- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За или против бритона
Еми зависи от човека... всяко лице е различно (формата му, де) и... аз съм била с бретон, но сега не съмМа иначе много ми тичкаше, ама беше отдавна... бях на 5-6
Много е гадно, щото много бързо расте и пада в очите...
А иначе на някой хора супер много им отива, но аз не съм от тях
![]()
еlsy![]()
Ми аз нямам нищо против, но предпочитам да си го нося настрани не върху челото![]()
В момента съм без бретон, но мисля да си направя
![]()
![]()
Така е ! Моя бретон е настани и ми влиза супер много в очите , ама много ми отива и си се харесвам . Често го защипвам с фибичка и пак стои много яко !Първоначално написано от _princess_
![]()
na men ne mi dopada koi znae kolko
hareswam obiknowenna pricheska s britona wdignat nazad dosta dobre stoi
Как така "за" или "против"... Говорим за бретоните попринцип, или за теб самия... Ако става въпрос за попринцип бретоните ми харесват и съм "за". Но ако е за теб самия, съм "против".
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
За![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
na koito mu otiva da si nosi ama na tezi deto ne im stoi neka ne si pavqt samo za da budat kato vsi4ki!![]()
аз съм ЗА..имам бретон и съм много красива...![]()
![]()
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
ми зависи как му стои на човека
на мен ми е все тая...
аз в момента си нямам,ама близо 2 години с бретон си карах и в двата случая си ми е о.к.
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Pff,basi i dvete me kefqt,trqbva da ima raznoobrazie!Na men puk ne mi otiva s briton![]()
За.Аз си имам бритонче и се харесвам така![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
попринцип в днешно време всеки с бретон е смятан за ЕМОЦИОНАЛЕН
аз съм с бретон ,но поради факта, че хората ме взеха
за емо 6те си го пускам![]()
![]()
Summer (h)
ебати темата.. .. на някои им ходи на други не !аз мн си падам по бретон но на мен не ми ходии за съжалениее
![]()
хахахаа и аз така ама си го изправям и става якоПървоначално написано от _princess_
![]()
... а понякога и цялата коса
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
преди нямах и бях против но сега наскоро си подстригах и установих че много ми отива доволна съм![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Зависи,дали му отива на дадения човек,иначе съм ЗА![]()
Първоначално написано от comics
За но зависи какъв..ткф на челото или настрани
Аз съм с такъф настрани и се харесвам
+1Първоначално написано от Mademoiselle
Много си права!