Дрисльо, първо съм на 25 години и съм висшист магистър по история(а ти какъв си, какво си постигнал бе мухъл?), второ си такъв откровен дебил, толкова объркан и умопобъркан, толкова безлични, бесмислени и първолашки, дори бавноразвиващи обяснения даваш, че ми е смешно да се захващам за спор с теб. Направо си е жива загуба на време да се води спор с откровен американски лумпен като теб. Ходи лижи задника на циганчето Барак Обама, вярвай в измислената и несъществуваща "американска мечта", от която както виждаме целия свят страда, нагъвай чипс и гледай ръгби и ще станеш перфектния американец- кон с капаци, който освен насрания шибаняшки и просташки американски начин на живот и тяхната характерна "култура", която се заключва с това кой по-звучна пръдня изпърдял, кой по-добре от другия псувал и кой повече пиел от другия с нищо друго не се е отличила. Добре, че има умни и нормални европейци, който да ходят в САЩ и ги оправят, иначе редовия американец е кръгла нула- човек без собствено мнение, роботизиран и подчинен на култа към материалното, парите. Те друго в живота си нямат- пари, работа, пари, работа и в свободното време понеже са тотално изкрейзъли и блокирали- простотии и глупости.

А и американския живот е всичко друго, само не и свободен. В България може да сме бедни в сравнение с тях, но си живеем много по-свободно и разкрепостено и знаем как да се забавляваме по нормален и цивилизован начин. Знаем какво значи истинска култура, знаем какво значи истинско забавление, можем да си живеем перфектно ако имам по-висок стандарт на живот. Но дори и сега с ниския стандарт на живот успяваме да си осигурим едно нелошо препитание, едни нормални екстри. Без да имаме много пари сме си осигурили компютри, телевизори, хладилници и т. н. А американците с многото си блъскане и уж многото си пари нямат нищо особено повече от нас, дори масово живеят под наем. Така че българите сме и винаги ще си останем по-умни, предприемчиви и цивилизовани от малоумното олигофренско племе на американските калъфи.

А за глупостите ти по адрес на ВМРО изобщо не искам да говоря. Понеже си промит от американизъм мозък смяташ, че всички подобно на американците си дават гъза за пари и за тях са готови на всичко. Аз съм от ВМРО заради идеи и ценности, не заради пари мършо вмирисана, ясен ли съм? Да пиша във форума защото ми плащали- жалък плъшок, някой ще ми плаща- аз да не съм американец, аз си имам глава на раменете и никой не ми налива с фуния принципи и виждания, аз самият съм намерил достатъчно основания да съм патриот и то Български патриот от ВМРО, а не еничарски турско-юдейско-американски като тебе.