Здравеопазването няма как да се оправи. Просто 600 милярда не са малко пари. А пари не се печатат просто така. Днеска точно някой изтърси тази глупост, че ще печатат пари в час по политика и господинът си умря от смях. Няма как да стане. Ние го питахме и него и той каза, че толкова пари не се вадят лесно, а това да ги напечатат е невъзможно, защото има там някакви печалби, които трябва да се подсигурят и не знам си какво следвало от там. Абе в крайна сметка не може да се печатат. Ако ще се дават тези 600 000 000 000, то ще е за сметка на данъците и всъщност какво е значението дали ще даваш 500 долара на година за здравна застраховка или здравна осигуровка. Средностатистическия американец не го вълнува дали парите му ще отиват в някоя застрахователна компания или във федерален фонд. Все тая. Пак за същото количество става въпрос. Важното е услугата. А на болницата също и е все тая дали държавата ще и дава 5 долара или застрахователната компания. А за войските, дано не ги вади според мен. Просто там е тежко положението особено в Афганистан. За Ирак ми е все тая, въпреки че и там не е розово положението.