Цитирай Първоначално написано от boog
Просто нямам думи как може да има такива хора... Кво толкова ми възхвалявате тази хамерика ???? Според мен трябва да бъде изравнена със земята !!!
Искам да видя как ще я изравниш ?! Кво я възхваляме ли ? Кризата от къде тръгна? от Европа ли ?! Помисли малко Оня черния слушаме квото каже тва прави целия свят ... Там има Криза Има целия свят там има ли проблем има целия свят ... Явно ти неможе да го проомеш, че ние сме малка държава с голяма история ама в момента историята не е важна Виждаме силата къде е :] Едва ли е в България и българския народ ... Имаме още време докато найстина застанем зад думата "НАРОД"! Ще ти дам обикновен пример Съсед ти Чичо Ганчо Чува в входа ти че се крещи и вика но няма да излезе, а ще седи и ще слуша и ако може ще гледа сейра няма да отиде да помогне да види кво става.. А там Най-Малкия шум нещо звани се на полицията идва проверява ... Тва се нарична общество ... Не като тук всеки да гледа сейр и да казва аз сам Националист?!? Хах Не съм родолюбец и никога няма да бъда! За едната история няма нищо, че съм се кълнял в вярност на държавата да служа и т.н. !