.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~

Кола маска

Zdr.Iskam da vi popitam,ako znaete razbira se kak se pravi domashna kola maska,za6toto edna priqtelka me popita i me pomoli da razbera, a az neznam kak.Blagodarq predvaritelno za pomo6ta.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Русе
    като нашишеш в гугъл "домашна кола маска" толкова мн неща сиг ще ти излязат.. аз не мога да ти помогна попринцип съм си правила но беше мн отдавна и не се сещам как се правеше сместа
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Edna e 1.50 ot aptekata.

по лесно ще е ако взимеш 1.50 в джоба, отидеш до някоя козметика и търсиш Течна Кола Маска Сара (или Кара, не съм 100%сиг, изхвърлих и опаковката)... у вас само топлиш за 15-20сек. в микровълновата и след тфа поддържаш да е топличка на вода баня ... и действаш ... иначе сместта и аз не я знам

Аз знам една: 9 супени л. захар + 4 с.л. вода, това трябва да заври, като се разбърква, докато захарта се разтопи напълно и се сгъсти малко. И трябва да се внимава да не прегори. Прибавя се 1 цяло пакетче лимонена киселина и се разбърква докато и тя се разтопи. После се маха от котлона. Чака се да изстине малко. Маже се на тънък пласт върху памучен плат (хасе му викат май), лепиш, дърпаш и викаш на воля

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Edna e 1.50 ot aptekata.
    да, Сара се казва
    най-сигурно е с ленти Стреп, защото сега е по топло и кола маската ти се разтапя из ръцете и става неприятно. Апък и с лентичките не остават даже и най-малките косъмчета

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    А с ленти няма ли да ти е по-лесно?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Аз знам една: 9 супени л. захар + 4 с.л. вода, това трябва да заври, като се разбърква, докато захарта се разтопи напълно и се сгъсти малко. И трябва да се внимава да не прегори. Прибавя се 1 цяло пакетче лимонена киселина и се разбърква докато и тя се разтопи. После се маха от котлона. Чака се да изстине малко. Маже се на тънък пласт върху памучен плат (хасе му викат май), лепиш, дърпаш и викаш на воля
    като гледам съставките мисля 4е ще излезе по евтино да идеш да си купиш една истинска .......
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    като гледам съставките мисля 4е ще излезе по евтино да идеш да си купиш една истинска .......
    ХаХа, ами направо Тази ми я диктува баба ми

искам да използвам темата, за да питам нещо ии да не правя нова тема...таа въпроса ми е каква кола маска предпочитате топла или студена? аз досега съм ползвала само студена с топлата нещо не искам...кажете вашето мнение

Голям фен
    Град
    по морето
    студена, ама истината е в лентите

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Blagodarq za komentarite,no maskata ne e za men,a za priqtelkata mi.Iska6e da znae kak se pravi.Mersi vse pak..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Edna e 1.50 ot aptekata.
    да, Сара се казва
    най-сигурно е с ленти Стреп, защото сега е по топло и кола маската ти се разтапя из ръцете и става неприятно. Апък и с лентичките не остават даже и най-малките косъмчета
    Дааааа истината е в Стреп - супер са!

emi i az iskam da pitam ne6ty ot k1de da si kupq teq lenti strep sory ako mi e glupav v1prosa ama do sq ne s1m kupuvala i smqtam da si kupq
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Цитирай Първоначално написано от sladka_macka123
    emi i az iskam da pitam ne6ty ot k1de da si kupq teq lenti strep sory ako mi e glupav v1prosa ama do sq ne s1m kupuvala i smqtam da si kupq
    Отиваш в най-близката Аптека до вас

сори за тъпия въпрос, но мисля, че няма смисъл да отварям нова тема: Някой знае ли откъде мога да си набавя хасе?

Град
    Sofia
    Там от тея дето си ги забъркваш вкъщи не ги знам...но отиди в аптеката или в козметиката и оттам си земи направо готова,струва 1.50лв...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си