Цитирай Първоначално написано от gigaherz
САЩ е тъпа държава.Вече там няма нито един чист американец -всичките са някакви мелези-от смесени бракове.Най ме дразни това,че се мислят за най-великита нация на света.Това,че правят най-много филми(от които 90% са пълна боза),че произвеждат най-много музика не се отнася към графа величие.Нямат история,воюват за щяло и нещяло.Дане говарим за потресаващата статистика,че в САЩ на всеки 16 секунди се ограбва по един магазин.95% от серийните убийци са от САЩ,а да не говорим за негърските гета,където се убиват за един хляб.Освен това,болшинството са някакви дебелаци.Само плюскат в Макдоналдс и в Дънкин Донътс и пият Кола като луди.Аз никога не бих отишъл там за повече от три дни.
хаааааааааа ти маи забравяш 4е и не са много много умни... математиката им куца яко и повече от половината не могат да идат в университет .... да не говорим че на възраста на 16-17 още играят онези детски игри които (сигурна съм че поне 90% от потребителите ще се съгласят..) аз играех когато бях последно ниво на детската градина