Америка една велика нация ! Изчетох всички мнения по темата ... С някой съм съгласен с други не съм Всеки с мнението си .. .Моето лично мнение е Америка = Прогрес и успехи! България = Кражби и Падение! Имаме богата история вярно е Имаме толкова много ама една история неможе да е довод за тва, че българия липсвала на тези който са избягали от нея Америка е изцяло Полицейска държава ... Момичето което каза, че живеела в канада и ги слагали на едно място Се бърка невероятно много Канда - Първо се грижи за хората си, населението си и после гледа труд и всичко, а Америка е точно обратното там се иска яко бачкане неможе да отидеш от тук с зелената карта и да чакаш Милярди да виснат Тва по филмите е пълен фалш Кръсниците ми са там от 10 години близо и са доволни, Не искат да се връщат тук.. Както и аз Искам да замина, но при мен е сложно И няма как да стане Както съм казвал милион пъти на семейството си и на всичките си познати ... Стъпя ли там Още с слизането от самолета ще целуна земята там! Просто България за мен е НИЩО! ЕДНО НЕ ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЯМО НЕДОРАЗОМЕНИ! Оплювайте ме квото искате, но си е така такива родолюбци и т.н. не ми влиаят на психиката.. Българите сме такива и такива.. Аз съм Расист и не обичам страната си! Такива като човека няколко поста по-горе от ВМРО или която партия беше ... Въобще фаща гората и да става хайдутин тука поне още 30-40 години ще ни трябват да може си стъпим уж на краката... За тва който може от сърце му пожелавам да отиде там да се фане яко и да живее там Да не се връща в БЪЛГАРИЯ НИКОГА!