Цитирай Първоначално написано от kristo
Дрисльо, първо съм на 25 години и съм висшист магистър по история(а ти какъв си, какво си постигнал бе мухъл?), второ си такъв откровен дебил, толкова объркан и умопобъркан, толкова безлични, бесмислени и първолашки, дори бавноразвиващи обяснения даваш, че ми е смешно да се захващам за спор с теб. Направо си е жива загуба на време да се води спор с откровен американски лумпен като теб. Ходи лижи задника на циганчето Барак Обама, вярвай в измислената и несъществуваща "американска мечта", от която както виждаме целия свят страда, нагъвай чипс и гледай ръгби и ще станеш перфектния американец- кон с капаци, който освен насрания шибаняшки и просташки американски начин на живот и тяхната характерна "култура", която се заключва с това кой по-звучна пръдня изпърдял, кой по-добре от другия псувал и кой повече пиел от другия с нищо друго не се е отличила. Добре, че има умни и нормални европейци, който да ходят в САЩ и ги оправят, иначе редовия американец е кръгла нула- човек без собствено мнение, роботизиран и подчинен на култа към материалното, парите. Те друго в живота си нямат- пари, работа, пари, работа и в свободното време понеже са тотално изкрейзъли и блокирали- простотии и глупости.

А и американския живот е всичко друго, само не и свободен. В България може да сме бедни в сравнение с тях, но си живеем много по-свободно и разкрепостено и знаем как да се забавляваме по нормален и цивилизован начин. Знаем какво значи истинска култура, знаем какво значи истинско забавление, можем да си живеем перфектно ако имам по-висок стандарт на живот. Но дори и сега с ниския стандарт на живот успяваме да си осигурим едно нелошо препитание, едни нормални екстри. Без да имаме много пари сме си осигурили компютри, телевизори, хладилници и т. н. А американците с многото си блъскане и уж многото си пари нямат нищо особено повече от нас, дори масово живеят под наем. Така че българите сме и винаги ще си останем по-умни, предприемчиви и цивилизовани от малоумното олигофренско племе на американските калъфи.

А за глупостите ти по адрес на ВМРО изобщо не искам да говоря. Понеже си промит от американизъм мозък смяташ, че всички подобно на американците си дават гъза за пари и за тях са готови на всичко. Аз съм от ВМРО заради идеи и ценности, не заради пари мършо вмирисана, ясен ли съм? Да пиша във форума защото ми плащали- жалък плъшок, някой ще ми плаща- аз да не съм американец, аз си имам глава на раменете и никой не ми налива с фуния принципи и виждания, аз самият съм намерил достатъчно основания да съм патриот и то Български патриот от ВМРО, а не еничарски турско-юдейско-американски като тебе.
Ох милия ми той висиш магистър по история ? Слънчице прекрасно Просто аз съм с 2 виши няма кво да коментирам с тебе Ми имам фирма за недвижими имоти и то не в един град душицо златна имам и семейство с две прекрасни деца и невероятна съпруга ? Кризата още не се отразява в фирмата Незнам кво говориш кво съм постигнал Аз немога да замина за Америка но семейството ми може Нека ти обесня и защо Защото първо съм съден за непредомишлено убийство (вземи виж малко магистърската ти степен къде да си я навреш) За стандартите на българия семейството ми живее ухолно ама аз не искам по българските стандарти те да живеят охолно! Дълече съм от мисълта че ти си Вишист Направо Готов Да оправи българия Почини си малко! Ние живеем свободно ние тва Знаем как да се забавлявам ?!?! ахахах Нали отиваш на диско и ти вадят нож, оръжие за тва съм съден щот знаем как да се забавляваме Тиквеник! Постигнал той ... Аз задници не лижа за тва съм толкова напред ама теб като те гледам бая лижеш и за тва си в ВМРО Там сте само "велики" умове Аз чипс не ям Да интересувам се от всякакъв спорт и? Тва значи че съм типичния американец ли ? Ми за съжеления само в тоалетната пърдя? и там ли неможе ?!?! Ми Пари, Работа, Пари работа :] Ама си правят по 100 хил на година медецинска сестра Щот са роботи Хахах Ти колко правиш на година ?!? Аз ти гарантирам, че Патриотизма умря с Ботев Такива Еничарски турско юдейско американски само ти и твойта партийка ги водите Не се опитвайте да пораждате разединение на гражданите на Република българия от такива идиотчета като тебе Страната ти няма да се оправи! Щот си мислим че сме мега коравта икономика нямаме нужда от никой! Айде дишай чадо