си стой в България .. там е играта
    и се ориентирай по-добре в мечтите си .. специално тази е леко мазохистка мечта

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Като се замисля, не се сещам някой да ми е казал, че в америка му е по-приятно да живее. Може да има повече пари, но все пак живеем един живот,а не всичко е пари
    The Spark

Re: Amerika

Цитирай Първоначално написано от fabulous
    оооооооооооо нз на колко години си, но поне докато завършиш даскало си стой в България .. там е играта
    и се ориентирай по-добре в мечтите си .. специално тази е леко мазохистка мечта
    Otpredi misleh po sushtiq nachik kakto i ti no sega kogato sum v USA i se zamislq razbiram che ne vsichko e kuponcheta ... che trqbva da se zamislqm i za budeshteto mi .. i spored men nai-dobre e da se doide tuk kogato si 8 klas za da mojesh da sviknesh s ezika i da se podgotvqsh za da mojesh da vzemesh stipendiq .. A otnostno vuprosa ti Fire_Wing naistina mn mi e muchno za BG i iskam da se vurna tam no tova da e za nqkolko meseca ne poveche zashtoto tuk znam che shte imam po-dobro budeshte...
    Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....

Мразя ги тези американски мелези, паразитите на света... Никога не бих отишъл да живея в насраната им масонска държавица с двеста годишна история и още по-малко да им работя ! Много се дразня на българите, които отиват в Сащ и вместо да работят за България, тяхната Майка-Родина, работят за тази крадлива и фалшива държава Америка... България над всичко .

Да напиша и аз нещо по темата.

Въпреки че съм на 18 години,миналото лято работих в Америка и това лято ще направя същото.За тези 3 месеца докато бях там,разбрах доста неща.
    Първо,това което мислят всички за Америка,не е вярно-хората са грозни и дебели.За интелигентността им няма да говоря,защото и аз да живеех там,и на мен да ми промиваха мозъка,и аз щях да гледам като теле като някой ми каже че е от Източна Европа.
    Второ,тея хора хабер си нямат от това какво е забавление и никой не може да ме убеди в обратното.За тях да изпиеш 2 бири и да се напиеш като мърша е геройство,което аз така и не можах да разбера.

НО Америка има и хубави страни,не мога да го отрека,Но никога не бих живял там!!!!
    На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!

Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
    ARNOLD SCHWARZENEGGER

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Мразя ги тези американски мелези, паразитите на света... Никога не бих отишъл да живея в насраната им масонска държавица с двеста годишна история и още по-малко да им работя ! Много се дразня на българите, които отиват в Сащ и вместо да работят за България, тяхната Майка-Родина, работят за тази крадлива и фалшива държава Америка... България над всичко .
    +1

Град
    LoveTown
    Potrepiam te napulno!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Може да е задник, ама е родина, от родината по-хубаво няма

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Може да е задник, ама е родина, от родината по-хубаво няма
    Taka e!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Az jiveq v Amerika i nikoga ne bih mogla da kaja, 4e mi haresva. Lipsva mi Bulgaria i vsqka godina se pribiram i sam 6tastliva. Rodinata si e rodina i nikoi i ni6to ne moje da ni q otneme.

Истината е, че и аз искам да отида да уча в Америка след 12-ти клас. Но съм напълно наясно и с плюсовете и с минусите. Надявам се да ми се отвори шанса да уча там, въпреки че дотогава има 3 години(сега ще съм 9-ти клас ), но все пак не мисля, че е лошо човек да си прави плановете предварително. Всъщност още от сега ми се ходи там, но знам че поне до 12-ти клас е най-добре да си стоя в БГ.

az sum v america ot 2 godini i o6te ot 2rata sedmica iskah da se pribiram v bg.... tuka e po lesno no vob6te ne e qko... spored men v bg 6e vi e MNOGOOOOOOOOO po kef!!!!!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Dark^Bitch
    Истината е, че и аз искам да отида да уча в Америка след 12-ти клас. Но съм напълно наясно и с плюсовете и с минусите. Надявам се да ми се отвори шанса да уча там, въпреки че дотогава има 3 години(сега ще съм 9-ти клас ), но все пак не мисля, че е лошо човек да си прави плановете предварително. Всъщност още от сега ми се ходи там, но знам че поне до 12-ти клас е най-добре да си стоя в БГ.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    BG [тялом] & USA [духом.. скоро и тялом]
    Цитирай Първоначално написано от gotincskar
    az sum v america ot 2 godini i o6te ot 2rata sedmica iskah da se pribiram v bg.... tuka e po lesno no vob6te ne e qko... spored men v bg 6e vi e MNOGOOOOOOOOO po kef!!!!!!!
    Абе късметлии к'во се оплаквате бе?!?! Избягат от Бг и после ооооо колко ни е мъчно искаме си родината, ми връщай се бе к'во чакаш?! За къде сте тръгнали бе големите патриоти от разстояние... Баси

\/

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    v Bg za ko da stoi6 za kupona za n6 drugo 6toto tuka seki prai kot si iska po discotekite puskat 14 godini6ni prodavat alkohol na nqkfi pikli i prosto........... Amerika e prosto... za ko ne vi haresva zashtoto nqmate fr tam
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Никога не бих отишла да живея в Америка! Никога! В Европа определено е по-добре ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си