Искам да попитам тези които живеят в Америка, чувствате ли се късметлий , че живеете там или искате да се върнете в родината си.
На мен лично ми е мечта да живея в Америка но за жалост мечтата ми няма да се сбъдне![]()
Ти,затова ли нямаш амбиция да научиш българския език?
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
:P
Ще приема това като категорично "ДА"Първоначално написано от Fire_Wing
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Xexe Eeee Amerika vechno shte si ostane v suznanieto na horata v Bulgariq kato stranata mechta! Ne e taka, makar i tuk az chustvam nostalgiq i mi stava tujno kato se setq za BG..
Bih se chustvala kusmetliika ako imah vsichko tova tuk v Bulgaria![]()
♥ ♥ ♥
Определено не се чувстам късметлийка,но сигурно ще остана поне още няколко години![]()
§~How can I go on, from day to day
Who can make me strong in every way
Where can I be safe, where can I belong
In this great big world of sadness...~§
Живея в Канада.. не е САЩ но обикновено под общ знаменател ги слагат.. ем и аз си мечтаех да живея тук но като завърша 12 клас .. и да доида в някои университет тук и така .. да ама стана малко преждевременно и може би заради това не ми харесва.. хората са студени и повечето са някфи .. мега хипер детги гледаш по филмите - пълнички ... ии ауе не е си работа![]()
оооооооооооо нз на колко години си, но поне докато завършиш даскало си стой в България .. там е играта
и се ориентирай по-добре в мечтите си .. специално тази е леко мазохистка мечта![]()
Като се замисля, не се сещам някой да ми е казал, че в америка му е по-приятно да живее. Може да има повече пари, но все пак живеем един живот,а не всичко е пари
The Spark
Otpredi misleh po sushtiq nachik kakto i tiПървоначално написано от fabulous
no sega kogato sum v USA i se zamislq razbiram che ne vsichko e kuponcheta ... che trqbva da se zamislqm i za budeshteto mi .. i spored men nai-dobre e da se doide tuk kogato si 8 klas za da mojesh da sviknesh s ezika i da se podgotvqsh za da mojesh da vzemesh stipendiq .. A otnostno vuprosa ti Fire_Wing naistina mn mi e muchno za BG i iskam da se vurna tam no tova da e za nqkolko meseca ne poveche zashtoto tuk znam che shte imam po-dobro budeshte...
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....
Мразя ги тези американски мелези, паразитите на света... Никога не бих отишъл да живея в насраната им масонска държавица с двеста годишна история и още по-малко да им работя! Много се дразня на българите, които отиват в Сащ и вместо да работят за България, тяхната Майка-Родина, работят за тази крадлива и фалшива държава Америка... България над всичко
.
Да напиша и аз нещо по темата.
Въпреки че съм на 18 години,миналото лято работих в Америка и това лято ще направя същото.За тези 3 месеца докато бях там,разбрах доста неща.
Първо,това което мислят всички за Америка,не е вярно-хората са грозни и дебели.За интелигентността им няма да говоря,защото и аз да живеех там,и на мен да ми промиваха мозъка,и аз щях да гледам като теле като някой ми каже че е от Източна Европа.
Второ,тея хора хабер си нямат от това какво е забавление и никой не може да ме убеди в обратното.За тях да изпиеш 2 бири и да се напиеш като мърша е геройство,което аз така и не можах да разбера.
НО Америка има и хубави страни,не мога да го отрека,Но никога не бих живял там!!!!
На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!
Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
ARNOLD SCHWARZENEGGER
+1Първоначално написано от kristo
![]()
Potrepiam te napulno!Първоначално написано от kristo
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Може да е задник, ама е родина, от родината по-хубаво няма![]()
Taka e!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Истината е, че и аз искам да отида да уча в Америка след 12-ти клас. Но съм напълно наясно и с плюсовете и с минусите. Надявам се да ми се отвори шанса да уча там, въпреки че дотогава има 3 години(сега ще съм 9-ти клас), но все пак не мисля, че е лошо човек да си прави плановете предварително. Всъщност още от сега ми се ходи там, но знам че поне до 12-ти клас е най-добре да си стоя в БГ.
![]()
az sum v america ot 2 godini i o6te ot 2rata sedmica iskah da se pribiram v bg.... tuka e po lesno no vob6te ne e qko... spored men v bg 6e vi e MNOGOOOOOOOOO po kef!!!!!!!
Първоначално написано от Dark^Bitch
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Абе късметлии к'во се оплаквате бе?!?!Първоначално написано от gotincskar
![]()
![]()
Избягат от Бг и после ооооо колко ни е мъчно искаме си родината, ми връщай се бе к'во чакаш?! За къде сте тръгнали бе големите патриоти от разстояние... Баси
![]()
\Първоначално написано от kristo
/
v Bg za ko da stoi6 za kupona za n6 drugo 6toto tuka seki prai kot si iska po discotekite puskat 14 godini6ni prodavat alkohol na nqkfi pikli i prosto........... Amerika e prosto... za ko ne vi haresva zashtoto nqmate fr tam
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.